Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar neler oluo şoklardayım D kimi senaryo yazmış kimi almıs basını gitmiss ::::::: en güzel dönemler benim dönemimmişş bi dilek demisim baska bise dememisim ::::::: ki artık ona bile gitmiorum..falı bıraktımm !!!!!!!!!!!!!!! alevko kuşummmmm napıosun bi ses ver banaaa kankaazemuszemus
Honey88 canım yaaa özelden üstüste mesaj atmak için çok bekleniyor bu yüzden buraya yazıyorum.
Çok güzel bir mesaj yazmışsın.
Dikkate alınacaktır. turkbayragi
kızlar neler oluo şoklardayım D kimi senaryo yazmış kimi almıs basını gitmiss ::::::: en güzel dönemler benim dönemimmişş bi dilek demisim baska bise dememisim ::::::: ki artık ona bile gitmiorum..falı bıraktımm !!!!!!!!!!!!!!! alevko kuşummmmm napıosun bi ses ver banaaa kankaazemuszemus
Kadınlar kahvesi Dilekle başlayan fal merakım Pelin,Gülşen,Burcu,Mulla,Semra,Barış ile devam etti ama hala %100 nokta atışı yapanı bulamadım , hayır tekrar Dileğe dönmek istemiyorum 3 dak'lık fal seanslarına çok bozuluyordum kendimi dolandırılmış gibi hissediyordum yani masaya oturup kalkmam bir oluyordu hemen kasaya hesap ödemeye gidiyordum.Dilek son zamanlarda işi tam oldu bittiye getirmeye başlamıştı , alfabedeki tüm hafleri sayıyordu isminin içinde A,C,S,E,V,M,N vs gibi harfler olan diye bir başlıyordu ben hızına yetişip harfleri yazamıyordum.Keşke Dilek hakkını vererek şu falı baksanda eskiye dönsek galiba his olarak en çok senin hislerin kuvvetliydi.
Ayy ne kadar mantıklı şeyler yazmışsınız.sempatiksalakcinni
Burası türkçe bir site değil unutmuşum.
Daha çok ingilizce ve fransızca yazılıyor.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
(Kendisi TÜRK) HAKARET İÇEREN BİR CÜMLE OLDU HİÇ DE HOŞ OLMADI.
Türklere türklüğe hakarettir bu!
Neysee kötü içerikk butonu tıklanırr..
turkbayragi
bir insan bu kadar akılsız bu kadar sempatiksalakcinni olabilir mi ?...bu yazımı ben mazarineye yanıt yazmıştım.. iyice baktıysan hangi sözlere ve neye yanıt olarak yazılmış anlardın... ama senden bu şekilde bir akıl beklenemez tabi....yinede parantez içindeki kendisi türk kelimesine açıklık getireyim. dedem (kendisi Türk) babam (kendisi Türk) ben (bende Türk) burada türklüğe ve türklere hakaret içeriği olan bir sözü nereden ve nasıl buldun o kuş beynine sorarım....evet yöneticiler senin gibi beyinsizleri buradan ciddi derecede temizlemeli...çünkü sen ve senin gibileri maalesef hem kardeş kavgalarını körüklüyor hemde kışkırtmalarınızla ortalığı karıştırabiliyorsunuz...sen ve senin gibileri yüzünden madımak otelleri yakılıyor... sen ve senin gibileri yüzünden insanlar yanlışı doğru zannederek sözlerinizin arkasından körü körüne gidiyor....yazımda Türk ve Türklüğe hakaret içeren ne gördün ? ne gördünde utanmadan suçlamalarda bulunuyorsun...adım gibi eminim.. sen yunan çocuğusundur...yoksa asla böyle bir şey yazmaya cesaret dahi edemezdin ......sen hepimiz hrant dinkiz diyen zihniyetcilerdensin.... zavallı.......................sana ve senin gibilerine sesleniyorum...ne mutlu türküm diyene....
Kadınlar kahvesi Dilekle başlayan fal merakım Pelin,Gülşen,Burcu,Mulla,Semra,Barış ile devam etti ama hala %100 nokta atışı yapanı bulamadım , hayır tekrar Dileğe dönmek istemiyorum 3 dak'lık fal seanslarına çok bozuluyordum kendimi dolandırılmış gibi hissediyordum yani masaya oturup kalkmam bir oluyordu hemen kasaya hesap ödemeye gidiyordum.Dilek son zamanlarda işi tam oldu bittiye getirmeye başlamıştı , alfabedeki tüm hafleri sayıyordu isminin içinde A,C,S,E,V,M,N vs gibi harfler olan diye bir başlıyordu ben hızına yetişip harfleri yazamıyordum.Keşke Dilek hakkını vererek şu falı baksanda eskiye dönsek galiba his olarak en çok senin hislerin kuvvetliydi.
Mazarine denen şahıs o mesajı bana yazmıştı. Sen de üstüne atladın hemen.
Bana yönelmiş oldu.
Bu kez de bana hakaret demekk. Hmmm.
Yeniden kötü içerik ve yöneticilerr devreye girerr...
Hadi bakalım bekliyoruz.
Sadece ben değil başla üyeler de şikayet etti TÜRKLÜĞE HAKARET olduğu için.
Evet hepimiz kuş beyinliyiz. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
arkadaslar ya ben gidemedim ama belki siz gidersiniz.CIT CIT CAFE diye bi yer var.hic duydunuzmu?mine hanim fal bakiomus.cokta iyiymis.arkadasim tavsiye etmisti.ama gidemedim zamanim olmadi malesef.paylasmak istedim sadece.belki gitmek isteyen olabilir...
trayamour noldu kız banada anlat kim fal bakıyo kaydirigubbakcemile3
Dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim kendim ve arkadaşlarım adına. alkisalkisalkis
Artık rahat bir nefes alabiliriz, eskisi gibi devam edebiliriz. kaydirigubbakcemile2
Gereken yapıldı.