- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarıyer güzel bir semt. Denizi sahili vs. Ama rumeli feneri çok sapa bir yer. İstanbul denemez bile çoook uzak. Genelde yazlık evleri vardır.Arkadaşlar tayinimiz İstanbula çıkmıştı, Sarıyer Rumeli feneri tarafları nasıl yerler , bir de o taraflara yakın uygun fiyatlı evler nerelerde bulabiliriz acaba, onerebileceğini yerler var mı fazla zamanımız yok şimdiden teşekkür ederim..
Nerede mesela 600 TL iyiUygun dediğiniz fiyat aralığı nedir ki sarıyer de sutudyo daireler 600tl den başliyo
Ya baktımda oraları tam bilmediğim içim nereye bakacagımı da bilemedim aslında .Büyükdere tarafında olabilir sarıyer pahalı bir semt Zekeriyaköy sarıyer merkezi emirgan rumeli hisarı sutudyo daireler 1.500den aşağı bulamazsın istersen sahibindene bir bakin fikir edinin
Oralarda çok pahalıdır of ya hem habersiz tayin yapıyorlar hem lojman yok çok teşekkür ederim aerık yakınlığıda gectüm kira yönünden uygun yerler nerelee vardır başka?Yakınlık olarak diyorsanız büyük dere sarıyer merkez daha yakin hisara emirgan tarabya İstinye daha uzak kalıyor tabi
Çok teşekkür ederim maaşın çoğu krediue kesiliyor nasıl geçincegiz bilmiyorum desiğiniz yerlere bakıyorum şimdi..Oralarda uygun biyer bulmanın çok zor ben de bir tek sarıyer i biliyorum valla benim dedem orada oturduğu için havantepede falan baksaniz belki oralarda daha uygun yerler cikar
Maden mah. Bakabilirsiniz aklıma yeni geldi Allah yardimciniz olsunÇok teşekkür ederim maaşın çoğu krediue kesiliyor nasıl geçincegiz bilmiyorum desiğiniz yerlere bakıyorum şimdi..
Çok sağolsun ev almak istesek bu mahallelrrden alamayız mı ki kira ödeyecegimize kredi öderizMaden mah. Bakabilirsiniz aklıma yeni geldi Allah yardimciniz olsun
Fiyat olarak ta pahalilar ama bir araştırın belki bulursunuzÇok sağolsun ev almak istesek bu mahallelrrden alamayız mı ki kira ödeyecegimize kredi öderiz