- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
daha yeni üye oldum:) İlk defa yazıyorummm 2 tane falcı söylemek istiyorum biri İstanbulda taksimde hani şu rüyanız hayrolsun abla varya bi kanalda o işte inanın manyak bi kadın 40tlye tarot bakıyo ama insan korkuyo 2.si burda çok bahsedilmiş mihriye şimdiye kadar gittiklerim içinde iyiydi bugün tunalıda bi pasajda meral diye bi kadına gidicem çok iyi diyolar duyan bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. yarın söylerim nasıl baktığını....hihoyyythihoyyythihoyyyt
Arkadaşlar ben bugün Şaşkınbakkaldaki Symbol cafede Levent'e gittim.
Geçmişle ilgili baya bildi gelecekle ilgili de çok şey söyledi ama bilmiyorum.
Giden varsa dedikleri çıkıyo mu yazabilir mi?
Sorunları belki bir psikologla ya da cok yakın bir (pozitif) arkadaşla paylaşmak çok daha iyi olabilir, bilemiyorum.
başka bir yorumumda aynını söyledim psikologa da gittim senası 150 tl boshayallersmile
canim yildizin numarasini atarim sen bilirsin ama cok basarisiz bulanlarda var haberin olsun 40 dk falan bakio ama 30 tl bana bu seferinde gecmisle ilgili cok ayrintili seyler soyledi gelecek icin de dedigim gibi tarihler gelmedi birsey diyemeyecem ankarada falcilarida oku gitmeden
cok iyiyim canim benim cok sagol
bizim is hicbir falcinin tahmin edemedigi bir yola girdi ben de heyecanla neler olacak bekliorum
burcu ramazanda bakior sanirim ayagini incmtmisti o yuzden gitmiyordu ben 3 hft once sormustum ama gelmis olabilir
alevko sen memnunmusun burcudan ?? bide kahve mi bakıtıyosun burcuya yoksa tarotmu ??
bu bahsettiğiniz burcu kadıköy angels cafedeki mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?