İstanbul'da Fal - Falcılar

ben Nihal'i beğenirim canım, 2 kez baktırdım başarılıydı bana göre. Benim için geçmişi, anı bilse yeter. Geleceğin zaten çoğunlukla çıkmayacağını biliyorum o yüzden falcıların gelecek için söylediklerine pek bakmam ama Nihal'in geçmişi ve anı çok iyidir. Gelecek için bana eski sevgilimin yeni sevgilisinden ayrılacağını ve beni arayabileceğini söylemişti, çıkmadı ama umrumda olmadığı için üzerinde de durmadım pek :) Onun dışında tutarlı bakıyo bana göre, söylediklerinden çıkanlar da oldu. Bana göre 100 liraya herkese aynı söylenen yalanları dinlemektense Nihal'e falan 20 lira verip rahatlamak daha mantıklı :) İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.

Olabilir canım olabilir sana herşeyi bilmiş tutturmuş olabilirde bizim meltem hanımı kötülemekten ne gibi bi kazancımız olucak ki yalan mı söylüyoruz yani keşke çıksa bizde para vermişiz dimi baktırmışız..ortada ses kaydı var dinledim aynı şeyler sanem dinledi aynı şeyler..hepimiz bir olup meltem hanımı kötüleyip ne kazanabiliriz..doğruları söylemek suçsa eğer bundan sonra hiçbişey söylemem..siz niye imkansız olamaz o harika demek yerine olabilir diyemiyorsunuz kardeşiniz kızınız akrabanız değil ya ona gelen eleştiriler rahatsız etsin sizi..olabilir anlayışla karşılayabilirsiniz sizin adınız dahi geçmemişti.

Nihal hanım sembol de mi? kafam iyice karıştı kim neredeydi

yıne ortalık karısmıs bende meltem hanıma baktırmayı dusunyodum bıraz daha beklıyeyımm

anladım canım ısallah dedıklerı çıkar bana o kışı tatıl yapıcak dedı yurt dışında dedı bende dedım ıcımden yurt dışı kım o kım dıye facebooktan resımlerını gordum yurtdışındaydı tatılde yenı ogrendım bende hemen aklıma meltemın dedıklerı geldı..

merhaba canım,

ben bir dönem çok fal baktırmıştım ve o zaman nihale 2-3 kere gitmişimdir..çok tatlı bir bayan.geçmiş,güncel durum,duygularının yorumu ve kişilik tarifleri konularında gayet başarılı..ama gelecek konusunda...bir tanesi bile tutmamıştır...dene istersen..sana kalmış..

tabi ki söyleyeceksin , nasıl iyi baktığını düşünen yazıyorsa , bakamadığını düşünende yazacak ki baktıracak kişiler sağlıklı karar verebilsin.
Herkesin kendi özgür iradesi sonuçta.
75 tl'de az bi rakam değil.
velhasıl kelam defalarca sahit olundu , birinin beğendiğini başkası begenmiyor.
Ve gelecek dedikleri %100 çıkıyor olsa o kadın dünyanın en zengini olur ve koruma altına alınırdı

her falcinin söylediği ama bir türlü olmayan seyin açıklaması ne olabilir ?

her falcinin söylediği ama bir türlü olmayan seyin açıklaması ne olabilir ?

çok yaşa emi sen
benimde başıma geldi bu %95 'nin olacağı dediği şey olmadı ben bunu Allah'ın seni yolladığım kitapta bile uyardım geleceği benden başkası bilemez sen kendin gibi beşerlere inanırsan , seni böyle tepe taklak ederim demesine yordum
zira bende de söylenen olmadı , bende beklemekten vazgeçtim , farklı mecralarda yol almaya başladım

Allah'ın seni yolladığım kitapta bile uyardım geleceği benden başkası bilemez sen kendin gibi beşerlere inanırsan , seni böyle tepe taklak ederim demesi

ben bu sözü bilmiyordum, yani benim özel durumumdan dolayı sizinle aynı bilgiye sahip değilim...
ama sanırım benim başıma gelende bu

teşekkürler minik, üzüldüm ama en azından bosuna umutlanmaktan vazgececeğim

farklı dinlere mensubuz sanırım :) ortak noktamız kadınız, aceleciyiz ve istediğimiz anda olsun istiyoruz hersey ..
akışına bırakmak ve hayatı yaşamak gerekiyor .
O zaman evren veriyor herşeyi , birde hayat birşeye takılıp kalmak için çok kısa ..

Kısa süre önce çok sevdiğim bir arkadaş , büyük aşkla bağlı olduğu karısını kaybetti. O günden beri yaşadığım herşey için şükrediyorum. Her gün ne kadarı olduysa isteklerimin o kadarı için şükrediyorum.
Önceden üzülüp ağladıklarım bile , şimdi şükür sebebim ..

doğru evet, anladığın sebepten :)
yazdıklarının hepsi doğru, belki buradaki pek çok kişi de aynı benim gibi okuyunca diyecek ki, evet.!
ama uygulamak için o olgunluğa erişmiş olmak lazım ve ne yazık ki bunun yaşla ilgisi de yok, tecrübeden ders almadıktan sonra..
ben bir süre için fal baktirmaya ara vermeye karar verdim yazdığını okuyunca, belki de kendi kısmetimizi engelliyor yada erteliyoruz.

inşallah Allah herkesin kalbine göre basıp etsin :)

Aminnnnnnnnn inşallah :)
bende bir süre baktırmayacağım , 3 haftadır baktırmıyorum zaten ..
Çok daralırsam kendi kendime bakıyorum çok güzel oluyo , istediğim gibi yorumluyorum hihihihiihi
olgunluk bu konuda çok zor kazanılıyor tam tamına iki yıl sürekli ağlayan bir ben vardı.
Dilerim ki kalbinizde ki hayırlı herşey kısa sürede olur ..
Hoş ve mutlu kalın

Bugün symbol mehmete fal baktırdım hayatımda baktırdıgım en kötü faldı bi insan bu kadar mı atar anlamadım önce söyledi söyledi dinledim bilemedin dedim hayatımda birisi var benim dedim ayrılıcaksınız ondan görmedim dedi iş hayatın cok iyi dedi çalışmıorum dedim o zaman çalışıcaksın dedi falan bi sürü saçma şey zaten yarısında kalktm falın

Gecen gun bende Serap hanımı begenmedıgımı yazdım ve hemen tepkı geldı sankı akrabası havadan para toplamıyoruzkı okadar fal deneyımlerımız oldu ben bu sıtenın en eskılerındenım cok fazla eskısı gıbı baktırmadugım ıcın sadece yorumları okuyorum herkes begenır beğenmez burası hür bır forum begenmedık dıye çıkış yapamaz

Kızlar yardımmmmm :)

Bilseniz siz bilirsiniz artık aramadığım yer kalmadı. Taksim'de önce Majestik'te sonra Uçurtma Cafe'de çalışan bir Emre vardı. Hafif kambur, uzun saçlı. 2 yıldır arıyorum bulamıyorum. Bugün öğrendim ki geçen yıl kendi kafesini açmış ama ne soyismini biliyorum ne kafenin adını ne de nerede olduğunu. Eşimle ikimize bakmış her şeyi tak tak söylemişti. Sizin haberiniz var mı nerede şu anda? Bir bulsam, nasıl arıyorum anlatamam. Bilen var mı?

İletişim bilgisi vs olan varsa bana mesaj atabilir mi? Teşekkürler ..............bunu yazan kişiye cevabımdır...05368813188 numarası

Taksimdekine mi baktırdın canım benim herşeyimi ağzımı açmadan tak tak bilmişti hayret...yorumları da diğer falcılarla tutarlıydı...Sen kime gittin

Taksimdekine mi baktırdın canım benim herşeyimi ağzımı açmadan tak tak bilmişti hayret...yorumları da diğer falcılarla tutarlıydı...Sen kime gittin

Evet canım taksimde :) ya bana zaten hiç bişi söylemedi direk haziranın 3 haftası hayatının askıyla tanısıcaksın dedi iş hayatında süpersin dedi ben dedim ki bn çalışmıorum baslıcaksın dedi sonra ben dedim ki benim hayatımda birisi var bitmiş o o yuzden görmedim dedi soru sordum sen ayrılıcaksın dedi sonra asık olup falan ama sacmaladı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…