- 2 Aralık 2011
- 107
- 2
ben acıbademde oturyorum uzak uzakk
ouvv baya uzakmışş aman metrobüs geçiyo kız onun evinin oldugu yerden 2 saate burdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben acıbademde oturyorum uzak uzakk
ewtt ewındee zaten cok bılınen bırı degıl bır arkdsımız war hılal onun bıldıgı bı falcı tawsıye ettı memnnumus bı kac kısı gıttı sıteden memnun kalmıslar onlarda
ouvv baya uzakmışş aman metrobüs geçiyo kız onun evinin oldugu yerden 2 saate burdasın
anladım sağol bende şimdi önceki sayfalardan numarasını buldum kaydedeyim derken aradım yanlışlıkla gece gece kadını =)
kızlar kadıköy symbolde serkan varmış 2 kişi bahsetti gelecekle ilgili dedikleri oluyomuş diye, var mı burdan yorum yapabilecek biri
yanı bunu da bılmesem ne wardı:) kırlıkedım 3 dakıka fal bakan serkandan bahsedıyosun dımı caddedkı symboll walla o ısım bılyoo sak dıye bıkca bısey dmeıstı ama olmadıı bende bıde kahwe bakıyoo kısa yanı cok tatmın olmamıstım
o galiba canım bilmiyorum ki bugün bi arkadaşım söyledi, ortak ıkı arkadasımız gıtmıs birinin hamile oldugunu bilmiş kızın kendisinin bile haberi yokmuş. digerine de tanısacagı insanı sevgili olacaklarını falan işte :S tamam madem canım kısa bakıyosa çekilmez o çok sagol
konuştunmu yoksa çağrı flnmı attın gibi oldu
canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.
benimki biraz karışık evlilik için gidicem. peki şuan gittiğin hoca nasıl memnunmusun. eğer msj hakkın varsa mail adresini gönder anlatırım detaylı bir şekilde sorunumu.
Slm cnm eger noyu bulabilirsen banada ozelden atabilirmisin yada mailime.
jasımın emınenın en ıyı yaptıgı sey esnemek:) banada subay warmıs onu anltmıstı oyle bırınıde hıc gormedım ne alaka sengulun ankı durumları fena degıldır ama o cok ıyı bı yorumcu degıldır
Kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.
Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...
Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.
arkadaşlar
çok methedilen mercan' a fal baktırdım. Bir iki şey dışında fos. ben anlatıcam ki o yorum yapsın. Karşılıklı fikir alışverişi gibi bir şeydi. İnanamıyorum yani. Bazı falcıları öven arkadaşlar fal baktırmayı bilmiyorlar herhalde. Sen susarsın falcı anlatır, ben böyle biliyorum. Bir de doğru mu doğru mu diye sormaz. Zaten kendi gördüğüne güvenemeyen insandan ne beklenir.Neyse bu da bir tecrübe oldu.
Ben bu siteye gayet iyi niyetlerle girdim.Belki yardımım olur, ya da bana birilerinin yardımı olur diye. Ama maalesef ki bir çok kere İzmir' li Hünkar' ın telini istememe rağmen kimse yardımcı olmadı.Kimse kaale almıyor. Burası yazışma yeri olmuş. Bir kaç samimi arkadaş buradan birbirlerine mesaj gönderip duruyor. Neden başka kanallardan iletişmiyorlar ki?