İstanbulda ev

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar tayinimiz İstanbula çıkmıştı, Sarıyer Rumeli feneri tarafları nasıl yerler , bir de o taraflara yakın uygun fiyatlı evler nerelerde bulabiliriz acaba, onerebileceğini yerler var mı fazla zamanımız yok şimdiden teşekkür ederim..

Sarıyer güzel bir semt. Denizi sahili vs. Ama rumeli feneri çok sapa bir yer. İstanbul denemez bile çoook uzak. Genelde yazlık evleri vardır.

Uygun dediğiniz fiyat aralığı nedir ki sarıyer de sutudyo daireler 600tl den başliyo

Büyükdere tarafında olabilir sarıyer pahalı bir semt Zekeriyaköy sarıyer merkezi emirgan rumeli hisarı sutudyo daireler 1.500den aşağı bulamazsın istersen sahibindene bir bakin fikir edinin

Büyükdere tarafında olabilir sarıyer pahalı bir semt Zekeriyaköy sarıyer merkezi emirgan rumeli hisarı sutudyo daireler 1.500den aşağı bulamazsın istersen sahibindene bir bakin fikir edinin
Ya baktımda oraları tam bilmediğim içim nereye bakacagımı da bilemedim aslında .

Yakınlık olarak diyorsanız büyük dere sarıyer merkez daha yakin hisara emirgan tarabya İstinye daha uzak kalıyor tabi

Yakınlık olarak diyorsanız büyük dere sarıyer merkez daha yakin hisara emirgan tarabya İstinye daha uzak kalıyor tabi
Oralarda çok pahalıdır of ya hem habersiz tayin yapıyorlar hem lojman yok çok teşekkür ederim aerık yakınlığıda gectüm kira yönünden uygun yerler nerelee vardır başka?

Oralarda uygun biyer bulmanın çok zor ben de bir tek sarıyer i biliyorum valla benim dedem orada oturduğu için havantepede falan baksaniz belki oralarda daha uygun yerler cikar

Oralarda uygun biyer bulmanın çok zor ben de bir tek sarıyer i biliyorum valla benim dedem orada oturduğu için havantepede falan baksaniz belki oralarda daha uygun yerler cikar
Çok teşekkür ederim maaşın çoğu krediue kesiliyor nasıl geçincegiz bilmiyorum desiğiniz yerlere bakıyorum şimdi..

Berbat bir semt kardeşim tavsiye üzerine orayı yazdı açıkta kaldı ev bulamıyoruz saçma sapan evler gece kondular giriş katları 1500 dan başlıyor Halkalı, beylikdüzü, başak şehir taraflarında mis gibi residanslarda kalıyosun off ya nasıl girdiler kafamıza lanet olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…