- 4 Mayıs 2012
- 458
- 55
Ben bakirkoyde Fincan Cafede Şenay a gitmeni öneririm, kimi götürsem ağzı açık şok halde kalktı .
bana her ne kadar duymak istemediğim seyleri söylese de, anla ilgili dogru tespitte bulunuyor.werdiğim paraya acıdım resmen kadın kandırdı beni,bide 33 tl fal parası werdim neymiş efendim mavi tarot rakam da weriyormuş,berbat ötesi bir faldı....parama acıdım
reklam dediği cafedekileri ben sayayım sana füsun var hiç bir dediği çıkmaz utku mu tutku mu ne gay tuhaf biri bari destekli at be kardeşim memnun olan duymadım emel de ne şimdi ne gelecek resmen fiyasko..
pembeyas canım senden alıntı yaptım lafım sana değil reklam yapan arkadaşa :)
herkese iyi geceler, damlalar cafe sevinc hakkinda yorum sormustum, giden yok mu?
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
galiba şansız günümdeydim kadınlar kahvesine antalyadan gelen ismi berire olan bir kadın geldğini duydum ve dün gittim özellkle dışarıdaki yerin sahibine ism vererek sordum evet burada dedi içeride sordum evet denildi daha sonra kahvemi sipariş verdim yeni dün başlayan bayanın isminin berire değil esra olduğunu öğrendim ve bir fal bu kadarmı kötü bakılır inanamadım sadece oğlumun varlığı doğru idi onun dışında sadece yuvarlak sözler,bu gün mıss lıfe gülşene gittim iyidir diye duymuştum oda esradan geri kalmadı merak ettiğim bir konu var uzaktan yakından bahsedilmedi neyse oradan çıkıp uçurtma cafe nerimana gittim onlara nazaran daha tutarlıydı ama tatmin edici değildi bilemiyoru ya bende bire elektrik sorunu var yada bu falcılarda bir sorun var bu falcılar ile ilgili baktıran arkadaşlar varsa deneyimlerini merakla bekliyorum şimdiden tşk.
bu arada bir ay önceki formu iceledim gülşenin fiyatı 20 tl yazıyor bu gün benden 30 tl alındı bilgilerinize
aynen sana katılıyorum canım
fusun hanım bide kendini medyum ilan etmiş,baktırdığım en fos fallardan biriydi....
Gururlu gittiğin hocanın bilgilerini paylaşırmısın rica etsem. Çok ihtiyacım var. Özel mesaj hakkım yok. Özelden mesaj atarmısın. Lütfeeeennn
selam arkadaşlar burda selma toprak çok övülmüş bende kendi çevremde küçük bir araştırma yaptım ve herkes çok memnun kalmış ama ben daha baktırmadım ve çok baktırmak istiyorum..arkadaşım evlenmek istediği insan için baktırmış baktırdığı zaman beraberlermiş ve evlenmeleri için hiçbir engel yokmuş ama selma hanım bu evlilik olmayacak sen başkasıyla tanışacaksın ama daha sonra daha vakti var gibi şeyler söylemiş o zamanlar arkadaşım buna hiç ihtimal vermemiş hatta arkadaşıma tarif ettiği adam arkadaşımın hiç tipi olmayan alakasız biriymiş ama şimdi tamda selma hanımın anlattığı gibi biriyle evli arkadaşım selma hanıma 2,5 sene önce baktırmış yıldızname baktırmış..şimdi bende bu selma hanıma baktırmak çok istiyorum ama burda baktıran arkadaşlar selma hakkında yorum yaparlarsa çok iyi olur bizim için..
yanlız orda bi çocuk vardı çok az çalıştı normalde fal bakmaıyormuş öylesine 1 ay kadar çalışmış ona denk gelmiştim sohbet eder gibi bir iki bişey sordum yüzüme bakarak bana herşeyi söyledi demişti sana su falı bakıyım çok korkmuştum baktırmamıştım o çocuk gelse 100 değil 200 tl bile veririm hayatımda beni etkileyen tek faldır diyebilirim hatta fal bile değil bişeye bakmamıştı çünkü :). daha sonra dedikleri çıktı diye su falınan karar verdim çocuk almanyaya gitmiş. ben her falı beğenmem ama bu çok farklıydı hiç birşeye bakmadan duvara bakarak herşeyi söylemişti