handecim memnunniyet kişiye göre değişiyor ama ben gerçekten memnun kaldım. sadece faldanda değil...ben fal esnasında 3 bardak çay içmişim...neden mi ? hiçbir mekanda kristal bardaktan çay içmemiştim..aldığım keyfiyeti nasıl anlatayım.. hizmette bir yerlere gelmiş kişileri tanımak senide memnun edecektir. şimdiden keyfini çıkart.çok teşekkür ederim :) fallar pahalımı değil kahve 20-25-30 değişiyor yerine göre semendere falını ilk defa duydum çok ilgimi çekti nasıl memnun kaldınız mı bende denemek istiyorum :)
seyhan yazık etmeyin paranıza derim ritanın günündeyse falı çıkıyormuş ama gününde değilse hiç çıkmıyormuş dediler.
Sizinde bu ekipten olduğunuz belli.üşenmeden geçmişteki yazıları kurcalayıp burda tekrar tekrar yazabiliyorsanız, söze gerek bile kalmıyor demektir.
dikkat ederseniz aynı isimlerin etrafında dönüyorsunuz.
reklamın iyisi kötüsü olmazmış..tıpkı şimdi sizin yaptığınız gibi...kişi kendini zaman zaman kötülüyorsa o benim değil onun sorunudur...
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
kadıköy/angels burcuya mı? gideceksin ben ona KK'da çok övüldüğü için gitmiştim ama malesef benimkilerin hiç biri tutmadı bir daha gitmem başkalarına bilmem ama bana hep salladı.Kendisini denemek için fal esnasında sence mesleği ne dedim ''inşaatcı'' dedi çok gülmüştüm çocuğun mesleği sporcu yahu bu kadarda kötü atılır mı hiç
Ayrıca fal 17,5 TL tüm fal cafeler 12,5TL -15TL arasında değişirken bu niye böyle onuda bilmiyorum???
Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile
Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.
Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...
Sevgiler a.s.
güneşlideki falcının vede telefonla bakan falcının kimsede tlfnu yokmu arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım ve gerçekten ihtiyacım var.Yardımcı olabilecek arkadaş var ise gerçekten minnettar olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?