önceki sayfaları karıştırdım da biraz, Kuzey hala Laf Cafe' demi bilen var mı?
o zaman Aytaç Bey'i öneririm, ben gittim tanıştım
zaten Afyon'lu imiş, Afyon'luların bu işlerde çok başarılı olduklarını düşünürüm.
dediğim gibi herkes gidip faydasını gördüklerini diğerlerine de yardımcı olabilir düşüncesiyle paylaşıyor; çünkü sıkıntısı olan çok insan var,
umarım sıkıntılarımızdan kurtuluruz.
gızemm senı cok merak edıyorummmm
gızemm senı cok merak edıyorummmm
hahahhaALLAH büyük iştee bende seni merak ediodum ama umursamıodun bilee demekki olabiliomş böle şeler :
len kız dertlı:) onu merak ettım sen su bgcılarda kı kadını bldnmu
yaa param olursaa ablaya sölicem götürcekkk beyenirsem sölerm size
çulsuz:)fakirrrr
ayse hanım bahsettıgınız kısıye ergun beye bende bır kere fal baktırdım ızmırde yasıyorum ıstanbula geldıgımde cok bahsettıler gıttım gercektende muazzam bırısı bu ara bıda gelmeyı dusunuyorum yenıden baktırıcam
kızlarr slm hepinize bana en acilinden ist. anadolu yakasında gidebileceğim bi falcı önerebilirmisiniz..
Adamın tipi çok komikti şaka gibi birşeydi ben bayan bekliyordum:)o kadar gay gördüm böyle bakımsız şişman ilk defa gördüm.adam konuşurken tükürükler çıkıodu ağzından:) töbe töbe
yalnız ben orda baktırıken bir bayan bir yer önerdi,Kadıköyde eski kilisenin orda rezene cafede ışıl diye bir bayan bakıyor dedi,dehşet güzel dedi,ben onun yalancısıyım giden,deneyen varsa yorumlarını beklerim.
ama o feza sultan yok mu ahhhh boşyere 30 TL gitti yaaaa
buarada yukarda 3 vakit didem yorumlarını okudum,bende kendisine fal baktırdım hiç beğenmemiştim gerçektende fal bakılan yer hijyenik değildi,hadi kahvenin hijyenikliğini geçtim gerçektende kötü bakıyor fala bilmiyor bu işi.falı bıraksın petshop açsın:))