- 5 Temmuz 2010
- 129
- 0
yok bu gay ayhan değil, başka ayhan gay olmayan.
diğer gay ayhan beşiktaşta bakıyor sanırıım. eğer oysa dediğin fena bir tip ama bence iyi bakıyor.
gay ayhan önceden kadınlar kahvesinde bakıyordu,ordan kovulmuştur kapris kafeyi denemiştir ordanda kovulmuştur bir türlü taksimde tutunamamıştır ve kesinlikle dedikleri doğru çıkmıyor en az 5kez baktırdım ona,onun sempatik tavırları hoşuma gittiği için giderdim başlarda. ama sonradan öğrendim ki kendisi faldan anlamıyor,işe gelirken psikoloji kitapları okuyor insan yapısı karakteri hakkaında bişiler yutup analiz ediyor ve gelip karşılarındaki kişilere bunları anlatıyor.bunu kadınlar kahvesinde öve öve biteremediğiniz(genel anlamda söylüyorum sözüm meclisten dışarı)falcıları anlatmıştı.insanları soymak adına müşterilerinden telefonuna kontör yüklemek için ya para talep ediyor tüm sevimliliğini takınarak veya bana şunu alsana bana bunu yapsana filan şeklinde takılıyor baktığı fallar beş para etmez bunu söylediğim için üzgünüm..onun insan olarak zor bir hayat yaşadığınıda biliyorum ama dürüst değil..
Son düzenleme: