- 4 Ekim 2007
- 90
- 0
- 86
- Konu Sahibi ebru gunay
-
kızlarrr ben geldım. amelıyat olalı bugun 5. gun.amelıyat oldugum gunu saymıyorum cunku amelıyattan aksam uzerı cıktım. neyse suan morluklarım ve sıslerım bayagı gectı. yaratık gıbı bırsey olmustum. yavas yavas duzelıyorum. bu aksam 6 da fatıh bey tamponlarımı alacak. aslında 3. gun tamponlar alınıyor fakat, dun 8 tane amelıyata gırecegı ıcın bana , gelme cok beklersın ,salı gunu gel dedı. bu yuzden benım tamponlarım 3. gun degıl, 5. gun cıkıyor. :)
henuz burnumun nasıl olduguna daır hıcbır fıkrım yok. sadece burnum degıl, sag kasımın uzerınde sureklı buyuyen bır ben'im alındı, agız kenarlarımdakı mımık cızgılerım gobegımden alınan yag ıle dolduruldu. sanırım yuzum bu ıslemlerden dolayı daha da sıstı.
neyse sımdılık sıze yazacaklarım bunlar. kendıme geleyım, tamamen ıyıleseyım, ıstersenız maıl adreslerınıze de resımlerımı yollarım.
guzel dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur edıyorum.
kendınıze cok ıyı bakın, hersey gonlumuzce olsun.
sormak ıstedıklerınızı sorun. en kısa zamanda yanıtlarım.
optum hepınızı cok.
sevgıler,
ebru gunay
ameliyat olali , bugun tan 8, gun. morluklar ve sislikler bayagi bir gecti. fakat hala yuzumde mor olmasa da, sarartilar var. sislerim de her gecen gun azaliyor.
bugun alci cikiyor.
acikcasi ben burnumun seklini cok fazla merak etmiyorum cunku, sekil uzerinde fazla bir calisma yapmadik cunku benim istegim burnumun seklinin cok fazla degismesi degildi.
zaten burnumda da cok fazla bir sorun yoktu. ama ben begenmiyordum.
ben sadece fatih beye, nefes almak istedigimi, ve burnumdaki kemerden kurtulmak istedigimi, gerisine karismadigimi soyledim.
resim uzerinde 2 dk bir calismayla sadece kemerin alınmis ve burun ucunun biraz kucultulmus halini gosterdi o kadar. baska bir sey konusmadik ve tartısmadık. herseyi ona biraktim yani.
burun kemerim alindi fakat, oyle kavisli bir burun kemeri yapilmadi. cok merak etmiyorum nedense :)
kızlar buraya nasil resim ekliyorum bilmiyorum. bana tarif edin de resim ekleyeyim ilerleyen gunlerde.
en azindan önceki halini yollayayim, yeni halini de bir ara alcim cikinca yollarım.
opuyorum hepinizi.
sevgileer
Slm kizlar :)
Tecrubelerimi daha once yazamadigim icin kusura bakmayin.
Daha once Nazim Cerkes ve de fatih Dagdelen de randevum oldugunu yazmistim. Ilk randevum Nazim Cerkes te idi, bana guve verdigi icin ve de kafami aha fazla karistirmak istemedigim icin onda ameliyat olmaya karar verdim.
Su anda tam uc hafta once ameliyat oldum. Ilk gun cok iyi gecti ve suratima hic bir sey yoktu diyebilirm. Ikinci ve ucuncu gun suratim resmen felaketti. Goz etrafi sisdi ve morardi. Ucuncu gunde sonra sisler baya cabuk inmeye basladi. Suratim 1 hafta sonra normal haline geldi diyebilirm.
Nazim bey ameliyat sonra si tampon kullanmiyor, onu secmemin nedenlerinde biride buydu. Burnunun ustune alcida koymuyor. Burnunu sekilde tutacak bir bandaj koyuyor. Bir hafta sonra bu bandaj cikiyor ve de onun yerine 3 veya 4 gun icin badaj yapistiriyor.
Ameliyattan iki hafta sonra bir sey belli olmuyor diyebilirm. Amelyat oldugumu bilen kisiler bu kadar cabuk iyilesdigine sasirdilar.
Benim icin tek zorluk 2. ve de 3. gundu.
Burnum su an halen birazcik uyusuk, bu da sanirsam normaldir. Sekline gelince, oncekinden daha iyi. Burnumun halen tamamen duzelmedigi vede tamamen yerine otrumadigini biliyorum ve de onu icin cok fazla dikkat etmiyorum.
Beni rahatsiz eden, burnumda kemer olmasi idi. Estetik icin giderker kafamda tasarladigim bir burun yoktu. Tek istedigim kemerin gitmesi ve de dogal bir burun olmasi idi.
Kemerim gitti ve de burnum sanirsam dogal oldu. Baska burunlarin aksina benim burnum kucultulmedi. Nazim bey tam aksina burnumu yukseltti ve de genisletti.
merhabalar ben 11.30.2007 cuma günü burun ameliyatı oldum ve mükemmel bi doktorum var estetik cerrah tavsiye etmek biraz zor bişey ama ben gönül rahatlığı ile doktorumu şidettle tavsiye ediyorum Opr.Dr.Barış Çakır.
merhabalar ben 11.30.2007 cuma günü burun ameliyatı oldum ve mükemmel bi doktorum var estetik cerrah tavsiye etmek biraz zor bişey ama ben gönül rahatlığı ile doktorumu şidettle tavsiye ediyorum Opr.Dr.Barış Çakır.
öncelikle benim problemin burnumun ucu aşağı bakıyodu aynı zamanda kemerli bi burnum vardı. Aslında doktorumun genç olması beni hiç düşündürmedi çünkü
yapmış olduğu işler gerçekten çok başarılı eğer inceleme fırsatı bulursan yapmış olduğu burunların hepsi birbirinden farklı. Kişilerin ihtiyaçlarına göre yüz yapılarına göre çalışmış.benim alçım haftaya açılıcak isterseniz öncesi ve sonrası fotograflarımı gönderebilirim.
sevgiler
Ebru o kadar ihtiyacım vardıki şu yazıya..Kaç zamandır senden bişey bekliyordum, gözüm seni arıyordu, acaba memnun kalmadımı, ne oldu, iyimi?. Çok sevindim yazılarını okuyunca iyi olmana :sm_cool:..Ooof Allahım inşaAllah hepimizin sonuçları çok iyi olur..
Dua edin banadaaa..
İlaç gibi geldin Ebru, nedenini sonra anlatırım..Banada resmini atabilir misin?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXteşekkür ederim şimdidenn..
Mesaj editlenmistir...
öncelikle benim problemin burnumun ucu aşağı bakıyodu aynı zamanda kemerli bi burnum vardı. Aslında doktorumun genç olması beni hiç düşündürmedi çünkü
yapmış olduğu işler gerçekten çok başarılı eğer inceleme fırsatı bulursan yapmış olduğu burunların hepsi birbirinden farklı. Kişilerin ihtiyaçlarına göre yüz yapılarına göre çalışmış.benim alçım haftaya açılıcak isterseniz öncesi ve sonrası fotograflarımı gönderebilirim.
sevgiler
bende 5 ocakta ameliyata giriyorum kızlar,dualarınızı eksik etmeyina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?