- 5 Temmuz 2010
- 129
- 0
Kontessa saygı sınırlarını aşmadan yorum yaparsan seni gerektiği şekilde muhatap alır, ona göre cevap veririm. Yorumların oldukça agresif, ortamı geriyorsun. Sen kimseyi hafife alır tarzda konuşabilecek konumda değilsin burada. Saygı çerçevesinde yorum yapacaksın, amiyane tabirle çemkirerek değil... Ben seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Değilim de. Ve bunu açıkladım sadece... Saldırganlaşma, sakin ol... Tabi ki herkes istediği gibi davranacak. Kimse sana 'nasıl davranalım' diye sormadı zaten. Burada tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Kuantum fiziği konusuna gelince... Geçenlerde saydım, kütüphanemde kuantum fiziğiyle alakalı tam 72 kitap var. Bunlar okunanlar... Yeni aldığım 3-4 kitap daha mevcut sırada bekliyorlar. "Ahkam kesmeyin, açıp okuyun" lafının ne kadar mesnetsiz olduğunu sanırım anlamışsındır, aynı zamanda seviyesiz... Aynen dediğin gibi, laf kalabalığı yapma. Saçma sapan polemiklere sebebiyet verip topiği bulandırma lütfen...
ya ger.çekten komedisiniz yaa ben nie saldırganlaşiyimki herkesin bu forumda söylenenleri yazı dili olduğu için yanlış anlamak gibi bir sıkıntısı var anladığım kadarıyla ben ilk size yorum yaptığımda sonunada şebek bir smiley koymuştum tamamen ne manada konuşulduğunu anlayabilmek için o kadar çok soru sıralamıştım ve ykarıdaki yorumumda bunu izah ettim.
eğer kuantum okuduysanız enerji kilitlemekle ilgili yorumumuda abartmazdınız ben kişinin falcıya gittiğinde kendini kasıp oturmasındansöz ediyordum enerji kitlemeyi büyütüp bu noktalara taşımak zorunda kalmazdık her netse ne diye gerilme yaratiyim ki ..insan gibi konuşuyoruz bence siz yanlış anliyorsunuz çünkü bana göre fifi.. ben sadece falcılara niçin gidiliyor hangi amaçla gidiliyor buna istinaden yazdım tüm bunları...bu bir bilgi içeriodu savunma halinde sürekli olan sizsiniz...
neyse konuyu uzatmadan tatlıya bağlıyalım ortada agresifleşicek bişi gerçekten yok.. neticede yazı dili bu sesi,rengi kokusu yok ne yazsam yanlış anlicaksınız..
saygılar...hihoyyyt olumunekankayizsmile