- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
sevgili winstonlight
yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın ama sana naçizane tavsiyem anlattıklarından anladığım kadarıyla neslihan medyum,falcı değil. ben de daha önce buna benzer bir deneyim yaşadığım için biliyorum yani senin aklından bir sayıyı tutturup onu bilmesi de bunu ifade ediyor. umarım gerçekleşmesini istediğin şeylerin hepsi olur ama sen çalışmayı ihmal etme. gerçekten de olaylar sonuçlanmadan şiddetle tavsiye etmemen çok güzel. yurdumun 81 ilinin yarısından fazlasının(saydım 51inde, ilde yoksa ilçelerinde vardır ki) içinde a harfi geçtiiğini düşünürsek bu da falcıların kendilerini ne kadar garantiye aldığının kanıtıdır. son 2 ay içinde kendimi bu insanlara kaptırıp boş hayallere dalıp daha söyledikleri tarihler gelmeden(!) kendimi toparlamış bir insan olarak bunu çok açıkça görebiliyorum başarılar
Sevgili alevko,
Bu konularda biraz cahilim, kusura bakmayın.Ben ayda yılda bir fal baktırırım, genelde de eşe dosta , maksat muhabbet.Bu ara bu kpss beni çok sıktığından ve de endişelendirdiğinden epey stres sıkıntı yaşadım ve bu kişi denk gelince ben de gittim.Ben de çıkışta direk anneme, "Sanırım bir tek Muş ilinin içinde a yok hehe" diye geyiğini de yaptım.İnsan streslenince hem terapi hem de umut hesabı bu tarz bir muhabbetten bile medet umuyor ama dediklerine katılıyorum, tası tarağı toplayıp gidiyorum yapmak ya da şimdiden bebek patiği örmek son derece saçma :)
Umarım herkes içinde bulunduğu kafa karışıklığından, stres, sıkıntı ve soru işaretlerinden en kısa sürede kurtulur.
Mutlu günler.