DIKKKKAT Kizlar
yillardan beri orda burda fal baktiran biri olarak tekrar yazma geregi duydum.gecen haftadan beri yine epey abarttim
(((.
CAPRISSSSS Cafe.
burasini hic öneremem, cünkü TASULA TÜRKAN hanim tam bir fiyasko rozada öyle eskiden imamda vardi o da berbat. yani onlar bi ara bi para döktüm aylar önce anlatamam size. tasula hanim kendi özel hayatini bi actimi yandin gittin yani, kendisi 36 yasinda 6 cocuk annesi eski bi elemenanina asik oldu (25 yasinda bi Kiro tip ve onunla evlendi, söyler söyler onun söyler. ha bire över kendini yok efendim eskiden kapaliymis tv de hoca olarak cikiyormus vsvsvs yani acaip salak bi kadin, ne geri zekaliymisim ki o kadar para harcadim bunlara agizlari iyi laf yapiyor diye
(((,sonrada yok nazar vs derken hemen kursun dökelim vsvs 30 tl, yok efendim su fali, yani sacma salak seyler, kadin resmen para basiyor hizli hizli bakip yolluyor herkesi acaip geveze, sadece agizi iyi laf yaptigi icin ve gecmisten bisey bildigi icin kaniyor insan basta ama inanin ben cok pismanim ama caresizlik iste yan cafelere gitmeye utandim nedense.
bi kadin bana ayni sokakta bi DEMET hanimdan bahsetti o da hanim efendi 7 dakikasini 20 tl ye bakiyor insanin yüzüne bakarak.o da randevuyla calisiyor, neyse aldim ertesi gün icin, tuhaf adamlar calisiyor karanlik bi yer, kadin tam bi ukala kendinden fazla emin, tabii 7 dak hemen bitiyor, bi tuhaf herif kapiyi acip seans bitti diyor, sonra tabii insan devam ediyor ve 14 dakika gectikten sonra 40 TL gitti
( bakalim cikacak mi eski sevgilimi bildi ama tabii o kisacik sürede cok bisey demedi.
en sempatik melekler kahvesi mi nedir orasi geldi, su cafe kapris yani yani,ama cidden hepsi para tuzagi baska bisey degil.