Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem hanımdan arkadaşım randevu aldı bakalım gül hanımı da deneyecek deneyimlerimizi yazarız teşekkürler
dilayc peki özlem ve rahşan telefondan mı bakıyor yoksa randevu alıp yanlarına mı gidiyorsun eğer telefondaysa para olayını nasıl hallediyorsun bu soruları merak ettim birkaç kişi daha denesin bakalım
rahşanı bilmiyorum sanırım gül demek istedin. Özlem riçin andevu alnıp yanına gidiyorsunuz. Ama baya bi baktırdıktan sonra bir şekilde telefon ile de bakabiliyor anladığım kadarıyla, çünkü telefonu devamlı çalıyor ve düzenli müşterileri devamlı birşeyler soruyor. Gül cafe'de bakıyor. Purple cafe de. onun için de randevu almanda fayda var. Geç geliyor çünkü. Sırada beklemezsin. Ben randevu alıp gitmiştim benim ardımda 4-5 kişi sıra girmişti.
pardon canım ya ponpon önermişti rahşanı karıştırdım gülü biliyorum
yok ben bıraktım falcı işini şimdilik yani:ecrin_bebek: gitmeyi düşünmüyorum da aklımızda bulunsun
Arkadaşlar bugün aynı günde hem magestic emre hem symbol tarık hem beşiktaş symboldeki şu an adını hatırlamadığım bir bayana kahve falı baktırdım. kaydirigubbakcemile3
Şunu söyleyebilirim ki, içlerinde en samimi davranışlı, en çok şimdiyi tutturan en beğendiğim Tarık oldu. Gelecekle ilgili tahminleri çok ileri tarihli o yüzden olur mu bilemiyorum ama şu anı çok güzel yorumladı diyebilirim. Emre de iyiydi ama o kadar kısa baktı ki hiç baktırmasam da olurdu. O yüzden ben Tarık diyorum uzun vadeli tahminlerinin tuttuğu arkadaşlar var mı aranızda?
kızlar v'li bi site vardı adını unuttum,üye oluyoduk fal bakıyolardı,o sitekilere baktıranlar ne düşünüyor?size söyledikleri çıktımı
Arkadaşlar bugün aynı günde hem magestic emre hem symbol tarık hem beşiktaş symboldeki şu an adını hatırlamadığım bir bayana kahve falı baktırdım. kaydirigubbakcemile3
Şunu söyleyebilirim ki, içlerinde en samimi davranışlı, en çok şimdiyi tutturan en beğendiğim Tarık oldu. Gelecekle ilgili tahminleri çok ileri tarihli o yüzden olur mu bilemiyorum ama şu anı çok güzel yorumladı diyebilirim. Emre de iyiydi ama o kadar kısa baktı ki hiç baktırmasam da olurdu. O yüzden ben Tarık diyorum uzun vadeli tahminlerinin tuttuğu arkadaşlar var mı aranızda?
forumu okumaktan başım döndü vallahi özlem nerede bakıyor kaçırdım onada baktırayım bakırköydeyse kesin kaybolcam bu bakırköyde fal uğruna ya haydi hayırlısırahşanı bilmiyorum sanırım gül demek istedin. Özlem riçin andevu alnıp yanına gidiyorsunuz. Ama baya bi baktırdıktan sonra bir şekilde telefon ile de bakabiliyor anladığım kadarıyla, çünkü telefonu devamlı çalıyor ve düzenli müşterileri devamlı birşeyler soruyor. Gül cafe'de bakıyor. Purple cafe de. onun için de randevu almanda fayda var. Geç geliyor çünkü. Sırada beklemezsin. Ben randevu alıp gitmiştim benim ardımda 4-5 kişi sıra girmişti.
kızlar v'li bi site vardı adını unuttum,üye oluyoduk fal bakıyolardı,o sitekilere baktıranlar ne düşünüyor?size söyledikleri çıktımı
Dilayc, senin purpledeki gül ile yorumlarından sonra, bir gazla bugün gülden randevu alıp gittim. Randevu saatim 4 dü, ama 5i buldu sıranın bana gelmesi. Bana sen ilk geliyorsun, kendisine fal baktığım kişi benden bahsetmiş sende bu şekilde gelmişsin dedi. Evet dilayc burdan bahsedince, gittim. Kesinlikle şu ana kadar baktırdıklarımın arasında en iyisi diyebilirim.a.s bence gidin arkadaşlar, bilmiyorum ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz.. bu arada fiyatı 20 TL. randevu alıp gidin, randevusuz giderseniz çook beklersiniz, fenalıklar basabilir..
kızlar gelmek isteyen özel mesaj atsın,yaşını ve semtini belirtsin. (gideceğimiz yer bakırköyde)
Dilayc, senin purpledeki gül ile yorumlarından sonra, bir gazla bugün gülden randevu alıp gittim. Randevu saatim 4 dü, ama 5i buldu sıranın bana gelmesi. Bana sen ilk geliyorsun, kendisine fal baktığım kişi benden bahsetmiş sende bu şekilde gelmişsin dedi. Evet dilayc burdan bahsedince, gittim. Kesinlikle şu ana kadar baktırdıklarımın arasında en iyisi diyebilirim.a.s bence gidin arkadaşlar, bilmiyorum ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz.. bu arada fiyatı 20 TL. randevu alıp gidin, randevusuz giderseniz çook beklersiniz, fenalıklar basabilir..
beğendiğine sevindim. İLginç bir tip:)