Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim daha öncesindeki yazışmalarınızda Seyhan hanımdan çok bahsetmişsiniz Seyhan hanım nerde çalışıyor.Ona nasıl ulaşabilirim.
merhaba seyhan hanım bakırköy sunway kafede çalışıyor ücreti 20 tl yaklaşık 40-45 dk.sürüyor hoş tatlı ilgili bi bayan özel mesaj atamıyorum internetten arattırın bulursunuz hoşçakalın
Kafe tam olarak nerede? bilmiyorumkismile
Çok uzun bakıyormuş yahu fala.. ohaoldumsmile
Peki tarota mı bakıyor kahveye mi? Sana söyledikleri çıktı mı? fisfisfis
Teşekkür ederim.. :)Ender mağazasının karşısında vergi dairesi sokağında
bende seyhan hanıma gittim fakat psikolojik olarak baktı kısa sürdü kahveye bakıyor
ilk önce kişilik analizi yapıyor ki bu çok üzün sürüyor geçmişle ilgili çok bişey söylemedi gelecekle ilgili bi kaç şey ve tarihler verdi çok iddialı tarih konusunda biyere not ettim saklıyorum bekliyip göreceğim ama çok sıcak hoş ve ilgili bi bayan bana sadece kahveye baktı isteyene tarotta bakıyormuş
Teşekkür ederim.. :)
Hımm.. En yakın zamanda gidicem.. Tarot bakmasını isterim heralde..CADIARZU
Teşekkür ederim.. :)
Kafe tam olarak nerede? bilmiyorumkismile
Çok uzun bakıyormuş yahu fala.. ohaoldumsmile
Peki tarota mı bakıyor kahveye mi? Sana söyledikleri çıktı mı? fisfisfis
ben detaylı şekilde sana bilgileri yolladım canım.
valla tarotuda çıkıo kahveside..
Canım sana mesaj gönderemedim, forumdaki mesaj sayımın 50 olması gerekiyormuş.. bilmiyorumkismile
O kadar yardımcı oldun ki çoooook teşekkür ediyorum sana.. Gerçekten.. opuyorumnanaktan Bu aralar sağlığımla ilgili işlerim var, 10 güne kadar gidicem seyhan ablanın yanına.. Sana dedikleri çıkmış, çok umutlandım şu an.. O kadar çok merak ettiğim sorularım var ki umarım yardımcı olacaktır seyhan abla..Gittiğimde sana söylerim seansın nasıl geçtiğini.. :) Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sana.. opuyorumnanaktan