Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaslar purple cafenın telını verebılırmısınız acaba bende bi su gul hanımı zıyaret etmek ıstıyorum lutfen tskler sımdıden ...
selam kızlar..
iş yoğunluğundan..siteye giremedim ve paylaşamadım:)
bende de dün purple cafe..gül' e gittmi..b.köy de işim vardı..şansımı denedim...
sıra vardı..ama 1 saat içinde sıra geldi..genelde .2-3 saat bekleyen olurmuş (öyle dediler)..randevu almak tavsiye edilir...
gül ..gerçekten ...şu ana kadar en yeteneklli falcı bence...ama çok yoğun olduğu için.. az konuşuyor...kahve bahane...dalıp gidiyor ve boşlağa bakıyor.söylediklerine gelince...söylediği herşey çok mantıklı...yorumlar doğru...ama az ve öz bakıyor (yoğunluktan dolayı)..ayrıca istediğiniz her soruyu sorabilirsiniz...cevap net ve mantıklı..
cafe inanılmaz kalabalık idi ve sohbet etme fırsatı obulduk bekleyenlerle...herkes inanılmaz memnun...üstüne tanınadıklarını söylüyorlar...
biriz ve burcu'yu cebine sokar:)
benden bu kadar..
Sanırım ben şanslıymışım. Bana baya bi uzun baktı. Kafamda biri var ve onun ismini de verdi. Hatta daha sonrasında resmini istedi ve çok ilginçtir bu resimde zayıf şimdi daha kilolu bu çocuk dedi ve aynen öyle. Ben de içimden yuh dedim.
.. yani diyeceğim o ki malum varlıklar bizim bilemediğimiz yerlere gidebilirler kişilerin beyinlerini içinden geçenleri okuyabilirler belki sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz duyguları ama bunları biliyor olmaları geleceği bilecekleri anlamına gelmiyor bayagı uzun yazdım ama sonuç bu
hiç sanmıyorum valla...bikaç kişi daha iyi desin şu sordukların için hemen gidersin:)))
alevko armağan konusuna gelince ilk gittiğimde acayip etkilendim ondan. daha sonra gittiğimde ise aynı etkiyi yaratmadı. sonraki yorumlarımda o da var. yinede bence armağan ortanın üstü.
oleyy sonunda istanbuldayimmmmmmmmmm...bende yakinda baslarim fal baktirmaya arkadaslar...burdfan sizlere bilgi aktaricam :))
mydecember gittinmi?memnun kaldinmi???
bazı arkadaşlarımla fal konusunda muhabbet ederken çok sorgularım,çok fikir alışverişlerinde bulunuruz,bugün bir arkadaşım bana birşey anlattı 3 harfliler hakkında,faldanda öte bişey...kanım dondu kızlar ya şoklar içinde kaldım..eğer gerçekse -ki buna inanıyorum- fal bakarken 2.kez düşünücem.makarasına fal baktırcam derken bağımlısı oluyoruz psikolojimiz bozulabiliyor..ayrıca bugün şunu da anladımki gerçekten fal bakabilen insanlar genelde cafede çalışmıyor.hatta insan içine bile çıkmıyorlar neredeyse..