İstanbul'da Fal - Falcılar

numarayı yolladım canım birazdan cimcimeyede atıcam.

Merhaba kızlarr,geriye dönük olarak okudum okudum ve okudum.. erenköy şebnem dye birinden bahsedilmiş telefonunu kimden isteyeceğimi şaşırdım ortaya yazayim en iyisi dedim. Bilen varsa atabilir mi bana telefonunu özelden?
Ayrıca geçenlerde kadıköydeki kuaförüme gittim, oraya gelen giden çok oluyordur diye sordum "abla bildiğin iyi falcı var mı?" diye.
Ona taa 8-9 yıl önce fal bakan hala müşterisi olan bi bayan varmış(evlendiğinden beri eşi istemediği için baktırmamış da) onun numarasını verdi bana,soranı ona yönlendiriyorum hakikaten iyidir dedi. Aradım bayanı ismi Berna, daha önce kadıköyde cafede çalışıyormuş ama kapanmış orası falan ve artık hastası varmış falan filan bir şeyler evde bakıyormuş..Fiyata 50 lira dedi ve baktığım fala 1-1.5 saat bakarım bana gelenler tekrar tekrar geliyorlar dedi kendini çok övdü.. 50 lira da az değil pek tereddütlendim hatta kuaförüme tekrar uğrayıp sormayı düşünüyorum. Uzun lafın kısası kadıköyde berna duyan var mıı?

bak smdı merak ettım bunu?? Uzun bakıyomus bu gusel bıde ıyı bakarsa tamamdr kız gıtte bızede haber et:)

telefonum tamirdeydi canım yeni aldım kapalıydı haberin olsun öptüm çok özledim seni kızzz

B'ni meraktan çıldırttın aklıma bir sürü şey geldi kişi zeynoleji olunca her şey olabilir diyorsun icim rahatladı şimdi arıyorum normal çalıyor telin niye cevap vermiyorsun beni merakta bırakıyorsun neyse iyisin cok şükür

ben maltepede bi fal cafeye gittim . fala pek inanmazdım bi arkadasım tavsıye ettı gıt denemekten bısey kaybetmezsın dedı bıgun gıdıyım dedım gittim ve fal baktırdım . bu olay 12 yıl once oldu ve 12 yıldır fal baktırıyorum o medyuma cok degısık bırısı bana 12 yıl once bırcok sey soyledı ılkte ınanmamıstım ama zamanla tek tek hepsı gerceklestı gıtmenızı tavsıye ederım

:)) füsun hanım hemen olaya el koydu ki yanımıza geldi çocuk iranlıymış füsun hanımın ricası üzerine gelmiş almanyaya gitmiş falan da falan yani canım takip ettim ama maalesef izine ulaşamadım. bu çocukta gay di değişik biriydi zaten üç harflileri varmış ama dehşetti dedikleri bir bir çıktı valla şaşıp kalmıştım ben öyle birini arıyorum ama yok

Kızlar Sema Kılıç a parasını persembe gönderdim..cuma günü hesabınızı kontrol ettiniz mi dedim..edip size geri dönücem dedi..bütün gün geri dönmedi..iş mailimden iletişime geçiyordum..hafta sonu maili kontrol edemiycem dedim bana şahsi mailimden ulaşabilirsiniz dedim başka mail adresi verdim..hafta sonu hiiç mail atmadı..bugün geldim iş yerime iş mailime de herhangi bir mail atmamış..parayı gönderdim..hiç bişey demedi bana..bugün tekrar mail attım..inş param boşa gitmez bana geri döner ya napıcağımı şaşırdım..parayı göndermeden işleme başlamıyorum dedi parayı gönderdim ses yok

maltepede bı medyuma gıttım fal arada sırada baktırırdım ama ıcımden bı ses baktır dedı sıra yoktu beklemedım fazla ama ben boyle bı medyum gormedım gormedım dedıklerının hepsı tek tek cıktı

güzelim sürekli maltepede müthiş bir fal baktırdığından bahsediyorsun birilerinin sana kimdir demesini bekliyorsun beğendiysen neden ismini telini paylaşmıyorsun daha yeni üyesin galiba bilmiyorsun ama reklamcı üyelerin çok oyuna geldik hani seninde bilgin olsun diye söylüyorum:)

kizlar ben erkek arkadasimi cok severken ayrildim. ne olur yardim edin ya.. soyle hoca var boyle hoca var dendi. gitmedgimiz kimse kalmadi. paralarimiz hic oldu.. 3 senelik beraberligim bozuldu.. dogru duzgun okuma yapan insanlari dolandirmayan bir tane hoca yok mu ?? ozelden bana ulasin..fal baktirmak isteyenlere de zeynep karakas'i tavsiye ederim.. bulent ersoy dahil bir cok unluye fal bakiyor. inanilmaz bir falcidir.. bilen birisi faydasini goren birisi bana yazsin bildik hoca varsa.. Bu seyleri ustumuzden kaldirtmak istiyoruz. nolur yardimci olun.. tesekkur ederim simdden kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…