arkadaşlar merhaba sizlere ist/anadolu yakasında evinde fal bakan birinden bahsetmek istiyorum,yaklaşık bir yıl önce tanıştık hemen hemen her ay giderdik arkadaşımla fal baktırmaya son bi kaç aydır bıraktık çünkü söylediği tarihler tutarlı değildi birde son baktırdığımızda saçmaladığını atıp tuttuğunu düşünmüştük ama bugünlerde dedikleri çıktı arkadaşıma olumsuz o kadar çok söylemiştiki bu kadarıda olmaz dediğimiz şeyleri birebir yaşıyor şu günlerde öyle sizi allayıp pullamıyor olumlu olumsuz ne varsa onu söylüyor uzun uzun bakmıyor kesin net konuşuyor ben ve iki arkadaşım daha söylediklerini yaşadık yaşıyoruz tarihlere takılmam sonuca bakarım diyosanız deneyin derim
evet ne yazıkıı atamıyorum daha özelden, benım dedıgım mazlum adapazarlı sosyete ye falan bakar çok sayıda ünlü müşterisi var..su falına baka o mu acaba..bunu öğrenirsem sevinirim adapazarlı muhterem mazlum derler
Katılıyorum, bizler umut avıları onlarsa umut tacirleri. Hayatımda her şey yolundayken işim olmaz fallarla ama işte aşamadığım sıkıntılarım var maalesef gidiyorum. allah yardımcımız olsun hepimizin. :2:
Arkadaşlar ben bugün Şaşkınbakkaldaki Symbol cafede Levent'e gittim.
Geçmişle ilgili baya bildi gelecekle ilgili de çok şey söyledi ama bilmiyorum.
Giden varsa dedikleri çıkıyo mu yazabilir mi?
Canım peki nasıl ulaşabilirz kendisine?Telefonu sende varmı?Özelden mesaj atamıyorum da20 liraya kahve falı bakıyor güvenilir evet ben hiç rahatsızlık duymadım güleryüzlü genç hoş bi bayan
Evet bende merak ettim doğrusu
mihriye hanım ile ilgili bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem telini veya bilgilerini özelden mesaj attım cevabı gelmedi rica edebelirmiyim
------------------------------------------------------
Terapi Cafe MİHRİYE-FİKRİYE
Bayındır 1 Sok. No: 5/8
6410 - KIZILAY / ANKARA
Tel: (312) 4302072 & 4316280
özelden yazamıyorum çünkü..........
slmlar
arkadaşım bahsettiğin falcı için iletişim bilgilerini msj atabilirmisin.
tşk edrim şimdiden
Canım peki nasıl ulaşabilirz kendisine?Telefonu sende varmı?Özelden mesaj atamıyorum da
slmlar
arkadaşım bahsettiğin falcı için iletişim bilgilerini msj atabilirmisin.
tşk edrim şimdiden
daha yeni üye oldum:) İlk defa yazıyorummm 2 tane falcı söylemek istiyorum biri İstanbulda taksimde hani şu rüyanız hayrolsun abla varya bi kanalda o işte inanın manyak bi kadın 40tlye tarot bakıyo ama insan korkuyo 2.si burda çok bahsedilmiş mihriye şimdiye kadar gittiklerim içinde iyiydi bugün tunalıda bi pasajda meral diye bi kadına gidicem çok iyi diyolar duyan bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. yarın söylerim nasıl baktığını....hihoyyythihoyyythihoyyyt
yazz isimli arkadaşımızdan rica edelim telefon numarasını
evet rica etsek bize tel nosunu atabilir mi o bayanın.ve eğer gitti ise yorumlarını bekliyoruz.
6410 - KIZILAY / ANKARA
Tel: (312) 4302072 & 4316280-
özelden mesaj atamıyorum bu akşam gittiğimde iyi olursa veririm numarasını felan
mihriye hanım ile ilgili bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem telini veya bilgilerini özelden mesaj attım cevabı gelmedi rica edebelirmiyim
------------------------------------------------------
6410 - KIZILAY / ANKARA
Tel: (312) 4302072 & 4316280
özelden yazamıyorum çünkü..........
MİHRİYE tamamıyla FOSSSSS.... Sakın gitmeyin.
Ne şimdiyi ne de geleceği bilemedi.lmaz: lmaz:
Zaten yazmama gerek yok bu reklam numarasını kimse yicek değil burda. laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?