Kızlar ben de forumdaki yorumları değerlendirerek geçen çarşamba tarıka gittim. Çarşamba akşam saati olmasına rağmen 1 saat sıra bekledim. Burda okuduklarım beklentilerimi baya yükseltmiş olacak ki ben pek beğenmedim
belki elektrik falan tutmamıştır ama, bi falcı için hakikaten iyi diyebilmem için öğrenci misin çalışıyo musun diye sormaması gerekiyor, yaş vs herşeyi sordu yani... 1 saat sıra bekledikten sonra kardeşim sana bunu sorasın diye mi para verdim de diyemiyor insan...hani karşımdaki çalışıyorum yaşım da 22 dedikten sonra ben de olsam gayet başlardım anlatmaya, önce giyimine bakardım gömlek etek geldiyse belli ki ya bankada çalışıyor ya da kurumsal bir yerde, eh çalıştığına göre de bi insan falcıya neden gelir demek ki sorunu aşk meşk işleriyle... diye devam ederim yani arada da 2-3 harf sallayıp tuttursam benden kral falcı yok. ha sonuç olarak tutan noktalar da oldu. 1.5 yıl önce biten ilişkimi bildi, onu kafamdan çıkardığımı falan söyledi bunlar da tuttu, onun dışında şuan hoşlandığım kişinin isminde 3 harf var, bi harfini bildi. o da hoşlanıyor ama çevreden çekiniyor gibi bir şey söyledi, evet aynı ofiste çalışıyoruz ve böyle şeylere iyi bakılmıyor bunu da bildi, onun dışında 1.5 yıl içinde evlilik teklifi alacak ve kabul edeceksin dedi. bu gayet uzak bir ihtimal bana göre... onun dışında hoşlandığım kişi için olacak mı peki dedim 1.5 aya kdr bi hamle yapacak dedi... bakalım bu dediği çıkarsa öğrenci misin falan gibi sorularına takılmayacağım ama tutmazsa diğer kısımları iyi salladığını düşüneceğim sadece...