neden tryamoura ceza vermediniz ? sizce onda kabahat yokmuydu ? sanırım yanlı karar ve muhakkak bir sebebi vardır...iyi çalışmalar...Evet arkadaşlar,sayfalarca hiç merakım olmadığı halde fal,falcı mesajlarınızı okudum amaşok oldum,
fal ve falcı dışında o kadar mesaj yazılmış ki,yazanları tebrik ettim uyarılarımla,
hanımlar Kadınlar Klübü sizin farklı amaçlarınızı yürüteceğiniz bir platform değil,
mahalle kavgaları gibi tartışacağınız yer hiç değil,
ağza alınmayacak laflar,hakaretler,küfürler kullanılacak seviyesiz bir yerde değil.
dolayısıyla o kadar uyarı yazdık ve bu son uyarımızdır...
topiği seviyesizleştiren mesajları özellikle yönetime almadım ki,
diğer topiğe girenlere örnek olsun diye,bu tarzda devam eden herkes gerekli cezayı alacaktır...
bu mesajımdan sonra,konu içeriği dışında mesaj yazan herkese,
reklam amaçlı,birbirini kötüleme amaçlı,hakaret içeren,karşılıklı tartışan herkese
gereken cezalar verilecektir...
seviyeli ve konu içeriğiyle alakalı güzel paylaşımlar diliyorum.
sevgiler...
Oleeeyyyyy tekrar teşekkür ederim yine halledilmiş.
Offfff gerçekten moralim bozuluyordu.(
Eski muhabbetleri özledim. :)) hihoyyyt
Arkadaşlar Purple Cafe bakırköy telefonunu bilen varsa özelden yazmasını rica ediyorum..
al benden de o kadar tryamour. ama ortalık durulur bundan sonra.
Arkadaşlar Purple Cafe bakırköy telefonunu bilen varsa özelden yazmasını rica ediyorum..
honeycim aynen öyle. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamayız topikte.
umutluperi keşke sorsaydın ayten diye birini tanıyormuymuş diye mine hanıma :)
ya mu cafede hakikaten mine varmış. belki çıtçıt cafedeki oraya geçmiştir. ama dediği gibi başka bir forumdaki selene oymuş. ben o forumada üyeyim sordum seleneye benim sen nereden duydun dedi. o sitede tarot bakıyor normalde ara ara. bana bir iki kere yorum yapmıştı gayet isabetliydi. birde normal sizinle yazışır gibi onunlada yazışıyordum ben. gayet sıcakkanlı biri. yüzyüze görüşmedim ama. o şahıs önerdi diye gidesim gelmiyor. bu arada tarotu 25 e bakıyormuş mu cafede.
ohh beee eskilerden kim kaldık şurdaaa tryamorcum dimi amaaa alevkuşumm nilmillcimm umutlupericim öpüyorummmm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?