Emine Akkaya ya bende baktırmıştım.
Bende hiç memnun kalmamıştım.hem çok olumsuz konuşuyor,hemde çok kısa bakıp detaylı açıklamıyor.
Birkaç cümle ve bitti.
Forumdaki genel yorumlar,emine akkayanın genelde tutarsız yorumları şeklinde ama,
Bilemiyorum,kıyaslama yapmak için tekrar gitmek gerek belki.
Evet Mercannils hanım aynen dediğiniz gibi baktı bana emine akkaya..ayrıca obrazsky arkadaşımız bütün falcılar hergün iyi gününde olmaz gibi şeyler yazmış ama bu emine akkayaya ben başka 3 tane daha arkadşımı götürmüştüm onlarda memnun kalmadılar..bir arkadaşımın anını bildi ama gelecek hakkında hiçbir dediği çıkmadı...bence o kadın iyi fal bakamıyor sadece para tuzağı o kadarr..birde ben fala ana yada geçmişe baktırmak için gitmiyorum açıkçası gelecek halkında yaptığı yorumlar tutarlı mı ne kadarı çıkıyor en azından anı söylerken bile benim bilmediğim konularda beni aydınlatabiliyormu bunlara değer veriyorum..onun dışında geçmiş zaten babama sorsan o da anlatır değil mi?ayrıca o emine akkayanın tarzından da hiç hoşlanmamıştım bence açıkçası fazla pahalı altı boş bir kadın....o yüzden gitmeyin zamanınıza paranıza yazık sevgilerle