• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Cananin numarasini bende alabilirmiyim

Banada görüntülü bakan songülün nosu lütfen:)) kızlar kadınlar kahvesindeki meryem nasıl fikri olan varmı

Asla falı olumsuz dıye soylemıyorum olumsuz konuşan çok kişi oldu ama Beni eleştiren dış gorunusumden yargılayan kımse olmadı .
Olumsuz konusucaz diye bu kadar yargılanmayı kaldıramam.

Bılınçlı yapılıyor bunlar maalesef.
Yoksa durum olumsuz bu ilişkide bir gelecek gormuyorum vs demek normal kendi ongorusu .
Ama zaten uzulen bir ınsana bunları soylemek kotu nıyetli oldugunu gosterıyor
Nakta beni de fiziksel özelliklerimden vurmuştu. Instagram falan da bulması imkansızdı nereden gördü bilmiyorum beni çok kıracak bir şey söylemişti. Onun dışında beni böyle fiziksel özelliklerden vuran bir falcı hatırlamıyorum. Sizin yorumunuzu görünce bu tavrının yalnızca bana karşı olmadığını anladım.

Son düzenleme:
Nakta beni de fiziksel özelliklerimden vurmuştu. Instagram falan da bulması imkansızdı nereden gördü bilmiyorum beni çok kıracak bir şey söylemişti. Onun dışında beni böyle fiziksel özelliklerden vuran bir falcı hatırlamıyorum. Sizin yorumunuzu görünce bu tavrının yalnızca bana karşı olmadığını anladım.

Naktaya ben baktıralı çok oldu, olumsuz da olsa kaba saba konuşan biri değildi diye hatırlıyorum nazik biriydi sanki. Öyle tipin öyle böyle diyecek biri değildi sanki acaba değişti mi hesabını başkasına mı verdi?? Çok ayıp gerçekten, ayrıca ona ne boyun kilonun hesabını kimseye vermek zorunda değiliz hele ki meşru olmayan b.ktan bir iş yapamayan bir kadına vermek hiç zorunda değiliz. Nakta mısın nesin yazıyorum burdan sende akıl olsaydı gider adma gibi bir iş tutardın kızımmmm sana ne milletin tipinden :sinirli:

Naktaya ben baktıralı çok oldu, olumsuz da olsa kaba saba konuşan biri değildi diye hatırlıyorum nazik biriydi sanki. Öyle tipin öyle böyle diyecek biri değildi sanki acaba değişti mi hesabını başkasına mı verdi?? Çok ayıp gerçekten, ayrıca ona ne boyun kilonun hesabını kimseye vermek zorunda değiliz hele ki meşru olmayan b.ktan bir iş yapamayan bir kadına vermek hiç zorunda değiliz. Nakta mısın nesin yazıyorum burdan sende akıl olsaydı gider adma gibi bir iş tutardın kızımmmm sana ne milletin tipinden :sinirli:
Ben oldukça kiloluydum Nakta üstüne basa basa o zayıf kız istiyor, zayıf bir kız olacak falan demişti. Beni görmüş olma olasılığı da 0. Belki adamın bilinçaltını okumuştur 🥺🥺🥺

Back
X