- 5 Temmuz 2010
- 129
- 0
çok bile harcamışsınız vaktinizi....bende daha bu foruma yeni girdim...evvelki yazıları okumama gerek yok veya var...o beni ilgilendirir.....sanırım burası bir fal forum merkezi oldugunu hatırlatırım size...o yüzden bir cafe hakkında bilgi vermem neden sizi bu kadar rahatsız etti....GÜLÜMSEYİN VE GEÇİN.......
size sonunaaaaa kadar katılıyorum ve yazınıza şunları eklemek istiyorum. burası kadınların pek çok konuyu konuşabilceği ortak bir paylaşım sitesiyse ve eğer bu topik altında falcı kişileri çekiştirip kim para tzağında kim yanıltıcı yada kim doğruya yakın veya sizin doğrunuzu sizinle paylaşıyorsa bunları bu sitede insanlarla paylaşmaktan daha güzel ne olabilir?
insanları kandıran ortada kol gezen falcıyım diye dolaşan otobüste iş yerine giderken psikoloji kitapları okuyup karşısındakini en iyi
şekilde analiz etmesini öğrenip sonrada standart cümleleri kuran ve bunu yutan o kadar çok kiiişi var ki.. bence insanların bişileri paylaşmaya ihtiyacı var iyi bişileri duymaya ihtiyacı var.kim hayatınızla oynuyor kim doğru tahminleri yapıyor(falcılar %100 bilebiliri savunmuyorum,çünkü hayat zaten sizin seçimlerinizin ucunda ilerliyor)kim kandırıyor kim sdece ticari bakıyor bunları bi yerden öğrenmemiz gerekiyor... bu sitenin amaç ve içeriği eğer bu saydıklarımı kapsıyorsa bence editörlerin uyarması adresi, açık adres tam olarak bilemesekde yol tariflerine yasak getirmemesi gerekir.bahsedilen kafe ve falcı isimlerinden söz edemeyeceksek bu reklam kapsamında kafanızdan geçiyorsa bu topikte bişiler yazmanın manası nedir birisi bana bunu açıklasın?!!!!!!:1ninca: