İstanbul'da estetik ve plastik cerrahlar ve fiyatlar

:KK70: Bacım ne bu panik bişeycik olmaz Allahın izniyle gerçekten ihtiyacımız var böyle tahta yaşanmazki ,beni hep evlenince yada cocuktan sonra büyür diye kandırdılar yoksa ben 18imden sonra yaptırırdım dahada beklemem öleceksem memeli öleyim:-)
Evet yaa bıraz önce kıyafet gıydım s beden altı tam oluyo üst göğüs kısmı bol yani dolgulu ıle bıle bol oğlanın sunnet için esım bana buraktı yaptır yaptırma benım için önemli değil diyo ne yapsamki ya:bicak:

Evet doktorlar görüşmeden fiyat vermiyo,fiyat almak için de hepsiyle görüşmek zor.Bende hem iyi bi doktora hem butceme uygun bi yerde olmak istiyorum. Esteworld la intentten görüştüm ortalama 6 bin net vermediler fiyat bi de 6 taksit yapıyorlar bilginiz olsun...

Hangi esteworld, hangi doktor? doktor farkı oluyormu ki acaba fiyat iyimiş.

Netten Estetıca sıkayet yazın çıkıyor genel olarak şikayet Estetıca sadece meme ameliyatı yapılmıyor sanırım herşey yapılıyor memede vardı gercı şikayet Google yazın araştırın arkadaşlar forumlara bakın
Arastirdim sadece ilgisizlikten sikayet etmis buda gorecelidir ilgi neye gore beklenti vs amelyat yada dr olarak sikayet gormedim sahsen ben

Ben 10 eylülde 3 Dr gezdim
1. Serkan yıldırım 9000 özel Göktepe 12000 f. Nightangel 14000 acibadem dedi

2. Atasehir Estetica uğur ozcelik Di sanırım soyadı aklımda değil 8200 bide 350 sutyen parası dediler

3.hasan findik adam resmen sapık çıktı meme muayenesi yapıyorum ayağına kalçalarımi elledi neymiş vücudun ölçülerini belirleyip ona göre bir ölçü belirliyormuş 14000 hastane farketmez bende dedi aldığım kartına yırtıp attım

Haftaya yine randevular var detaylıbilgi veririm arkadaşlar

Arastirdim sadece ilgisizlikten sikayet etmis buda gorecelidir ilgi neye gore beklenti vs amelyat yada dr olarak sikayet gormedim sahsen ben
Ben bakirkoydeki Estetica ya da görünmek istiyorum canım sen memnun kalmışsın fiyat da uygun geldi teşekkür ederim senin sayende bilgi aldım bu arada gule gule kullan goguslerini nasılsın şuan memnun musun sonuçtan

Ben bakirkoydeki Estetica ya da görünmek istiyorum canım sen memnun kalmışsın fiyat da uygun geldi teşekkür ederim senin sayende bilgi aldım bu arada gule gule kullan goguslerini nasılsın şuan memnun musun sonuçtan
Ben menun kldim acikcasi, hemsiresi hsta bakicisi gorusmelerde ilgi gyet iyiydi amelyat ve sonrasinada sukur bir sorun yasamadim haftaya cuma kontrole gidicem bir ay kontrolu kesi yeri banti cikicak ve sanirim korseden cikip normal sutyene gecis yabilicem, fiyatlar agustos ayi kampanyasindaydi eylul icin yeni fiyat alip paylasirsniz sevinirim telelfondda bilgi veriyolar sanirim gorusmeler ucretsi zaten

Evet doktorlar görüşmeden fiyat vermiyo,fiyat almak için de hepsiyle görüşmek zor.Bende hem iyi bi doktora hem butceme uygun bi yerde olmak istiyorum. Esteworld la intentten görüştüm ortalama 6 bin net vermediler fiyat bi de 6 taksit yapıyorlar bilginiz olsun...
Doktoru bayan mi acaba biliomusunuz bana bayan doktor lazim da

Kesinlikle bende çok kararlıyım ya olacak ya olacak.. Kk da Ayşegül sivri yi tavsiye ettiler instagram da sayfasına fotolara baktım harika bir hastasına 5 bin fiyat vermiş benim için çok uygun ama ulaşım konusunda zorlanıyorum.. Umarım en kısa zamanda hayallerimiz gerçekleşir..
Ay bayan doktor cok ii yeri neresi ki acaba

Bana da istte bayan doktor diyin noolurr
Internet ten adresine bakabilirsin tatlım insagramda var orada yaptigi ameliyatlarin ornekleride var bir cok resim paylasmis. Anadolu yakasında yeri atasehir de yanlız fiyatlar yükselmiş bir arkadaş 6 bine ameliyat olmuş hala ayni mi bilmiyorum

Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi

Arkadaşlar ctesi 2 dr fiyatlari
7000 TL tolga yener ve Nejdet uçar fiyat verdi
8500 can çınar
Yakin zamanda 7000 altı fiyat alan varmi

Doktorların uygulama sonuçları Hakkı'nda da görüşlerini yazabilirsen çok sevinirim balerinvekral. Ben de araştırıyorum Ali Sakinsel, Sacit Karademir isimlerini önerdi Bi arkadaşım, bu forumda bu isimlere yaptıran birine rastlamadım. Reha Yavuzer den Bi tanıdık aracılığıyla fiyat alıcam eminim çok pahalıdır ama bakalım

Doktorların uygulama sonuçları Hakkı'nda da görüşlerini yazabilirsen çok sevinirim balerinvekral. Ben de araştırıyorum Ali Sakinsel, Sacit Karademir isimlerini önerdi Bi arkadaşım, bu forumda bu isimlere yaptıran birine rastlamadım. Reha Yavuzer den Bi tanıdık aracılığıyla fiyat alıcam eminim çok pahalıdır ama bakalım
Canım ben aslında maddi olarak hem de kist sonucunu beklemedeyim henüz herhangi bir işlem yaptirmadim

Tatlım uygulama derken sana kendi adıma edindiğim fikirleri söyleyebilirim ama tavsiyem herkes kendi birebir gorusmeli bence
Tolga bey hariç diğer dr lardan pozitif enerji aldım tabi bu benim şahsi fikrim
teknik olarak hepsi hemen hemen aynısını söyledi
300 cc civarı kas altı ve meme altı kesisi söylendi genel olarak bana

Tatlım uygulama derken sana kendi adıma edindiğim fikirleri söyleyebilirim ama tavsiyem herkes kendi birebir gorusmeli bence
Tolga bey hariç diğer dr lardan pozitif enerji aldım tabi bu benim şahsi fikrim
teknik olarak hepsi hemen hemen aynısını söyledi
300 cc civarı kas altı ve meme altı kesisi söylendi genel olarak bana

selam canım meme büyütme amelıyatı olmak istiyorsan hiç korkma derim benim arkadaşım yaptırmıştı 7000tl.gayet iyi bir fiyattı.kasaltı koydurmuş .

selam canım meme büyütme amelıyatı olmak istiyorsan hiç korkma derim benim arkadaşım yaptırmıştı 7000tl.gayet iyi bir fiyattı.kasaltı koydurmuş .
Yok korkmak değil de bende şuan şüpheli bir kitle çıktı biyopsi vs kontrolde olacak uzun bir süre
mecburen 1 sene bekleyeceğim 7000 nerde yaptırdı bu arada yakın zamanda mi oldu arkadaşin

Arkadaşlar bütçe tabikide çok önemli ama heryerde bu tarz ameliyatları olmanızı açıkcası taviye etmem. Düşük fiyatları kullanıp tabiri caizse bu tarz iyi sonuç almak için giden kişileri bıcak altına yatırıp saçma sapan sonuçlar veriyorlar. Büyük memeler ve aslında çokda acısı ağrısı olmayan bir süreci tam bir meşakkata çeviriyorlar. Vücuda oranı, olması gereken yükseklik santimi, anestezisti, kullanılan yöntem ve malzeme gibi birçok dikkat edilmesi gereken konu var. Tavsiyem ucuza yaptırıp hem paranızdan hemde fiziğinizden olmayın.

X