- 4 Ekim 2007
- 90
- 0
- 86
- Konu Sahibi ebru gunay
-
Merhaba canim, cumartesi derken onumuzdeki cumartesini kasdetmistim. Uc gunum kaldi. Bu arada bir baska doktoradaha danismakta yarar olacagini dusunerek dr. Fatih Dagdelen de de randevu yaptim.
Arada bir Ebru nun yazilarini da okuyorum. Sanirsam cumartesi gunu ikimizin de Fatih Dagdelen de randevusu var. Belki de orada karsilasiriz :)
meraba arkadaslar, ben de yaklasık dört ay once yakup avasara oldum 4000ytl ye tavsiye etmem cunku herkeze fiks aynı burnu yapıyor genel olarak estetikciler ellerinin alıstıgını yapıyor ben ikinci ameliyatı dusunuyorum cunku burnum yuzume kısa kaldı delikler asimetrik profilden hos ama onden begenmiyorum kbb ciler dokulara daha hassas yaklasıyor süreyye seneldir ile görüstum 3 ay daha bekleyip sanırım ona olcam icinizde kendisiyle ilgili bilgisiolan var mı? tskler simdiden
ii dileklerinicin tesekkur ederim denizcim sen kime oldun peki ameliyatini ne kadara mal oldu sana sana da cok gecmis olsun memnun kalmana sevindim
teşekkürler didem, benim ameliyatım 4 bin liraya maloldu ama ben bir gecede hastanede kaldım hepsi içinde.Barış Çakır yaptı ameliyatımı, genç yaşına rağmen gözün kapalı kendini teslim edebileceğin nadir hekimlerden biri.Tek kelimeyle süper bi insan. Dedimya bende epey bi araştırma yaptım, senin doktorunuda araştırmıştım, ameliyat olupda memnun olmayan bi kaç kişi okuyunca sağda solda vazgeçtim, iyikide vazgeçmişim:smiley-cool:, şimdi herşeyden çok memnunum.
merhaba kızlar, ıstanbula gelelı 3 gun oldu ve 2 gun once fatıh dagdelen ıle gorustum. ozellıkle barıs cakır ve dıger doktorlarl da gorusmeyı planlıyordum ama kafamı karıstırmamak ve ordan oraya ıstanbul trafıgınde ugrasmamak adına baska doktora gıtmedım.
fatıh beyle gorusmelerım sonucunda ıkna oldum ve bugun 14 kasım ıtıbarıyle amelıyat olmaya karar verdıgımı soyledım.
yarın yanı 15 kasımda sabah amelıyat oluyorum.
kızlarr ,
bıraz korkuyorum ama ınsallah hersey guzel olacak.
bıraz kendıme geldıkten sonr sızlerı haberdar edecegım.
1 gun hastanede kalacagım.
bıraz korkuyorummmm, sonuc guzel olacak mı, amelıyat vs...
neyse kendınıze ıyı bakın.
sevgıler ebru gunay
süpersin tatlım..dogru karar vermişsin..allah tamamında mutlu etsin..hiç korkma en fazla iğne acısı duycakasın:) gerisini htrlaman acı duyman söz konusu bile değil..emin ol bize güven canım..
saolasın tatlım ya cok sevndm böyle düşünmene:) cnım benım...selincim acıkcası canela yı okudum..ama biraz da bencillikten krtulup, insanlara yrdım etmek gerekior..ki böyle zor kararlar verirken bu konu daha da ehemniyet kazanıor....her dktor basarısız olcak die bi kaide emin ol yok...iyi bi hekim demek en pahalı doktor demek değil bunu hepimiz bilioruz...ablasının burnundaki kemiğin aynen durdugunu bile yazmıs..pardon da ameliyt olduktan snra hiç mi göze carpmaz hiç mi sorulmaz bu ne böyle die.anlamıorumki ben..:S[/QUOTdediklerine aynen katiliyorum canim mutlaka her doktor basarisiz olucak diye bi kaide yok zaten hic bur doktorda istemez basarisiz ameliyat yapmayi ama herseyin oldugu gibi bu tur ameliyatlarinda riskleri var bu ise kalkisiyosak zaten herseyi goze almamiz gerekiyo sanirim insallah herkes istedigi sonuca kavusur yerimseniben
merhaba kızlar, ıstanbula gelelı 3 gun oldu ve 2 gun once fatıh dagdelen ıle gorustum. ozellıkle barıs cakır ve dıger doktorlarl da gorusmeyı planlıyordum ama kafamı karıstırmamak ve ordan oraya ıstanbul trafıgınde ugrasmamak adına baska doktora gıtmedım.
fatıh beyle gorusmelerım sonucunda ıkna oldum ve bugun 14 kasım ıtıbarıyle amelıyat olmaya karar verdıgımı soyledım.
yarın yanı 15 kasımda sabah amelıyat oluyorum.
kızlarr ,
bıraz korkuyorum ama ınsallah hersey guzel olacak.
bıraz kendıme geldıkten sonr sızlerı haberdar edecegım.
1 gun hastanede kalacagım.
bıraz korkuyorummmm, sonuc guzel olacak mı, amelıyat vs...
neyse kendınıze ıyı bakın.
sevgıler ebru gunay
canım çok geçmiş olsun şimdiden, ben bu tecrübeyi yaşamış biri olarak söyliyim, korkmana inan hiç gerek yok.İnşallah herşey yolunda gider, bol şans dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?