- 11 Mart 2010
- 349
- 4
canım yazdıktan sonra okudum seninkini...buyrunnnnnnnnn
olsun canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yazdıktan sonra okudum seninkini...buyrunnnnnnnnn
arkadaslar ben de artık cok girmiorum.... yazıları bile okuyamıourum yeniler cıkmıs baya... en son kadıkoyde oturan kuzenime gitmistim...yeni bi falcı bulmustu...5 arkadas gitmisler evine kurtulustaki rita hanıma... suya bakıomus ama genelde ck kalabalık oluomus o yusden sabah gidilmesi gerektini soledi... ha ben nie gitmiorum artık olumsuz seyler duysam kaldıramıcam...cünkü fallar yalann cıkmıooooooo...o kadnlar kahvesindeki dilekte her solediği cıktı ama onemli olan ckmadı artık ben bu isleri bıraktım... ki kendime sasıyorum ama ben bile bıraktıma gore artık....nese ben kuzenimle konusup acık adresi varsa ritannın adresini alıcm yazcam size... bol muhabbeetleerr
"Yuzuklerın Efendısındekı Nazgul un pençeleri gibi demirden pençelere hergün yüregımızı sokturenlerı unutalım mı kızlar yoksa unutmak affetmektır asla affetmeyelım deyıp ıntıkam mı alalım haydı gorusler bır ıkı..."
Sevgili mazarine iki derviş bir dere kenarına gelmiş bakmışlar dere çaglamış gidiyor, dere kıyısında bir kadın karşıya geçecek geçemiyor. Dervişlerden bir tanesi kadını sırtına alıyor hep beraber geçiriyorlar.
Bayagı yürüdükten sonra diger derviş kadını dereden geçirene soruyor sence dogru mu yaptın kadını sırtına almakla diyor. "Ben o kadını derenin kenarında bıraktım sen niye hala taşımaya devam ediyorsun" diyor taşıyan da. Kısacası diyecegim o ki eskiyi bırakmazsan yeniye yer açılmaz.
arkadaslar ben de artık cok girmiorum.... yazıları bile okuyamıourum yeniler cıkmıs baya... en son kadıkoyde oturan kuzenime gitmistim...yeni bi falcı bulmustu...5 arkadas gitmisler evine kurtulustaki rita hanıma... suya bakıomus ama genelde ck kalabalık oluomus o yusden sabah gidilmesi gerektini soledi... ha ben nie gitmiorum artık olumsuz seyler duysam kaldıramıcam...cünkü fallar yalann cıkmıooooooo...o kadnlar kahvesindeki dilekte her solediği cıktı ama onemli olan ckmadı artık ben bu isleri bıraktım... ki kendime sasıyorum ama ben bile bıraktıma gore artık....nese ben kuzenimle konusup acık adresi varsa ritannın adresini alıcm yazcam size... bol muhabbeetleerr
alevko burcun ya da yukselenın yengec ya da kova mı?
değil canım niye ki
Sevgili alevko acaba dedim astrolojık harıtamızla falcıların söyledikleri örtüşüyormudur? Bu kanıya nerden vardım, bana dogum haritama bakan kişi astrolojık açıların büyük bir aşk için çok uygun oldugunu söylemişti, evlılık için 2011 çocuk için 2012 yıllarının uygun oldugunu (o zaman 41 yaşında olacagım nasıl cesaret edeceksem çocuga) da söylemişti. Bunun akabinde güvendigim bir falcıya gitmiştim (fal cafelerden birine degil) o da fincanımda sadece aşk gördü. Geçenlerde senin mesajında ev taşıma, evlilikle ilgili tarihler sanki benim astrologun söyledigi tarihlerle örtüşüyor gibiydi. Benim burcum yengec, yükselenim kova bunu düşünerek sormuştum.
Aşk konusuna gelince devamlı evdeyim, çok zorda kalmazsam markete bakkala bile gitmiyorum (yok yok asosyal biri de degilim ama yıllarca calıstım artık evden burnumu bile dışarı cıkarmak istemiyorum)
Nerde bir insanla tanışacagım da aşık olacagım ?!
Sevgili alevko acaba dedim astrolojık harıtamızla falcıların söyledikleri örtüşüyormudur? Bu kanıya nerden vardım, bana dogum haritama bakan kişi astrolojık açıların büyük bir aşk için çok uygun oldugunu söylemişti, evlılık için 2011 çocuk için 2012 yıllarının uygun oldugunu (o zaman 41 yaşında olacagım nasıl cesaret edeceksem çocuga) da söylemişti. Bunun akabinde güvendigim bir falcıya gitmiştim (fal cafelerden birine degil) o da fincanımda sadece aşk gördü. Geçenlerde senin mesajında ev taşıma, evlilikle ilgili tarihler sanki benim astrologun söyledigi tarihlerle örtüşüyor gibiydi. Benim burcum yengec, yükselenim kova bunu düşünerek sormuştum.
Aşk konusuna gelince devamlı evdeyim, çok zorda kalmazsam markete bakkala bile gitmiyorum (yok yok asosyal biri de degilim ama yıllarca calıstım artık evden burnumu bile dışarı cıkarmak istemiyorum)
Nerde bir insanla tanışacagım da aşık olacagım ?!
bu arada bütün falcıların söylediği gibi bizim buzllar ısınmaya başladı birkaç arkadaşça görüşmeden sonra tekrar sevgili oluyorsunuz dedi çoğu ama artık öyle korkuyorum ki çünkü ne zaman çok mutlu olsam kısa bir süre sonra acısı geliyor vaya ben getiriyorum bu sefer sessiz ve derin ilerlemeyi düşünüyorum usul usul
Rita mita boş işte dese ki bana rita bu adamla evleneceksin 2 yıl sonra boşanacaksın evlenmeyecem mi o adamla dese tayinin karsa ardahana çıkacak gitmeyecem mi neyleyim Ritayı