- 1 Haziran 2019
- 33
- 94
- 88
Nerede oldugunu bilmiyorum telefonda bakiyordu kafe falcisi degildiCanım Bakırköy deki Canan ı mı diyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede oldugunu bilmiyorum telefonda bakiyordu kafe falcisi degildiCanım Bakırköy deki Canan ı mı diyorsun?
Hic denediniz mi canan'i?Cananin numarasini bende alabilirmiyim
Cananın numarası olanlar özelden atabilir mi
Cananin numarasini bende alabilirmiyim
O Çanakkaleye taşınmış canımArkadaşlar laf cafe Andaç bey dört ay önce kafeden ayrılmış, nerede çalışıyor bilen var mı?
Merhaba iletişim bilgilerini paylaşabilirmisinizaslinda hala bakan var bduzu serpil var mesela. ben kendim baktirmadim kefil olmuyorum bastan anlasalim arkadasim baktirdi iyi dedi songul icin
Evet songül benim iki arkadaşıma çıktıMerhaba iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz
songül kim canım?Evet songül benim iki arkadaşıma çıktı
Canım görüntülü bakan bir hanımsongül kim canım?
Numarası varsa bana atar mısın canım?Canım görüntülü bakan bir hanım
Numarasını öğrenebilir miyimArkadaşlar yeni bir falcı buldum bence efsane. Ki benim fal gurmesi olduğumu herkes bilir. Kesinlikle bu falcı çok iyi. Verdiği vadeye 2 ay var. Ama isteyene numara paylasirim
Numarasının sonu 57 96 mı ?Evet songül benim iki arkadaşıma çıktı
Ben hiç memnun kalmamıştım ya bana kart çekip sayı söyledi şöyle böyle hatta hayatımdaki kişiyi bile bilemedi.Songül nasıl kızlar nasıl bakıyor çıkan var mı
Nakta beni de fiziksel özelliklerimden vurmuştu. Instagram falan da bulması imkansızdı nereden gördü bilmiyorum beni çok kıracak bir şey söylemişti. Onun dışında beni böyle fiziksel özelliklerden vuran bir falcı hatırlamıyorum. Sizin yorumunuzu görünce bu tavrının yalnızca bana karşı olmadığını anladım.Asla falı olumsuz dıye soylemıyorum olumsuz konuşan çok kişi oldu ama Beni eleştiren dış gorunusumden yargılayan kımse olmadı .
Olumsuz konusucaz diye bu kadar yargılanmayı kaldıramam.
Bılınçlı yapılıyor bunlar maalesef.
Yoksa durum olumsuz bu ilişkide bir gelecek gormuyorum vs demek normal kendi ongorusu .
Ama zaten uzulen bir ınsana bunları soylemek kotu nıyetli oldugunu gosterıyor
Nakta beni de fiziksel özelliklerimden vurmuştu. Instagram falan da bulması imkansızdı nereden gördü bilmiyorum beni çok kıracak bir şey söylemişti. Onun dışında beni böyle fiziksel özelliklerden vuran bir falcı hatırlamıyorum. Sizin yorumunuzu görünce bu tavrının yalnızca bana karşı olmadığını anladım.
Ben oldukça kiloluydum Nakta üstüne basa basa o zayıf kız istiyor, zayıf bir kız olacak falan demişti. Beni görmüş olma olasılığı da 0. Belki adamın bilinçaltını okumuşturNaktaya ben baktıralı çok oldu, olumsuz da olsa kaba saba konuşan biri değildi diye hatırlıyorum nazik biriydi sanki. Öyle tipin öyle böyle diyecek biri değildi sanki acaba değişti mi hesabını başkasına mı verdi?? Çok ayıp gerçekten, ayrıca ona ne boyun kilonun hesabını kimseye vermek zorunda değiliz hele ki meşru olmayan b.ktan bir iş yapamayan bir kadına vermek hiç zorunda değiliz. Nakta mısın nesin yazıyorum burdan sende akıl olsaydı gider adma gibi bir iş tutardın kızımmmm sana ne milletin tipinden