- 4 Mayıs 2012
- 458
- 55
Gurulu'dan ben de istemiştim gittiği hocanın bilgilerini ama yanıt alamadımşansımı birkez daha deneyim...
bu arada tellwe.com da 48 saatte bir ücretsiz kahve falı baktırabiliyorsunuz. Çok ahım şahım yorumlar yapılmıyor fincana ama az da olsa fal nefsimi köreltiyor. Kahve içip fal bakatan ve baktıracak adam bulamayanlara :)
dün şehribanın söylediklerinden biri daha oldu :) sevgilimle yüzyüze görüştük :) 12 si demişti
numarayı yolladım canım birazdan cimcimeyede atıcam.
Selma Toprak yildiznameyi ne kadara bakıyor acaba bir bilginiz var mı?
yok canım bilmiyorum..
Merhaba kızlarr,geriye dönük olarak okudum okudum ve okudum.. erenköy şebnem dye birinden bahsedilmiş telefonunu kimden isteyeceğimi şaşırdım ortaya yazayim en iyisi dedim. Bilen varsa atabilir mi bana telefonunu özelden?
Ayrıca geçenlerde kadıköydeki kuaförüme gittim, oraya gelen giden çok oluyordur diye sordum "abla bildiğin iyi falcı var mı?" diye.
Ona taa 8-9 yıl önce fal bakan hala müşterisi olan bi bayan varmış(evlendiğinden beri eşi istemediği için baktırmamış da) onun numarasını verdi bana,soranı ona yönlendiriyorum hakikaten iyidir dedi. Aradım bayanı ismi Berna, daha önce kadıköyde cafede çalışıyormuş ama kapanmış orası falan ve artık hastası varmış falan filan bir şeyler evde bakıyormuş..Fiyata 50 lira dedi ve baktığım fala 1-1.5 saat bakarım bana gelenler tekrar tekrar geliyorlar dedi kendini çok övdü.. 50 lira da az değil pek tereddütlendim hatta kuaförüme tekrar uğrayıp sormayı düşünüyorum. Uzun lafın kısası kadıköyde berna duyan var mıı?
telefonum tamirdeydi canım yeni aldım kapalıydı haberin olsun öptüm çok özledim seni kızzz
bak smdı merak ettım bunu?? Uzun bakıyomus bu gusel bıde ıyı bakarsa tamamdr kız gıtte bızede haber et:)
gidersem mutlaka paylaşırım durumu şekerim:) ama insan 1 saat ne anlatır ki ya falda
anam görüyonmu şu başımıza gelenleri,ben olsam çekerdim onu kenara canım bana numaranı werirmisin derdim hemen :))
çocuğun adını sorsaydın keşke,belki bilen gören olmuştur onu..
ewet bazen böyle denk gelio insana benimde yıllar önce öyle bi falcı ya denk gelmiştim,daha doğrusu ablam keşfetmişti onu,üniwersite sınawını 2.girişte kazanacağımı okuyacağım okula kadar tarif etmişti,2 yıl sonra aynılarını yaşadım..adı eroldu gay bi çocuktu,sonra çocuğun izini kaybettim hiç bi şekilde bulamadım(
maltepede bı medyuma gıttım fal arada sırada baktırırdım ama ıcımden bı ses baktır dedı sıra yoktu beklemedım fazla ama ben boyle bı medyum gormedım gormedım dedıklerının hepsı tek tek cıktı
bu kadının üzerine ben falcı tanımıyorum ciddi anlamda güzel bakıyor yak_ senin sayende iyi bir falcı bulduk :))