A
asya_izm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ebru gunay
-
güzelim burunlar çok nefis.sahane..yalnız aklıma takılan tek sey 45lik cektiği kişinin, 90 dan ve 360 tan cekilmiş footgrafları kiminde war kiminde yok..seçilip koyulmus...o bakımdan kafanın karısmaması için doktorun yerinde bulunan hastaları ile sansına kim düşerse onunla konsman..çnkü doktorların gösterdiği resmler genelde basarılı olan mükemmel burunlar..bana fatih bey her hastasının 45,90 we 360 tan olan resmlerini gösterdi.an az 50 adet...we doktorun yernde kontrole gelen hastaları ile spontane olarak görşmüş oldum..we bu sekilde fatih beyde karar kıldım..fatih bey ile de görüş derim..:) ikisi de mükemmel doktorlar ztn:)parayı da tartarsın kafanda..ama iki doktordan da pişman olunmaz gibi güzelim..
baris cakir'in yaptigi burunlarin resimleri gercekten inanilmaz. sunu farkettim, gordugum diger burunlar birbirine benzerken, baris cakir in yaptigi burunlarin hepsi birbirinden farkli, yani adam hastanin sorunu neyse ona gore yapmis. kimine sanki kemer eklemis, kimininkini almis. valla baris cakir, fatih dagdelen. 2 isim var. teoman dogan;dan vazgectim kizlar.
doktorla yuz yuze konusmak ta farkli tabi. bakalim o zaman ne olacak.
denizcim,
resimlerini bekliyoruz merakla.
sevgiler
katılıyorum canım..:S 4 000ytl yi haketmiyor..ddiğim gibi her resmdeki hstanın farklı acıdan resmi var..45 90 360lık olmk üzere istediğini secmiş koymuş..her hastasının aynı farklı acılardan resmini koysaydı belki iyidir derdim ama..
katılıyorum canım..:S 4 000ytl yi haketmiyor..ddiğim gibi her resmdeki hstanın farklı acıdan resmi var..45 90 360lık olmk üzere istediğini secmiş koymuş..her hastasının aynı farklı acılardan resmini koysaydı belki iyidir derdim ama..
aslinda resimler bana dogal geldi ama ben fatih dagdeleni dusunuyorum belki konustugum icin bana guven verdi kendisi 4000 ytl pahali bana gorede sanirim baris cakir onceden heykel in uzerinde tasarlayip ondan sonra ameliyat ediyo ceciliacim resimlerde boyut derken neyi kastettigini anlamadim kafamçokkarıştı
güzelim resmler 45 lik, 90 lık we 360 lık olmk üsere üç açıdan cekilir..çok pardon her hastanın aynı acıdan 3 resmi yokki :S sen nasıl oldu da aynı dosya da bunları görebildin...? ben fatih beye yaptırdım burnumun resmleri de vat site içinde..arastrdıgın takdirde bulman mümkün..fiyatları 2,5 3 ama ne desem boş..her burun aynı emeği asla gerektirmez..
Cevabin icin tsk ederim Cecilia. Tavsiyelerini konusmaya gittigimde goze alirim. Kendi yuzum ne fazla iri nede kucuk. Biraz orat sanirsam :)
Ameliyatida burnumde kemer oldugu icin olmak istiyorum. Simdiden bay bir heyecanlamaya basladim.
güzelim resmler 45 lik, 90 lık we 360 lık olmk üsere üç açıdan cekilir..çok pardon her hastanın aynı acıdan 3 resmi yokki :S sen nasıl oldu da aynı dosya da bunları görebildin...? ben fatih beye yaptırdım burnumun resmleri de vat site içinde..arastrdıgın takdirde bulman mümkün..fiyatları 2,5 3 ama ne desem boş..her burun aynı emeği asla gerektirmez..
merhaba kızlar nasılsınız, iyisinizdir umarım.ebru sen karar verdinmi ameliyatına.? az kaldı galiba gelmene, sana iyi uçuşlar.
ahsenyaren sen neyaptın, görüştünmü herhangi bi doktorla.?
kızlar umarım herşey istediğiniz gibi olur, ben o kadar memnun ve o kadar mutluyumki, herşeyden önemlisi artık geceleri ağzım kapalı uyuyorum)
3 hafta oldu benim henüz ama tanımayanların anlamayacağı şekilde yüzüm, açık ameliyat oldum ben ve dikiş izim daha şimdiden dikkat etmedikçe belli olmuyo.Yani çok şükür herşey yolunda.
İnşallah sizde yakında başarılı bi şekilde ameliyatlarınızı geçirip, benim gibi hissedersiniz ve burda yaşadıklarınızı konuşuruz birlikte.
Sağlıcakla ve sevgiyle kalın..
merhaba kızlar nasılsınız, iyisinizdir umarım.ebru sen karar verdinmi ameliyatına.? az kaldı galiba gelmene, sana iyi uçuşlar.
ahsenyaren sen neyaptın, görüştünmü herhangi bi doktorla.?
kızlar umarım herşey istediğiniz gibi olur, ben o kadar memnun ve o kadar mutluyumki, herşeyden önemlisi artık geceleri ağzım kapalı uyuyorum)
3 hafta oldu benim henüz ama tanımayanların anlamayacağı şekilde yüzüm, açık ameliyat oldum ben ve dikiş izim daha şimdiden dikkat etmedikçe belli olmuyo.Yani çok şükür herşey yolunda.
İnşallah sizde yakında başarılı bi şekilde ameliyatlarınızı geçirip, benim gibi hissedersiniz ve burda yaşadıklarınızı konuşuruz birlikte.
Sağlıcakla ve sevgiyle kalın..
Ben ANkara'da olsam galiba Kutlu Sevin'e yaptırırdım. İnternetten okuduğum kadarıyla bana güven verdi ama yaptırana danışmak daha mantıklı. Ben de İstanbul'da arıyorum doğru ismi. Marka olmasın istiyorum bir yandan da...Gereksiz para vermek istemem tabi
sidos cumartesi nazım beyle görüşeceğini söylemiştin. ne oldu. görüşebildin mi. ameliyata karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?