mazarine burada fal dışında konulara yorum yapmak yasak biz anlatıyoruz ama ucunu fala bağlıyoruz sen bu tür durumları bizimle özelden paylaşabilirsin ya da bunla ilgili topicler var oraya aktarabilirsin duygularını merak etme biz oraya da gelir yorum yaparız malum hepimiz aynı dertten muzdaribiz
bulduğum bu yazı sabanur kıraç tarafından 2008 de yazılmış...
bir ara gülcüler istila etmişti, şimdi de ritacılar. deminden beri oku oku beynim döndü. bu kadar uzun yazmayın, kasıldım resmen.kafamçokkarıştı. kadın gazeteciye mail attım cevap verirse tabi, bence herkes mail atsın. hihoyyyt
medyum zodyağa sorsan, israilli madamı ve ritayı kesin öldü diyecektir. :jeyyar:
alkisalkisalkis
cok tesekkurler...
ya aslında bu gülde iyi bence, rita uzun bakmış sana belkide yurtdışında yaşayacağın için. biz buralıyız kısa kısa söylüyorlar, nasıl olsa bi daha gelir diye herhalde. guclubacismile
bir ara mısırlı zeynep fırtınası kopmuştu, kimse bulamadı maalesef. mısırlı zeynep kayıplarda bulunamadı ama, inşallah ritacığımızı bulucaz :içelim:
mısırlı zeynep,
kızlar ben Mısırlı zeynep in yerini yazmıştım ama bir ara sayfalar silindi ya o ara silinmiş. Vosvos cafe&bar da mısırlı zeynep ama ben gidip baktırmadım o yüzdne çalışma saatleirni ve ücretini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?