caddede nostradamusta fusuna gittim bi de kocaelide bi tarota gittim ama o cok geniş seyler söyledi tarota iyi baktı ama ileri zamanlı konular konustu.
ya canım bu nostradamustaki füsuna bende gittim de sen memnun kaldın mı biraz anlatırmısın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caddede nostradamusta fusuna gittim bi de kocaelide bi tarota gittim ama o cok geniş seyler söyledi tarota iyi baktı ama ileri zamanlı konular konustu.
rica etsem şebnem hanımın numarasını verebılır mısın ozelden
pinokyo ve chili cafeyi bende deneyeceğim merak ettim açıkçası...
*taksimde sıla cafe var orda bi kaç yıl önce hataylı bi kadın bakıyordu su falına ve sözüm ona begenmesseniz para ödemeyecekmişiz gibi laflar falan kadın 1 kelime bile bilememişti ne geçmiş ne gelecek sadece geyik ve elektriği çok kötüydü
*yıllar önce 2004 te cafe bahaneye gitmiştim bakırköyde bulgar bi kadın bakmıstı çok güzel bakmıstı ama bu cafede bi daha iyi bi falcı yakalayamadı
**ama beni en çok etkileyen inandığım tek falcı ise romen asıllı bi kadın violetaydı 2005 te tanıdım 2006 da kayboldu bi dahada iyi bi falcı bulamadım
duydugum kadarıyla artık cafelerde 6.hissi bile olmayanlar fal bakıyormuş sadece laf salatası yapıyolar bu sayede inancımızda gitgide yok oluyor
paylaşım olsun istedim sevgiler
ben acıbademde oturyorum uzak uzakk
canım eski mesajlara baktım hünkara 2 nisanda baktırmışsın. bugün 8 nisan hangi 11. günde aradı merak ettim:))
acıbadem 4 yolda bi ayten vardı çay falı baklıyordu evinde 60 liraya :) gittin mi ?
tatlımm biz seraba gidiyoruz di miayten ya fal bakmasın yada cay falı bakmasın o kadr kotuydu 4 yolda yusuf wardı o fena degıldı ama geleck ıcın tahmınlerınını pek hatırlmyorm kadıkoye gıderdm fal ıcın ama bu tarafta ıyı bı falcı yokk
tatlımm biz seraba gidiyoruz di mi
tamam canım umarım iyi olur ya bosuna gitmiş olmayızmayısta gıdelım dıyorm ınns haberlesır bır organızasyon yaprızz ıyı yorumlar warr ınss yanılgıya dusmeyelımde
minik ablanın arkadaşı hakkında ben bilgi veriyim sormuş herkez gitmiş memnun kalmış ama serapdan daha iyilerine baktırdığı için ona biraz basit gelmiş ama genel olarak iyiymiş bakın arkadaşlar serap ablanın ismini ben verdim burada gidip gitmemek size kalmış kimseyi zorlamıyorum kimse de benim başıma ekşimesin canım sıkılmasın ben memnunum serap abladan buradan 5 kişi ye yakın kişi gitmiş onlarda memnun kalmışş minik ablanın arkadaşı memnun kalmış ama çok memnun kalmamış durum buyken bu gidip gitmemek size kalmış sonuçda deneme yanılma yöntemi
banada bu bayann nerde baktığını numarasını verirmisiniz merak ettim.teşşkur ederim şimdiden ..beyenip begenmemk insana kalmış fal biraz elektirik işi birine cıkan diğerine cıkmaz ayrıca fazlada cıddıye almamk lazım keyif için baktırmaya bakın yoksa ınsan cok etkileniyo .
kızlarrrr an itibariyle sevgilimden ayrılmış durumdayım. Var mı ilişkiler konusunda önerebileceğiniz iyi bi falcı?
kirlii canımın içi git biraz ağlaa zırlaa sonra buraya gell bu nee :
kız hiç gülecegim yoktu he cidden teli kapattım hemen siteyi açtım :) gözler dolu ama öfkem geçsin başlarım zırlamaya
canım öyle bi falcı bulrsan brlikte giderz:S
gidelim kardeş, gidelim