ben yıllar önce nuray sayarıya gittim arkadaşlarımda hepimiz baktırdık çıkmadı falı bize.
Angels ayten hanıma gittik beğenmedik orda iyi olan bence burcu ama henüz çıkmadı bana. Kadıköyde ayhan var o da la porta cafe süreyyanın karşı sokağı uygun fiyata bakıyor kahveye genel ama ayrıntı anlatıyor. Ben ayrıca gülü de beğendim etkili bakıyor ama henüz gelecek çıkmadı. Birsen hanım varmış bağcılarda onun telini özelden atarmısın rica etsem. Ayrıca ayhanı deneyeceğim beşiktaştaki sağol kate82
merhaba reny...
ben 2 gündür forumdayım...burada bir cafeden bahsettim...fakat burdaki arkadaşların bazılarından tepki aldım...reklam olarak dediler....ne gerek var dediler...bende yazınızı okudum...öenerebileceğim tek yer kadıköydeki MU CAFE.....özelinize yazmak isterdim ama daha yeni olduğum için kabul olmuyor.....
email adresime atarmısın rica etsem özelden emailimi atarım şimdi
peki jamila, sen kimlere baktırdın. varmı önereceğin kimse.
elmakurdumsun banada nilüfer hnm numarasını gönderebilir misin yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
yerimseni
yok be bacım önereceğim kimse yok. burdan herkesin gittiği üç beş kişiye gittiklerim olmuştur o kadar yaniii. şu güle gitmeyi düşünüyom. sırnaşık şey
bu bahsedilen gül hanım ve tasula nerede fal bakıyolar ??
Ben zaten ilk senin gül hakkındaki yorumundan dolayı gittim. özel bir odaya alıyor bütün sorulara cevap veriyor demenizden etkilenip, o kadar uzun yolu gittim.şu ana kadar baktırdıklarım kalabalığın içinde fal baktığı için sanırım ilginç geldi bana..Kişi gittiği falcının iyi ya da kötü olduğunu kendi karar vericektir.
iyiki de gitmişim hiçte pişman değilim..zemuszemus
Birde sen aynı gün özlem diye birine de baktırdığını söylemiştin. gül ile özlem gelecek hakkında aynı şeyi mi söylediler ki? peki özlemin dediklerinden çıkan oldu mu?
ben yıllar önce nuray sayarıya gittim arkadaşlarımda hepimiz baktırdık çıkmadı falı bize.
angels ayten hanıma gittik beğenmedik orda iyi olan bence burcu ama henüz çıkmadı bana. kadıköyde ayhan var o da la porta cafe süreyyanın karşı sokağı uygun fiyata bakıyor kahveye genel ama ayrıntı anlatıyor. ben ayrıca gülü de beğendim etkili bakıyor ama henüz gelecek çıkmadı. birsen hanım varmış bağcılarda onun telini özelden atarmısın rica etsem. ayrıca ayhanı deneyeceğim beşiktaştaki sağol kate82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?