smile canım gülay tam bir fiyaskoymuş demişim ama yinede gitmek istiyorsan sanırım 20 tl orada didem iyiymiş aslında bizimkilerin oraya gitme sebebi arzu daha önce onun dediklerini birebir yaşamış oldukları için fakat ben arzuyu 1 ay önce aradım bulamadım ayrılmış oradan
ve bomba kızlar beni fal baktırmaya davet ettiklerinde yok benim ihtiyacım yok gitmeyecem dedim e bir aşama kaydetmişimguclubacismile
Merhaba handekuka
DİMO CAFE yi şöyle tarif edeyim.Kadıköy çarşısı içinde PETEK unlu mamuller ekmek falan satan bir dükkan var hani ÇİYA kebap ve lokanta larının olduğu sokağa ilerlerken PETEK fırının önünde durun solunuzda kalsın.dümdüz ileriye devam edin AKMAR pasajı tarafına .yolun sonuna kadar gidin solda DİA SA var orayıda geçin köşede HENNA etnik giyim dükkanı ve karşı köşesinde PİLAV cı var pilavcıdan sola kıvrılın 100 mt sonra. Telefon xxxxxxxxxxxx
Bana mail adresinizde mesaj atabilirmisiniz.Yanılmıyorsam size özel mesaj göndermem için site kuralları varmış.Oyüzden.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
angelstory merhabaselam angelstory
baa bu arkadaşın numarasını verebilir misin baktırmak istiyorum ben de.. umarım dediğin kadar iyidir, bir de kaça bakıyor? :) sevgiler..
angelstory merhaba
ben özel mesaj yazamıyorum.Henüz üye oldum.Çok saçma belki ama şu an cidden iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var.
Dip denilen yerdeyim.
Telefon numarasını bana iletebilir misin
Teşekkürler
selam kızlar, bakırköy'den yaklaşık 1 saat önce döndüm. evet delirmiş olmalıyım. beklemekten. efenim gül'e gittik bir arkadaşımla. bize sıra saat 11'de geldi. sanırım performansı düştü kısa ve öz baktı ama. en azından merak ettiğim her şeyi cevapladı. ama erken gidilirse kesinlikle uzun bakıyor. fala gelince, isim söyleme bana dedi. kendisi harf söyledi sadece 1 tanesi için şu sırada dedim. diğerlerini kendi sordu kendi sıraya koydu ve ismi sordu söyler söylemez kaleme dokunmadan çevirdi ve gösterdi. meğer yazmış daha önce, şu anki durumu tam bildi. özellikle sordum olumsuz görseniz bile söylüyorsunuz değil mi diye. evet dedi ama bilemiyorum. bir an müşteri ayağı alıştırmak için mi olumlu söylüyor diye düşündüm. gelecek çıkar mı bilinmez ama verdiği tarihler ayhan, levent ve serkan'ınkilerle aynıydı. başka detaylara girmedi zaten 10 dk bile sürmedi. kimilerine 40 dk baktı nerdeyse. dediğim gibi erken gidilmeli. kısaca denenebilir. çıkarsa yazarım.
inci kafe nesrin, çok detaylı bakıyor ve 3 harflileri var dediğine göre ancak buna rağmen ailemdeki çok net bir olayı bilmeden devam etti yoluna. ben söyledim. 3 harflilerle fala bakan kişi tanıdım daha önce ailemle ilgili özel durumun nedeni ve sonucuna kadar söylemişti.
taksim symbol dilara tam bir felaket bence, çok olumlu şeyler söyledi ağzım kulaklarıma varabilirdi ama o kadar sıradandı ki tarot bakışından anladım alakasız kartlara farklı anlamlar yüklüyor, vasat.
bu arada ayhan için arayan olursa ramazan'da fal bakmıyor.
sema hanıma gittim kadıköydeki ağzından laf alıyor doğrusu beğenmedim
ayhanı beğendim burcunun söyledikleri çıkıyormu bilen varmı?
bakırköyde özlem çok kötü
gül şaşırtıcı ama henüz çıkmadı
herkese merhaba,
Burası çok sıcak bir ortam,forumun neredeyse 250sayfasını okudum.rita hanımı çok merak ediyorum.bana numarasını yollarsanız sevinirim.
seyhan hanıma taksimde fal bakarken rastlamıştım,çok farklıydı yorumlamaları ve söyledikleri hayal gibiydi,falı çıktığında çok şaşırmıştım,izini kaybetmiştim bana numarasını yollarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?