İstanbul'da Fal - Falcılar

şu beyin okuma palavralarından vazgeçin beyin felan okuyamazlar, o kadar yetenekli olsalar bizleri cekmezler cıa,mit,kgb,fbı,sap gibi kuruluşların bünyesinde olurlar.
daha doktorlar beyni çözemedi, giremedikleri çok yer var :)
ilimin pes ettiği noktada fal mı giricek devreye

he 3 harflileri söler o ayrı :KK37:

şu beyin okuma palavralarından vazgeçin beyin felan okuyamazlar, o kadar yetenekli olsalar bizleri cekmezler cıa,mit,kgb,fbı,sap gibi kuruluşların bünyesinde olurlar.

ayyyy sonunda mantıkl bi açıklama yaptınn neee kadar saçma sapan teori varsa ürüyo burda beyin okuyolarmış mşşşş yok artıkkk yaniii şşşuurr diye bişi kalmadıı:)))))))))):KK1:

çok özelimden bahsetmek istemiyorum burada ama, benim baktırdığım bütün falcılar şu anki halimin ucundan bile bahsetmedi. ama şimdi gitsem hepsi bana ilk bunu söyleyecektir buna eminim.

ben artık gittiğim falcıyla alakalı çok şey yazmak istemiyorum çünkü bazıları sorgulamaya başlıyo neden övüyosun falan diye işte övdüğüm kadar var hem şu anı biliyo hem geçmişi hemde geleceği biliyo ben sadece gerçekten fala ihtiyacı olanlara öneririm o kadar gerisi size kalmış bişey

ben artık gittiğim falcıyla alakalı çok şey yazmak istemiyorum çünkü bazıları sorgulamaya başlıyo neden övüyosun falan diye işte övdüğüm kadar var hem şu anı biliyo hem geçmişi hemde geleceği biliyo ben sadece gerçekten fala ihtiyacı olanlara öneririm o kadar gerisi size kalmış bişey

yokk kimse sorgulamaz esasında burda herkes iyi niyetliiii yani kötü niyetlilerde vard ama her geçen saniyee ayıklanıyolar allahtan burda görmüyoruzz,,, senin falcının ismi cismi ne hytmm senin özel hakknda yok sanırsam o yüzden ulaşmak zor ondan herkes soruu bombardımanna tutuyodur:))

benim dediğim de buna benzer bişeydi. adına ne dersen de.

ayyyy sonunda mantıkl bi açıklama yaptınn neee kadar saçma sapan teori varsa ürüyo burda beyin okuyolarmış mşşşş yok artıkkk yaniii şşşuurr diye bişi kalmadıı:)))))))))):KK1:

beyin okuyan sana birisini örnek verebilirim :) Çanga kafe serkan . üç kere gittim kafamdaki niyetleri söyledi ve tabiki olucak diyee..
ama gelecek fosss tabi..

haa birde o an olumsuz bi şey düşünmüştüm o dakika onu bile söylemişti :)

Son düzenleme:
yokk kimse sorgulamaz esasında burda herkes iyi niyetliiii yani kötü niyetlilerde vard ama her geçen saniyee ayıklanıyolar allahtan burda görmüyoruzz,,, senin falcının ismi cismi ne hytmm senin özel hakknda yok sanırsam o yüzden ulaşmak zor ondan herkes soruu bombardımanna tutuyodur:))

malesef doğru sölüyosun bitanesi resmen saçmalamış bana ne ben sanki zorla gidin diyorum faydası olsun diye tavsiye ediyorum o kadar :) benim özel hakkım yok bana mail atın ordan falcının iletişim bilgisini veriim mail: xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

didikleriz tabi hergun reklam icin gelenlerle dolu burasi.. buraya fal paylasmak icin degil direk ovmek icin girmissin arkadasinla.. ordan cokmu saf gozukuyoruz baaaacimm.

ooo sirf bunun icin ozel mail adresi bile yapilmis.. tezgah saglammis selena_ :KK66:

Son düzenleme:
benim dediğim de buna benzer bişeydi. adına ne dersen de.

Bİ ÇOK ad koyabilirim ama anmak dahi istemiyorum :KK1:

gelip ilk mesajında kendi falcına över,devam eden bütün mesajlarda bu övme devam ederse tabe işkillenir millet. bu şekilde kaç reklam vakası oldu biliyon mu :KK37:
eccüg alış ortama sonrasında inandırıcılık olur.

söz ben kobay yaparım kendimi ben giderim, falcının ismine hayran kaldım zaten :78:

didikleriz tabi hergun reklam icin gelenlerle dolu burasi.. buraya fal paylasmak icin degil direk ovmek icin girmissin arkadasinla.. ordan cokmu saf gozukuyoruz baaaacimm.

ooo sirf bunun icin ozel mail adresi bile yapilmiz.. tezgah saglammis selena_ :KK66:

birincisi benim burda arkadaşım falan yok daha yeni üyeyim yeni üye olduğum içinde özel msj atma hakkım yok!! bana sordu bikaç kişi bende onun için kadınlar klübü adına aldığım maili verdim napiim isteyenlere nasıl iletişim bilgisini veriim? kadının numarasını forumda yazıcak halim yok ya alla alla için fesatmış senin kusura bakma benim profilime bakarsan yeni üye olduğumu anlarsın!!! bana ne ister git ister gitme ya alla allaaaa bana neee??? bana öyle mahalle ağzıylada konuşma baaaacııım falan ne o öyle hayret bişey seninle uğraşamam!!!

Son düzenleme:
Bİ ÇOK ad koyabilirim ama anmak dahi istemiyorum :KK1:

gelip ilk mesajında kendi falcına över,devam eden bütün mesajlarda bu övme devam ederse tabe işkillenir millet. bu şekilde kaç reklam vakası oldu biliyon mu :KK37:
eccüg alış ortama sonrasında inandırıcılık olur.

söz ben kobay yaparım kendimi ben giderim, falcının ismine hayran kaldım zaten :78:

cevap bana gibi olmuş. :)
benim övdüğüm kimse yok. hatta şu anki durumumu ucundan kıyısından bilen yok.

Ben geldim niye geldiysem .
Dışarda yağmurluya yakın , soğuk esen bi hava var burda ise lodos .
Bende falcı falcı geziyorum, umut baglıyorum ama fal sonuçta.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda, unutmamamız gereken şu her şerde bir hayır vardır.
Tabi insan acı çekerken bunu anlayamıyor.
Sakın bana tuzun kuru, gidişat iyi demeyin. Hava güneşliyken , birden bastıran sağanakları bilirim ben.
Ve şunu bilirim şu fani dünyada benden başkası yalan! Kendinize güvenin, neyi hak ettiğinizi,neleri yaşadığınızı görün ve tartın.
Hepimiz çok değerliyiz. Ve hayattan hak ettiğimiz değeri almamız, kendimize verdiğimiz değerle doğru orantılı.
Ben ilişkimde o kadar eziktim ki. Çok sseviyorum diye, pasif,sümsük ve huysuz bi karakter olmuştum.
İlk gittiğimde Elmira bana 2 aylık bir ayrılık süreci vermişti, tam bi ayrılık olmayacak ama bir bütünde olamayacaksınız. Evet o sürecin son günlerindeyim. Ve ilk söylediğinde nasıl kızmıştım ben ona. Ben onsuz 2 aayda ölürüm.
Alın işte yaşıyorum, hatta espri bile yapabiliyorum :KK37:
Ama benim bu ayrılıktan öğrendiğim en iyi şey bir ilişki veya hayatta değerimi ben belirlerim. Şimdi değerimi ben belirliyorum. İnsanlara size izin verdiğiniz kadar acı cektirir.
İzin vermeyin. Yeterince acı çekmedik mi ?
Hayat dersi mi oldu ne haddim olmayarak tabe :KK37:
mapustan yeni çıktım idare edin.

cok guzel yazmissin.. eline yuregine saglik. Aynen bende her an kirilicak, alinicak diye nasilda alttan aliyodum.. oysaki taktigi buymus, simdi simdi anliyorum. Yol gostericeksin bakalim yapiyormu bidaha boyle sacmaliklar.

Acikcasi ben bu iliskiden cok yoruldum, bundan sonra ben savasacagimi sanmiyorum.. karsi taraf bana sevgisini kanitlamadigi surece. Ha kanitlar el ele verip birseyler yapariz o baska, ama aksi taktirde bundan sonra kendimden odun vericegimi hiiiiicccc sanmiyorum. :KK20:

biri üye olur beğendığını yazar soran olursa cevaplar.. ama bu ne ya sıkıldım 2 gundur birde ısrarla yazıp duruyo yazıp duruyo mutlaka mutlaka diye :KK36:

bende sıkıldım gerçekten saçma sapan muhabbetler yapanlardan üfff

birincisi benim burda arkadaşım falan yok daha yeni üyeyim yeni üye olduğum içinde özel msj atma hakkım yok!! bana sordu bikaç kişi bende onun için kadınlar klübü adına aldığım maili verdim napiim isteyenlere nasıl iletişim bilgisini veriim? kadının numarasını forumda yazıcak halim yok ya alla alla için fesatmış senin kusura bakma benim profilime bakarsan yeni üye olduğumu anlarsın!!! bana ne ister git ister gitme ya alla allaaaa bana neee??? bana öyle mahalle ağzıylada konuşma baaaacııım falan ne o öyle hayret bişey seninle uğraşamam!!!

Icim fesat degil, zekiyim canim zeki!.. goruyoruz.. zaten yeni uyelik alip geliyosunuz. buraya fal maceralarini paylasanlar giriyor.. sen ne diye girdin? aaa su kizlara benim falcimi oneriyimde, iyi falci gorsunler diye mi?.. Isin gucun yok mu senin, sana ne bizden? Sirf bunun icin uyelikmi alinirmis, yetmemis gibi mail adresleri filan.. mantikkkli birsey soylermisin bana lutfen? Sana inanabilmem icin hic gecerli bi nedenin yok suan bilmem ne kadar farkinsasin ama... hadi ama zorlarsan cikar birseyler :KK66:

aaa minikdepresif'e ne oldu yaw!
minik yalan oldu:KK37:
minik cok tatlisin gercekten , insallah allah gonlune gore versin .
bu kadar ugrasmaya mutlu olacagina inaniorum :)

bu elanitin numarasini bende rica etsem gonderebilirmisin ?

cok tesekkurler ,
hala istiyorsan bir ıslıkta sen çal, bben duyar koşa koşa gelir atarım sana numarayı.
gerçekten tatlı mıyım :78:
niye kapsama dışı oldu minik :KK43:
şarjım bitmişti fıstık
Canım banada yollarmısın elanit'in telefon numarasını çok çok saol :)
istiyo musun hala ?
beğenmeyeni de var sanırımm :KK37:
serbest piyasa ekonomisi.
arz ve talep :)
begenende olucak,beğenmeyende. herkes 4/4 lük derse şüphe ederim ben :KK52:
diyorumm beeennn...bu forum...borsa gibi...falcıların borsası...bugünün en değerli yatırımı...elanit:)...istikrarlı yatırımlar ise..elmira. vs...:):)
:KK60::KK60::KK60:

miniğe ne oldu:KK43:....rüzgar bir esti bugün:)....ama şimdi niye kapsam dışı:KK43:
rüzgar gibi eser fırtına gibi biçerim :KK55:
mınıc falcılardan biriymiş
neyim eksik :KK36:
3 kişi baktırdı en son elanit'e ve 3'ü de şoka girdi. çok meraklandım şimdi kahretsin. çoraplarıyla ilgili yorumlarımı geri alıyorum:KK53:

minik nerde cidden?
minik evinde kahve içiyodu, sizi izliyodu ..
biri sizi gözetliyodu :KK62:
tel.vermektan minik kaçtı galiba :S
her zaman seve seve yollarım telefonları.
beni siz var ettiniz, hizmet için varım :KK60: (siyasete hazırlık)
minik falcı ise hangisi acaba? birçok faalcıyı bize sevdiren minik. yoksa bütün falcılar minik mi?
ne kadar mantıksız bir iddiaymışş.
minik falcı olsa burda adı gecen hiç bi falcı eline su dökemez.
yaptığım her işte en iyi benimdir :KK60: (iş kadını minik)
:KK60::KK60::KK60: hepimiz minigiz zaten XD
Allahtan miniksiniz :KK53:
anlamadım gerçekten minik e ne oldu? bilen varsa anlatsın...
hatunlar begendi yorumumu ama yönetim affetmedi :KK37: kırmızı kart ve 1 günlük saha kapatma cezası virdiler :KK15:
neden banlansın ki? ne kimseyi kötüledi, ne de kimsenin reklamını yaptı, ne kimseye sataştı, ne de kimseyi rahatsız etti.... Bence sevgilisiyle baş başa gelecek planları yapıyolardır :) Miniğiiiiiimmmmm, nedimen olucam unutmaaaaa :)
ivet sen benim nedimem olceksin :KK23::KK24:
telaşa mahal yok yettim gari :KK42:

gecmisi duymak icin mi 80 lira vericez yani... gecmisi en basit falci bile biliyoki zaten ..
geleceği bildiğini nerden bileceksin ?
gelecek gelmeden , falcının geleceği dogru bildiğini kim bilebilir :KK60: var öle biri eteklerini öpcem :KK16:
anı ve geçmişi bilmesi referans olcak tabi ki :KK28:
neden saklanılıyooo? kesin falı çıkıo diye kıskandıkları için bamladılaaar
dur dur :KK4: daha çıkmadı.
ama sizede cıkabilir :KK52:
ya aramızda kalsınn, onun rengi farklı diyee ben onu yönetici falan sandımdıı. o da bizim gibi faniymişşş
ben fani değilim, minicik bi meleğim :KK60:
Miniğiiimmmm çok komiksinnnnn :) Çabuk gellll!
ee senin o komiklik senin güzel enerjinden ..
minik...uzaktan bile beni güldürdün yaa:)...

üzülme minik...allah kurtarsın..cezanı çek ve alnının akı ile çık ..ve dik omuzlarla foruma deri dön:):)

amin bacım :KK37: içerde çöktüm resmen, yemekler çok kötü,zayıfladım, volta atmaktan canım cıktı.

gül gül bayanlara en cok yakısan takı gülücüktür :KK69:

bende sıkıldım gerçekten saçma sapan muhabbetler yapanlardan üfff

Siz geldiğinizden beri sadece Aşkın diye tutturdunuz... Burada size kaç kişi, çok açık ettiğinizi belirtti... Ben dahil. Çünkü buradaki platform bilgi alış-verişi platformudur. Sen sadece bilgi veriyorsun..,. özellikle dedim ki Elanit var, Elmira var, bakalım nasıl cevap vericeksin diye, ama sen hala Aşkın diyorsun. Karyneia fesat değil, onu burada çoook uzun zamandır tanıyoruz, ama burada reklam yapanları da çooook iyi tanıyoruz. Senin bu tanıtımların da reklam kokan hareketler. Bari ortama uyum sağlamak için de olsa bir iki telefon isteseydin.... Onu da yapmadın. Burada susmamız, görmediğimiz anlamına gelmez! Ama bir de buranın eski üyelerine sataşmaya başlarsan, bu ollmaz işte...

X