İstanbul'da Fal - Falcılar

aytaç hani şu müşterilerine bulunan falcı değil mi ?

sevgili fal severler

beylikdüzünde arzu diye bir bayan varmış
bir de gayrettepede bir kafede ayşe adında bir kadın varmış

gören duyan bilen yorum yapan varmıdır

ayse hanım bahsettıgınız kısıye ergun beye bende bır kere fal baktırdım ızmırde yasıyorum ıstanbula geldıgımde cok bahsettıler gıttım gercektende muazzam bırısı bu ara bıda gelmeyı dusunuyorum yenıden baktırıcam

Maltepe'deki Ergun bey, cafede mi çalışıyor? Kaça bakıyor? Tarot mu, su mu? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
teşekkürler.

kendı yerını ısletıyomus bıraz muhabbet etmıstık her fala bakabılıyomus genellıkle tarot ve kahve falı agırlıklı bı yer gordugum kadarıyla

Belkız hanıma hiç fal baktıran oldu mu aranızda? daha önce deli mavi de çalışmış....memnun kalan ya da kalmayan??

kızlarr slm hepinize bana en acilinden ist. anadolu yakasında gidebileceğim bi falcı önerebilirmisiniz..

kesinlikle sana katılıyorum.onunkisi fal olamaz böyle fal bakma olmaz.hayatımdaki en kötü faldı.fal bile denmez.haram olsun 30 tl.gerçi 2 kişi gittik 60 eder.Arkadaşımda helal etmiyor.Çok yazık insanları kandırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…