- 19 Nisan 2010
- 805
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım size de.
tşkr ederim
hayırlı tatiller handeciğim...dönüşünde yorumlarını sabırsızlıkla bekleyeceğim...saygılar..
kızlar şu anki durumla ilgili bir konuyu sadece levent ve yıldız söyledi burcuya biraz daha önce gitmiştim onlardan o yüzden o bilemedi demeyecem ama maltepe serkan ankarada eylül özellikle sorduğum halde söylemedi bunun dışında hepsinin söylediği durum da olmayacak
asıl terbıyesız sensın nilmile de terıyesızlestın tehdıtleını kendıne sakla ukala
komediye devam ediyorsun...yukarıyı iyice incelesinlerde sana gülsünler bari.... sen değilmisin bana sataşan ? .. birde yağ gibi üstemi çıkacaksın :) çık bakalım .. artı tehdit eden kim onuda anlamadım : ) yazılarıma baktımda : ) sanırım anlama zorluğu içindesin tatlım. bu arada evet ... sen gerçekten terbiyesizsin.. vede başkalarının adınada konuşmaya çalışan zavallı....evet ukalayım : ) senin sayende....dilersen artık susss.. kendini küçük düşürme...
arkadaaaşlar..
aytenvegeri boooooşverin!!!o kavga etmeyeee gelmiş buraya! gereksiz sinirlerinizi bozuyorsunuz..bırakın kendi kendi kendine kavga etsin!!
herkes normal paylaşlaşımlarına devam etsin...ben bu forum'un bu halini seviyorum:)..kavgalı halini sevmiyorumm
ya selinax herkese ritayı gönderdin bana niye göndermedin akannehir yoksa beni beğenmiyormusun :dilcikar:
kızlar rita hanımın telefon numarasını buldum ve konuştum kendisiyle.şu anda istanbul dışındaymış.belki pazartesi akşamı gelebilirmiş.
mazzarine rica etsem bana adanalı fatoşun telefonunu verebilirmisin özel mesaj atamıyorsun sanırım nasıl yapabilirim
ayrıca madam sara'yı merak ettim doğrusu ulaşınca onu da iletebilirmisin rica etsem