telefonda da bakıyor mu?
bakıyo amaa fiyat katlanıyormuşş yüz yüze daha ii olurr telefondan baktırmaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonda da bakıyor mu?
sağol canım cevabın için...ne kadar süre bakıyor yani oturduğumla kalktığım bi olmasın:))) sen hep tarot baktırıyorsun anladığım kadarıyla bende öyle yapıyım bakalım.teşekkürler tekrardan
diğerlerinden farkı ne :)))telefonda da bakıyor mu?
Serap'a telefonda baktiran oldu mu? Memnun kalan?
minik depresiffffff nerdeeee ona bişi sorcamm ... naaptı o seraba gitti mi ??
gitmedi hafta içi gidecekmişş
bize misafir geldiklerinde hep bir yenge vardir ona hep baktiririm ama inandigimdan degil tabiki :) hatta benim bi evli arkadasimin annesi cok ii fal bakiyormus kizina bi fal bakiyim demis kizin hamile oldugunu soylemis doktora gitmisler sonrada kizi gercekten hamileymis :
paraylamı bakıyo
kadıköyde kafede bakıyor.. istanbul kafe .. bahariyeye cıkarken bolulu hasan ustanın sokagından gir .. yolun sonundan sola dön ... orda.. 30 liraya bakıyor.. iskambil tarot ve kahve.. tek tek 20 ama ikisini secince 30 veiryorsun..
Serap'a telefonda baktiran oldu mu? Memnun kalan?
İzmir Hünkar ; 4 rakamı görmüştü.. ayın dördünde bekledim aramadı .. ama 11 rakamı da görmüştü 11. gün 9:44 de aradı :)
Şehriban : 12. gün dolmadan arayacak dedi ...:)))
çok iç açıcı bir konusma olmasa da .... yoktan iyidir
tatlışım telefonda 100 tl
yüzyüze 40 tl :)
devir ekonomi devri diyerekten h.sonu gidicim ben
Bu sefer seni beklicem minik:)) sen git oyle gitcem.Zahide de beklemedim ikimiz birden yandik(
hiç kimse daha sormadan şu şu çok iyidir deyip numara paylaşandan tırsıyorum abi ben.
bi anlat , bi brifing ver, konuya dogru düzgün yazma , ben su falı baktırdım süper de telefon yaz.
yok anam babam yok :)
Arkadaşlar verilen no'yu aradım. Eskişehirli Aytaç Hoca.Bana da geçmişi ve anı bilmişti.geleceği bekliyorum.
bu aytaç bey su falı mı bakıyo
telefonda bakıyo galiba