teşekkürler selınax msjını aldım.
mazarine bence bırak intikam almayı aldatılmada en iyi intikam unutmaktır, o yokmuş gibi davranmaktır. Sevdiğin adam gidip başkası ile evlenmiş, çocuk sahibi olmuş şimdide ayrılıp sana gelse ne yazar.İlk evlendiğinde seni neden tercih etmedi mutsuz olunca sana döneni boşver ilk başta seni isteseydi aklı nerdeydi?! şimdi sıra sende, sen dön arkanı git yoluna bak ,yıllardır onu beklemiş gibi olma kendini iyice bişey zannetmesin.
Birde fallarında resmi olmayan ilişki ortak çocuk falan çıkmış ortak olmasada aradaki çocuğu bu çocuk kabul edelim, eee aranızdaki ilişkide resmi olmayacakmış yani evlilik olmayacak hahhh tam adama göre , adamın canına minnet evlenmiş evliliği tatmış,çocuk sahibide olmuş birde onu bir yerlerde deli gibi seven bekleyen biri var ohh nasıl olsa bana hayır diyemez bende hayatımı onunla yaşarım sakın ona bunları yaşatma.Gitsin gerekirse karısına geri dönsün evliliklerini iyi-kötü devam ettirsinler ömür boyu kendi hatasını çeksin o zaman hergün pişman olur sende intikamsa almış olursun.Madem evlendi gitti aile kurdu boşanmışta olsa karısının çocuğunun yanında olsun zaten arada çocuk varsa ömür boyu anne-baba arasındaki diyalog bitmeyecektir.
bu arada kontessa seyhan abla neredeydi sanırım sen mullayı tavsiye etmiştin ona gittim ama çokda iyi değildi birde seyhana bakalım.