• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben oldukça kiloluydum Nakta üstüne basa basa o zayıf kız istiyor, zayıf bir kız olacak falan demişti. Beni görmüş olma olasılığı da 0. Belki adamın bilinçaltını okumuştur 🥺🥺🥺

Edepsiz yahuuu

Bebişim sana da ders olsun diğer falseverlere de, paramızı götürüp ne olduğu belirsiz tiplere veriyoruz sonra da lafları yiyip kalıyoruz bir nevi hak ediyoruz. Hiç takılma hangi fal çıktı ki Allah aşkına, dersini al ve geç, olmuyorsa olmuyor bırak gitsin o adamı ne yaparsa yapsın, paranı da fala mala yatırma. Mutlu yıllar dilerim sıkma canını o adamdan da hayır gelmiyorsa bırak.

Kızlar aralık bitti sayılır, varmı çıkan fallar? Benimkiler patlamak üzere
Benim Duygu Deniz'in vadesi dolmak üzere. O bazen bana çok iyi bakıyor bazen baştan savma. Son falı o kadar baştan savmaydı ki bir daha fal baktırmam ona. Efsun hatunda ocak sonu vadesi dolacak. Başka baktırdığım olmadı.

kapriss cafede roza diye bi kız vardı onun bana dediği bikaç şey cıktı ama artık orda da değilmiş telefonu olan var mı rozanın

Cok cok eskilerden kadınlar kahvesinde demet vardı fincanı açmadan yere baka baka söylerdi herşeyi takır takır ellerini dizlerinin üstüne koydururdu falan:) ne oldu acaba demet? Keske onu yeniden bulsak

Dün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim

Dün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim
Ay bendede olmustu böyle bir sey bir kere, kadinin ismini hatirlamiyorum ama odamda kapinin arkasinda asili olan pelus ceketim vardi onu bilmisti, kaldigim kapi numarasini, sevgilimin kullandigi arabayi markasini rengini, cok korkunctu… bu kismi gercekten cok ürperticiydi… gecmiste ne oldu ne bitti onuda bilmisti ama gelecek icin dedigi seyler olmamisti.

Arkadaşlar samimiyetle bir şey yazmak istiyorum. O kadar çok fal baktırdım ki 400 500 olabilir 3 senede. En az 200 diyebilirim. Ve zeynebin dediği tek tük çıkanlar dışında kimsenin falı çıkmadı. Zeynebin de büyük dedikleri cikmadi. Olan bir sürü parama oldu. Kimseye tavsiye etmiyorum, baktirmayin arkadaşlar, bütün falcilari denemiş bir insan olarak söylüyorum ,Şengül dahil, hiçbiri cikmadi

Arkadaşlar samimiyetle bir şey yazmak istiyorum. O kadar çok fal baktırdım ki 400 500 olabilir 3 senede. En az 200 diyebilirim. Ve zeynebin dediği tek tük çıkanlar dışında kimsenin falı çıkmadı. Zeynebin de büyük dedikleri cikmadi. Olan bir sürü parama oldu. Kimseye tavsiye etmiyorum, baktirmayin arkadaşlar, bütün falcilari denemiş bir insan olarak söylüyorum ,Şengül dahil, hiçbiri cikmadi
Zeynep nerede peki onunla kendimizi avutalım😂

Zaten Şengül nasıl beğenildi nasıl dedikleri çıktı anlamadım :) Kadın çok tatlı biri hakkını yiyemem ama kart üzerinden sayı vererek bakıyor yok şu zaman yok bu zaman

Back
X