Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alevko hoşgeldin:)
hem özledik ..hemde merak ettik seni:)...bir şekilde yıldız sana iyi gelmiş..
bende şu 1 aydır...pek fal baktırma modunda değilim...
en son güle baktırmıştım....gayet iyidi...ondan sonra kafam karışmasın...biraz bekleyim dedim...bu moda girdim:)
olsun...arada dinlenmek iyidir:)
baktırmasamda....kullağım yeni isimlere hep açık!bir arkadaşım b.köy de birine baktımış...çok iyi falan dedi...bilgileri aldığım anda..sizlerle paylaşırım:)
Kontessa, dogum haritası için verdiğim sitede iletişim mail adresi vardı. İletişim kısmına bakarsan görebilirsin
svg
sonunda gittim şu güle, çok iyi bence:sm_cool:, gitmek isteyenler gitsin. bazı şeyler söyleyince oha be bu kadarda olmaz dedim.
yani hayatta olup olmadıgını da bilmiyorum kendisinin daha 15 yıl evvel neredeyse 50 yaslarındaydı.
gül nerede?
sevgili mazarine ben bu bayanla ilgili bir ipucuna ulaştım kendisi su falına mı bakıyordu
ona daha önce baktırmış birini buldum ve mail attım hatırlarsa adresi yazacak onun dediği kişi su falı bakıyormuş
yalnız iyi ya da kötü herşeyi söyleyen bu bayan beni bile korkuttu acaba sen de bu kadar gerçeği öğrenmek isteyecek misin o korkusundan devam edememiş
elifcikcik sen ne alemdesin aynı kararlılıkta devam mıguclubacismile ben de artık bıraktım kesin sadece çok ihtiyaç halinde yıldızı arayabilirim ama 1 aydan önce kimseye baktırmam bir daha
sevgili mazarine ben bu bayanla ilgili bir ipucuna ulaştım kendisi su falına mı bakıyordu
ona daha önce baktırmış birini buldum ve mail attım hatırlarsa adresi yazacak onun dediği kişi su falı bakıyormuş
yalnız iyi ya da kötü herşeyi söyleyen bu bayan beni bile korkuttu acaba sen de bu kadar gerçeği öğrenmek isteyecek misin o korkusundan devam edememiş
alkisalkisalkis
ah sevgili doktor hani derde çare olurmuşya sizin mesleğinizdekiler öylesin işte sen yazdığım gibi ben daha üniversite sınavına girmeden bir yıl önce yani 17 yaşındaydım o zaman bu hanıma hangi cesaretle gittim ben de bilemiyorum ve eger okuma sansın olduysa yazdıklarımı bana de bircok sey soyledi bu hanım oyle zaman vermiyor yalnız goruyor kasımda 32 yasında olacagım yani sımdı bu kadar ogrencı yetıstırme bu kadar bılım siz de dıyeceksınız kı kız delırmıs o kadına ınanıyor oyle degıl ıste daha o zaman bıle cok etkılendım evet saglam durusluyumdur dayanacagım zaten Rıta ya gıden sızın bıldıgınız dıger hanımda aynı seyı soylemıstır Rıta yuvarlamaz ben Istanbula gelınce su bahsettıgım Tempo dergisini tanıdıgım buyuk basın gruplarında dergi editoru olarak calısan bırkac hanım rakadasa ulasarak sormaya calısacagım eger bulursam boyle Rıta gibi hanımlar hanı fal cafelerde olamayanlar gibi muhakkak paylasacagım sızlerle ama tabii degerli hanımlar unutmasınlar bu fal yorumcularının fıyatları fal cafelerdekılerden cok cok farklı bu arada su falı bakıyor gıbı yapıyor ama su sadece arac sana bakıyor soyluyor kalkıyor yemek yıyor kedılerını pek sever onlara bakıyor bahceye gıdıp eger kedısever degılse musterısı benım gıbı dıger hanıma sor ar mısınız lutfen eger kedılerı coksa kesın Rıta cunku su falı ve ısım benzerlıgı semt benzerlıgı olabılır mı sızce bu arada eger ozel olmazsa sorabılır mıyım tıpta uzmanlık alanınız nedır sıze Turkıyenın ısım yapmıs bırkac ısımını soracaktım bşr opersyon konusunda karsılastırma yapmak acısından hemen hepsı profesor bırkac operator de var aralarında yalnız bu bıraz farklı bır operasyon olacak binlerce tesekkurler.
mrb canım, evet devam valla ama eşe dısta baltırıyorum tabıkıo sadece parayla baktırmıyorum artık
gelişme yok mu peki senin de temmuz ayıydı di mi benim temmuz geçince şimdilerde ağustos oldu ekim bahar ayları erguvanlar açarken gibilerinden uzuyor tarihler ama bir azize gibi sabret dediler edecem bakalım
alevko rita hanımın bilgilerine ulaşırsan banada bildirebilirmisin
simdi benim bana o Tempo dergisi hakkında bilgi veren 2 erkek istihbarat muhabirinden duydugum onların calıstıgı degıl diger bir basın grubunda bazı polıs muhabirleri ve emniyet İstanbul un cok cetrefıllı bir cınayetinde bıle bu hanıma danısmıslar sımdı ınsanların abartma paylarını cıkartsak bıle ortada bır gercek var ben kucuk yasımdan hatırlıyorum kı cok farklı bır kadın yanı bu tıp ınsanları farklı yapanda zaten onların fal cafelerdekıler gıbı hemen ulasılabılecek durumda olmamaları o zaman benım gıttıgım kız arkadasımda bu Rıta hn ın o zamanlar Kurtulusta yasadıgı evı bızden bır ust sınıfta yanı son sınıfta olan bır baska Ermeni kokenlı arkadasına sormustu ve adresı oyle almıstık bızdekı de ne cesaret o zaman herhalde evdekıler duysa benım bugun esamem bıle okunmazdı ben bu durumu bızım aıledekı hanımlara ancak Parıste akademık goreve ılk baslayıp yerlestıkten sonra anlatabılmıstım ama artık buyudum yanı oyle zannedıyorum yasım ilerledı ama o kesın..
ben seni çok iyi anlıyorum ne kadar bilim adamı da olsak sonuçta insanız en önemlisi de kadınız ve bazen elimizin kolumuzun bağlandığını hissediyoruz böyle zamanlarda da bu tür şeyler bize yardımcı oluyor gibi hissediyoruz
mesela ben de 3 yıl önce dediklerini yaşadığım bir falcıyı buradaki arkadaşlar sayesinde tekrar buldum ve ankaraya kadar gittim bana ne kazandırdı diyecek olursan bilmiyorum bildiklerimden ve tahmin ettiklerimden ötesini söylemedi aslında
yani şunu soruyorum kendime geleceğimizi öğrendiğimiz zaman kaderimizi değiştirebiliyor muyuz hayır sana ingilizce olmayan bir okul demiş sen tercih yaparken bunu yazmayayım bunu kazanacam çünkü diyebildin mi veya babanın annenin durumunu değiştirebildin mi diğer bayanlar torunlarının ölümüne engel olabilmiş mi hayır
hadi bunlar büyük yazgılar diyelim burcu bana demiştiki sevgilinle barıştığında çeneni tutamazsan büyük ayrılık yaşarsınız kaç gün sabredebildim sence sadece 12 saat ki kızın lafı kulaklarımda çınlamasına rağmen sonra gittim sabahın köründe ağzıma geleni söyledim ortada hiçbir sebep bile yoktu bin pişmanım şimdi ama ne fayda
şimdi yine aynılarını söylüyor tüm falcılar yeminler ediyorum ama huylu huyundan vazgeçer mi sonumu görüyorlar belki, belki kişiliğimi bilip yorumluyorlar bilemiyorum ama demem o ki ne kadar bilirsen bil hiçbirşeyi değiştiremiyorsun
temponun sayısını da öğrendim ama orada sanırım fal cafelere değinilmiş canım ritadan bahsedildiğini sanmıyorum e-arşivde de 2007e kadar var bu sayı temmuz 2005miş belki elinde olan vardır bir baksın