- 31 Ocak 2013
- 930
- 6
telde bakıyor ama neye baktığını bilmiyorum.yalnız niyetinizi belirtin
anladım canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telde bakıyor ama neye baktığını bilmiyorum.yalnız niyetinizi belirtin
kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..[/QUOTE
işinize yarar belki mail adresinizi yazarsanız size birini tavsiye edebilirim bu konuda msj hakkım yok
bana da gönderir misiniz?
İzmir Hünkar ; 4 rakamı görmüştü.. ayın dördünde bekledim aramadı .. ama 11 rakamı da görmüştü 11. gün 9:44 de aradı :)
Şehriban : 12. gün dolmadan arayacak dedi ...:)))
çok iç açıcı bir konusma olmasa da .... yoktan iyidir
yak_den canım şehriban hanımı önerdiğin için teşekürler pazar günü gittim ve çok memmun kaldım ama keşke yoğun olduğunuda söyleseydinde randevu alıp öyle gitseydik 3 saat bekledim ama beklediğime değdi kadın geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi birtek benim bildiğim bir şeyi insan nasıl bilir onu anlamadım sanki masalarda dinleme cihazı var arkadaşımda çok şaşırdı valla korktum kadından şimdi birde dedikleri çıkarsa tamamdır yak_den gibi bende önereceğim tek falcı bu benim için teşekürler..
İzmir Hünkar ; 4 rakamı görmüştü.. ayın dördünde bekledim aramadı .. ama 11 rakamı da görmüştü 11. gün 9:44 de aradı :)
Şehriban : 12. gün dolmadan arayacak dedi ...:)))
çok iç açıcı bir konusma olmasa da .... yoktan iyidir
beni beklemene gerek yok tatlım :)
bu akşam bir arkadaş baktırıcak , onun yorumlarına çok güvenirim.
senide haberdar ederim
gızem:) sınawların bıttımı
bu cumartesi baslıyor asıl cnm:)
dua etcem sana bol bol:) umarım ıyı gecerr sıkıntılı donem
gızem:) sınawların bıttımı
buldunz mu falcı ben yokken:)
hatun ben seraba gıdelım dıyorum:)
bebegim benm 19unda sınavlar bitiyor ayarlayp giderz istersenben gelrim
bebem bılyorsun benım dugunler warr mayısta musaıd olucamm ızın gunum oldugunda gıderız olurmu:)
tamamdır cnm öylede olur mayısta giderz
ben okumadım serapla alakalı yorumları iyi miinşş walla:) ozgurlugum sıfır ıs guc kosturmacaa