- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
sevgili winstonlight
yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın ama sana naçizane tavsiyem anlattıklarından anladığım kadarıyla neslihan medyum,falcı değil. ben de daha önce buna benzer bir deneyim yaşadığım için biliyorum yani senin aklından bir sayıyı tutturup onu bilmesi de bunu ifade ediyor. umarım gerçekleşmesini istediğin şeylerin hepsi olur ama sen çalışmayı ihmal etme. gerçekten de olaylar sonuçlanmadan şiddetle tavsiye etmemen çok güzel. yurdumun 81 ilinin yarısından fazlasının(saydım 51inde, ilde yoksa ilçelerinde vardır ki) içinde a harfi geçtiiğini düşünürsek bu da falcıların kendilerini ne kadar garantiye aldığının kanıtıdır. son 2 ay içinde kendimi bu insanlara kaptırıp boş hayallere dalıp daha söyledikleri tarihler gelmeden(!) kendimi toparlamış bir insan olarak bunu çok açıkça görebiliyorum başarılar
yaf kızlar burda yorum yazmayıp sürekli yazılarınızı takip edenlerdenim..paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..bende sonuçlarımı paylaşayım dedim
yazdıklarınızdan genel olarak dikkatimi çeken 2 kişiye gittim.
biri monamideki sedattı ki ben hiç memnun kalmadım,verdiğim paraya acıdım..
diğeride kadıköy angels burcu..elektriğimiz inanılmaz uyuştu,iyice samimiyet yapınca burcunu sordum aynı burçmuşuz meğer,kovaymış o da kaydirigubbakcemile5 gelgelelim dediği şeylerden birinin süresi doldu..yıllardır unutamadığım kişinin haziranda arıyacağını söylemişti, haziran bitti ve tık yok senağlama böle işte sanırım burcu da aradığımız kişi diil..
ÇOK SIKI Bı FALCIYA ıHTıYACIM VAR BENıM
Şu kişi seni arayacak diyenlere artık benim de hiç inancım kalmadı. Ki bana 7,8 falcı dedi bunu. Yani o kısmı toptan kesip atmak lazım. %99 olmuyor çünkü.Hele ki o arayacak olan kişi eski sevgiliyse.
Tryamour'a katılıyorum, bence de eğer falcı konuyu açmayıp siz arayacak mı diye sorarsanız çok nadir olarak aramayacak diyorlar. Ama konuyu falcı açmışsa bir ümit olabilir. :uhm:
anadolu yakası kartalda oturan biri olarak bi bakırköye gitmediğim kalmıştı onada gidiyim bari kaydirigubbakcemile3
yakınlarda oturupta gelmek isteyen arkadaş varsa birlikte gidelim, yolda laflarız
bu arada nekadara bakıyo?
bence sen bakırkoydeki güle git bir dahada başka falcıya gitmene hiçmi hiç gerek yok göreçeksin.
niye kaçınıza gelecek dediği sevgilisi geldi ki bu kadar garanti veriyorsun:uhm:
alevko 10'unda ayhan a gidiyorum, denemek istersen benimle gelebilirsiiiiin
20 TL bakıyor.Ama muhakkak deneyin.Başka hiç bir şey demicem.....yorumlarınıza bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?