zaten iyi bilen tüm falcıların 3 harflisi var özellikle de ismi tam bilenlerin harf söyleyenleri bilmem ama
serkan da gözlerine bakıp hiç sıra falan sormadan direk isim söylüyormuş
hatta çok ilginç bir olay,kardeşimin falında şöyle bir olay olmuş benim annemin 2 takma ismi var aile arasında falan söylenen ama normalden fazla kullanılan bir süre onlardaki harfleri sayıp yok bu olamaz allah allah falan deyip en sonunda gerçek ismini söyleyip işte bu demiş gelecekle ilgili söylediği şeye ben pek inanmadım ama bekliyoruz
yani serkanın dedikleri çıkıyor öyle mi arkadaşlar?
valla o 3-5 dakikada kilit sorulara doğru cevap verecekse canım feda kaydirigubbakcemile3,uzun uzun bakıp dedikleri hiç çıkmayanlarda var.teşeekkür ederim kontessa cevabın için.
selinax özelden msg ını aldım ama ben yeni kullanıcı olduğum için özel msg atamıyorumçok tşk ederim tel için, gidersem sizinle paylaşırım :)
Dileğe yaklasık 2 -3 ay once gıtmıstım, bana eylul gıbı yıllardır bekledıgın kısı sana acılacak demişti ama kendısı askere gıttı. bugun teslım oldu...
burcu kım, nerde calısıyo
detay istiyorum bilmiyorumkismile
kizlar,
demin sitede okuyunca aklima geldi. Benim annem bundan rahat bi 30 yil önce yildiznameye baktirmis. Ozamanlar kendi dedesi bakmis ona ve ölecegi yasi bile söylemis....bende merak ediyorum yildiznameyi. Hic yildiznameye baktiran varmi??Ya da tecrübeleriniz nedir?neler duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?