İstanbul'da Fal - Falcılar

yani gitme hem umutlarına hem de parana yazık mı olur diyorsun? Eğer öyleyse gitmiyim çünkü gerçekten paramızın gitmesinden ziyade umutlarımın boş çıkması boşuna hayal kurdurmaları kötü....:KK43:

July arkadasın tespiti cok dogru olmuş, daha önce baktirmadiysan ilk falı gitmeye deger.
ama sonra bana da aynı July'nin dediği gibi yaptı inatla bu bu bu olacak diyor ama olmuyor ..

hayır o degıl benım dedıgım emel uzun boylu ve cok tatlı bır bayan ...super bakıyo kesınlıkle sallaması yok.....o dedıgınız kısıyı bılmıyorum.......bu bayanın cafesı degıl...cok tatlı emeklı bı bankacı bayanın cafesı..tavsıye edıyorum ....

Son düzenleme:
bu bayan epey ufak tefek mi? Bakırköy'de kendi kafesinde bakan bir emel vardı bir kere gittim sadece salladı ama bu kadar sallamak olur.

hayır o degıl benım dedıgım emel uzun boylu ve cok tatlı bır bayan ...super bakıyo kesınlıkle sallaması yok.....o dedıgınız kısıyı bılmıyorum.......bu bayanın cafesı degıl...cok tatlı emeklı bı bankacı bayanın cafesı..tavsıye edıyorum ....

reklam kokan hareketler bunlar..

canım benım ne cıkarım olabılırkı reklam yapayım .....sadece cok memnun kaldım tavsıye edıyorum dıger arkadaslar gıbı ...kale alıp almamak sızlerın elınde..... senın dusuncen oysa saygı duymak duser bana ...

o kafeyle bağlantısı olan birisi olabilirsin çıkarında burdakilerin paralarını sömürmek:KK47: ilk mesajında bu kadar övgü bana hiç gerçekçi gelmedi..burdaki insanların sana inanacağını da düşünmüyorum..madem reklam yapmıyorsun söyle bakalım başka hangi falcılara gittin?

ben gittim kizlar bu hafta sevince baktirmak icin cafeden biriyle tartismis ve ayrilmis gene. Sultan diye biri gelmis onu onerdilrr kadin fasa fiso. Giderseniz kanmayin diye yazayim dedim. Sessiz kalsamda formu hala takipteyim.
Bu arada Besiktas ta Savas diye biri var beyeniyorum diyen vardi kimdi o? Suan icin tutarli miydi soyledikleri ?

ben savaşın falını beğenmiştim açıkçası, gelecek için söylediği için henüz zaman var..

ben savaşın falını beğenmiştim açıkçası, gelecek için söylediği için henüz zaman var..

Suankı durumu bılebıldımı? Karsınızdakının dusuncelerını :) cunku ben bıraz safımdır her soylenene ınanırım. Sizde suan ıcın dedıklerı tutarlımıydı ? Dun baktırdım bana nısanın 20sı en gec dedı :/

daha önce 3 kez sevinç'gittim hiç birinde bulamadım bir ara ayrılmıştı,bir ara yerinde yoktu bu gün yeniden gidecektim bir türlü sevinç bana nasip olmadı nerede olduğunu bilen varmı acaba

Ben ordayken ve bu formda yenı yenı cıkmaya basladıgında gecen sene cok baktırdım ona. Abla gıbıdır suanı dogru tespıt eder uzun uzun bakar. Ama gelecek ıcın hıc verdıgı seyler olmadı. Gecen sene gene Damlalrdakı tugba nın gelecek ıcın bır ıkı dedıgı cıkardı. 2 ay once baktırdım bılldıgın sallıyor.Ne kadar bozulmus. Hep olumlu soyluyor fılan. Damlalar cafe ye gıdınce gorursun orda Hakkı dıye bır adam var ısletmecısı, uzun saclı gobeklı bır adam. Sevınc onun kardesı. Ne zaman gelecegını yada numarasını ondan alabılırsın.

o kafeyle bağlantısı olan birisi olabilirsin çıkarında burdakilerin paralarını sömürmek:KK47: ilk mesajında bu kadar övgü bana hiç gerçekçi gelmedi..burdaki insanların sana inanacağını da düşünmüyorum..madem reklam yapmıyorsun söyle bakalım başka hangi falcılara gittin?

bakırkoyde dılek nadyya cıgdem arzu Taksımde buket aslı harun eren kerem meryem burak hoca dıye bırı kabasakala benzıyo istanbul dısı ızmır senay selma ve bıcok kısı ben cok gezerım ve her yerde fal baktırırım ... ama etkıledıklerı ıcın tavsıye ettım ..

Ben de çok fal baktırdım.İçlerinde en palavrası da kadıköyde dimo cafede fatoş diye bir kadın var,en saçması oydu.güya görüntü geliyormuş bilmemneymiş benim hayatımdan tamamen alakasız bir hayat anlattı,dediklerinin de hiçbiri çıkmadı.taksimdeki tasula da müşteriye saygısızdı ben fal baktırırken lahmacun istedi beni 10 dakikada başından attı resmen,dedikleri fatoşunkinin tam tersiydi çıkar mı çıkmaz mı bilmem.ama geleceği kimsenin bilmediği kesin

Ben de çok fal baktırdım.İçlerinde en palavrası da kadıköyde dimo cafede fatoş diye bir kadın var,en saçması oydu.güya görüntü geliyormuş bilmemneymiş benim hayatımdan tamamen alakasız bir hayat anlattı,dediklerinin de hiçbiri çıkmadı.taksimdeki tasula da müşteriye saygısızdı ben fal baktırırken lahmacun istedi beni 10 dakikada başından attı resmen,dedikleri fatoşunkinin tam tersiydi çıkar mı çıkmaz mı bilmem.ama geleceği kimsenin bilmediği kesin

taksımde buket var oda ıyıdır. onuda es gecemem acıkcası

Suankı durumu bılebıldımı? Karsınızdakının dusuncelerını :) cunku ben bıraz safımdır her soylenene ınanırım. Sizde suan ıcın dedıklerı tutarlımıydı ? Dun baktırdım bana nısanın 20sı en gec dedı :/

bir kaç konuda nokta atışı oldu, şuanki durumu bildi evet... düşüncelerini merak ettiğim kişiyi dogru tarif etti. ama şuanki zamanla ilgili ve o kişinin düşünceleri ile ilgili benimde bilmediklerim var dolayısyla söyledikleri dogru mu değil mi bilemiyorum :) bana verdiği tarih mayıs sonuna kadar .. bu arada nisan'ın 20 sine kadar bişey kalmamış olursa paylaş burdan : )
gerci benim falcılardan tarih konusunda tam tuttursun beklentim yok, gecikmeli de cıkabililir fallar .. o yüzden ben sadece olumlu mu hissediyorsunuz diye sorarım zaman konusunda beklentimi yüksek tutmam..

Selma Toprak'a İnternette yazan telefonundan ulaştım, eşi çıktı. Önümüzdeki hafta için randevulaşacağız sanırım. Telefonda bakıyormuş.. Bilginiz olsun.

Tlf'da neden bakıyor. Önceden ofisi vardı diye biliyorum, yanlış mı hatırlıyorum yoksa :44:
Birde çok pahalı diye biliyorum. sana ne kadar dedi? :KK51:

SEVINC degısık detaylar bılmıstı genel olarak fena degıl ben suya baktırmıstım 40 dakıka faln baktı ama gelckle ılgılı bırsey cıkmadı genel nır faldııı benım için....

bir kaç konuda nokta atışı oldu, şuanki durumu bildi evet... düşüncelerini merak ettiğim kişiyi dogru tarif etti. ama şuanki zamanla ilgili ve o kişinin düşünceleri ile ilgili benimde bilmediklerim var dolayısyla söyledikleri dogru mu değil mi bilemiyorum :) bana verdiği tarih mayıs sonuna kadar .. bu arada nisan'ın 20 sine kadar bişey kalmamış olursa paylaş burdan : )
gerci benim falcılardan tarih konusunda tam tuttursun beklentim yok, gecikmeli de cıkabililir fallar .. o yüzden ben sadece olumlu mu hissediyorsunuz diye sorarım zaman konusunda beklentimi yüksek tutmam..
Benimde gelecekten beklentim yok acikcasi insan bu kadar fal baktirinca hayal kuramiyo artik. Karsimdaki kisi biraz gizemli biri.Kahveyi acar acmaz benim celiskide oldugumu soyledi sasirdim kaldim. Sen kahve mi tarot mu baktirdin canim.Sunu da belirtiyim bana bir dilek tut dedi. Bende onunla evlenecekmiyim dedim dalgasina icimden. Acti 3lu vakit mayisin 3u 13u olabilir dedi.
Gulmemek icin kendimi tuttum.

Son düzenleme:
reklam kokan hareketler bunlar..

reklam dediği cafedekileri ben sayayım sana füsun var hiç bir dediği çıkmaz utku mu tutku mu ne gay tuhaf biri bari destekli at be kardeşim memnun olan duymadım emel de ne şimdi ne gelecek resmen fiyasko..

pembeyas canım senden alıntı yaptım lafım sana değil reklam yapan arkadaşa :)

reklam dediği cafedekileri ben sayayım sana füsun var hiç bir dediği çıkmaz utku mu tutku mu ne gay tuhaf biri bari destekli at be kardeşim memnun olan duymadım emel de ne şimdi ne gelecek resmen fiyasko..

pembeyas canım senden alıntı yaptım lafım sana değil reklam yapan arkadaşa :)

aynen sana katılıyorum canım

fusun hanım bide kendini medyum ilan etmiş,baktırdığım en fos fallardan biriydi....

X