Dün iki yere gittim taksimde.
1.si cafe fermentasyon da Hande var. (Mc donalds sokagında) 10 üzerinden 7 veriyorum. Çoğu seyi bildi isimleride bildi. Cok sevecen bir bayan.. fakat salı günleri çalışmıyormuş. Tesadüf dün oradaymış. Fal 10 tl.
2.si Bir İstanbul Kahvehanesi diye bir cafe. Garanti bankası sokağında şirin bir yer. Orada selvaydı sanırım bir bayana baktırdım uzun saclı güzel bir bayan. Tarot baktırdım. 10 üzerinden 9.5 veriyorum ona. Kesinlikle uydurma seyler söylemiyor. Terapi gibi o kadar iyi geliyor ki onunla konuşmak..
İmkanınız varsa gidin kızlar. Şu an yasamakta oldugum herseyi bildi gelecege yönelik planlarımı dahi bildi. Ve olabilecek ihtimalleri de.. Fal 12.5
Merhaba arkadaslar Seyhan hanım bakırkoydemi bakıyor acaba? Kendisine nasil ulasabilirim, bilenler yardimci olabilirmi? Yeni uyeyim ozele msg atamiyorum.
arkadaslar soruma cevap alamadım,rica etsem bilen biri yanıtlayabilirmi?bilmiyorumkismile
kızlar aranızda inci cafedeki nesrine baktıran var mı?
bir de ikinci alternatif, toplanılıp baktırılması. adam haftada bir geliyor istanbul'a diye biliyorum herkes için ayrı ayrı zaman alabilir. birinde toplanılıp eve çağırılabilir. o birini kendi aranızda belirleyebilirseniz sadece ev sahibinin tel numarasını veririm mazluma kendi içinizde tarihi ayarlarsınız. karar sizin.
arkadaslar lütfen bana mazluma nasil ulasabilecegimi mesaj atin cok acil lütfen... tesekkürler
kızlaaaar 2 aydır bekliyorum sonunda şu tekirdağda ki devlet büyüklerinin bile gittiği motor ayşe yi evinde bulduk.. ve bugün tekirdağa gidiyorum.. valla bugün kadir gecesi mi neymiş ama napalım artık... ;( neyse artık akşama gelince yazıcam söylediklerini ya da ne kadar bildiğini..... gürşrüüüzzz :)
Arkadaşlar herkese merhaba,
Foruma daha evvel baktırdığım fal deneyimlerimle başlıyorum. Magestic Emre tanıdığımın işiyle ilgili bir hususu geçmişte bilmekle birlikte yeterince açıklayıcı olamadığından pek bir önemi olmamıştı. çok kısa bakıyor ve geçenlerde benim için çok önemli bir olayı bilememişti. Aslında iyi fal bakabildiğini ama cafesinin kuralları gereği negatif şeyleri söyleyemediğini düşünüyorum. Onun gibi negatif hususları söylemekten kaçınan bazı falcılar beni hic mutlu edemedi çünkü ben sakınmam gereken durumları, iki yüzlü insanları vs... öğrenmeye asıl gidiyorum. Toz pembe bir tablo çizilmesi bana saçma geliyor.
Seyhan Hanıma da gittim unutmamak için dediklerini bir kağıda yazdım bir kere çok hızlı konuşuyor ne dedikleri pek anlaşılmıyor. Dolayısıyla yazdığım kağıttaki her şey kopuk kopuk. Ben şöyle ölüm ve sağlık hakkında yorum kesinlikle yapmayan, yalnız diğer büTün olumsuzlukları çattadanak, insanın suratına söyleyen bir falcı istiyorum var mı öyle biri?
Kötü şeyler mi söyledi. eyvahedigeldismile
Ne kadar süre bakıyor?
Geçmişi ve şimdiyi bilebildi mi?
Tutarlı mıydı söyledikleri?
Fiyatı ne kadardı bu arada?
sen arayıp randevu almış mıydın
isim biliyor mu mesela yoksa hep uzak gelecek mi konusuyor
ayrıntılı anlatsana biraz
randevuyu başkasına aldırdım.bayramdan sonra tekrar geliyor sanıyorum.sizi sorularıyla yönlendiriyor.ben bunu gördüm diyor.sen neden diyosun onun üstüne bişey diyeceği varsa uzatır.ama sorarak konuşma yaptık.en başından koptum ben alacağım cevabı alınca o ayrı.ne diyeyim gidenler için, Allah'ın belki de şuan farkına varmanız gereken şeyler varsa acıda olsa başkası tarafından söylenmesine şahit olursununz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?