Bak benım gıbı yurtdısında yasayanlarda varmıs ah canım benım ....
honey88, sana da gönderdim, arkadaşlar msj gönderdiğim kişilerden de ritanın numarasını isteyebilirisiniz..daha ritaya gidip fal bile baktırmadım ama bir kaç gündür paso ritaya çalışıyorum, kafamçokkarıştı
dikkat çekici bir yazı...şu cümleniz...(bu forma laf yetiştirmek için kavga etmek için üye olmadık ) vede şu kelimeniz ilginç ( şikayet edeceğim siteye ciddi anlamda bıktı insanlar ).... evet sitedeki arkadaşlarımız tüm şikayet ve durumları değerlendirecek olgunluktalar....birilerinin birilerine gönderme ve kışkırtmalarınıda anlayabilecek durumdalar... sırf birileri diliyor diye birilerinede taraf olacakda değiller...keşke sizde bu parantez içinde yazdığınız söze göre davransaydınız...hoşlanmadığınız konuların dışında kalmak size daha çok yakışırdı...söylemlerle yapılanlar birbirlerine tezat oluşturmamalı..yinede deyindiğiniz konu için sizi tebrik ediyorum...inanın dikkat çekici bir yazı olmuş...saygılarımla mutlu günler...ANGELSTORY foruma girdiginde bize mercana nasil ulasabilcegimizi söylersen seviniriz...arkadaslar sanirim kendisi cok internete girmiyor....
herneyse ben baska bir konuya degnmek istiorum.bu forumda birbirimize laf yetirmek icin kavga etmek icin üye olmadik..bu forumda falcilar hakkindaki görüslerimizi yazip tavsiye etmek icin biseyler paylasiyoruz...abuk subuk laflara sözlere kavgaya gerek yok.bunlarin hepsi gereksiz.hep bir yorum okumaya calissam araya bazi üyelerin yaptigi sacma sapan kavgalar girio.zaman kaybi bunlar.yavas yavas sinir olmaya basladim.bir tek bende degilim sinir olan sanirim.
yasiniza göre davranin lütfen.kiminiz coluk cocuga karismis kiminiz calisan olgun insanlarsiniz.nedir nbu sacmalik?laf yetistirmek bilmem neler cocukca seyler...eger bir insan hakkini saviunmak istiosa savunsun lafim yok.ama bir fal yorum icin gerek varmi acaba bu kadar sacmaliga???sikayet edicem siteye ciddi anlamda bikti insanlar ya...
ANGELSTORY foruma girdiginde bize mercana nasil ulasabilcegimizi söylersen seviniriz...arkadaslar sanirim kendisi cok internete girmiyor....
herneyse ben baska bir konuya degnmek istiorum.bu forumda birbirimize laf yetirmek icin kavga etmek icin üye olmadik..bu forumda falcilar hakkindaki görüslerimizi yazip tavsiye etmek icin biseyler paylasiyoruz...abuk subuk laflara sözlere kavgaya gerek yok.bunlarin hepsi gereksiz.hep bir yorum okumaya calissam araya bazi üyelerin yaptigi sacma sapan kavgalar girio.zaman kaybi bunlar.yavas yavas sinir olmaya basladim.bir tek bende degilim sinir olan sanirim.
yasiniza göre davranin lütfen.kiminiz coluk cocuga karismis kiminiz calisan olgun insanlarsiniz.nedir nbu sacmalik?laf yetistirmek bilmem neler cocukca seyler...eger bir insan hakkini saviunmak istiosa savunsun lafim yok.ama bir fal yorum icin gerek varmi acaba bu kadar sacmaliga???sikayet edicem siteye ciddi anlamda bikti insanlar ya...
ama ben allah a havale ettim elbet gün gelicek allah onlara öyle bi dert vericek ki biz ne yaptık da bu başımıza geldi diycekler
yani zaten onu arada butun esnaf bılıyordur emınım ama soyledı hangı duraga yakın oldugunu fakat cok soramadım telefonu ıyı cekmıyor kızar da kapatır dıye soramadım tekrar tekrar hangı durak dıye sımdı benım 67 mesajım olmus bular butun bana gelenler ve benım gonderdıklerım mı yoksa kac mesajım olmalı kı ozelden yazayım sızlere bılemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?