- Konu Sahibi ebru gunay
-
Arkadaslar Fatih Dagdelene burun ameliyati olan varmI?Bana yardimci olabilirmisiniz
ben yakup avsara da sordum 2000-2500 euro arasi dedi otel parasida var icinde 5000ytl banada cok geldi simdi fatih dagdelen ve teoman dogandan haber bekliyorum onlar ne kadar diyecek bakalim
fatih dağdelene mail attım asistanı gelip sizi görmesi lazım dedi, yakup avşar da 2.5-3.5 bin ytl arası dedi, ama bende otel masrafı yok.bu arada teoman doğanda internetten fiyat vermiyor.
ben yurtdisinda yasadigim icin sordum fiyatlari cunku kendimi ona gore ayarlamam gerekiyo aceba e mail le resim ginderilebiliyomu?naci celike resim gonderdim ona gore fiyat soylemisti henuz bana cevap gelmedi her iki doktordanda beklemekten baska carem yok galiba
cok zor karar cok, doktor secimi gercekten cok zor ve onemli. ben eger fiyat konusunu halledebilirsem, Nazim cerkese gidecegim. ama gercekten fiyatlar beni asiyortesekkur ederim huzungulu senin doktorunuda arastiricam
cok zor karar cok, doktor secimi gercekten cok zor ve onemli. ben eger fiyat konusunu halledebilirsem, Nazim cerkese gidecegim. ama gercekten fiyatlar beni asiyor
cok zor karar cok, doktor secimi gercekten cok zor ve onemli. ben eger fiyat konusunu halledebilirsem, Nazim cerkese gidecegim. ama gercekten fiyatlar beni asiyor
sagol canm, baris cakir i , dun aksam youtube ta izledim. gercekten benimde aklima yatti. fakat dedigim gibi fiyat konusu ne olacak bilmiyorum. cok yuksek miktarlardan bahsediliyor.
nazim cerkes
baris cakir, la gorusecegim sanirim.
teoman dogan da olabilir ama, xxlt nin burnundan memnun olmadigini okuyunca nedense icime sinmemeye basladi.
hasan poyraz ve fethi orak tan da cok iyi bahsediyorlar.
cemal senyuva nin da ismini duymaya basladim.
amaaaan o kadar cok isim var ki.
turkiyeye gelmeme 1 ay kaldi. ne yapacagimi bilemiyorum.
yeni birseyler ogrenirsen, duyarsan , haberdar et lutfen.
sevgiler,
HERKESIN MUBAREK SEKER BAYRAMINI KUTLAR, HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM.
burun estetigi yaptiran arkadaslar doktorla gorusmeye gittiginizde resminizi sadece yandanmi cizip gosteriyor bilgisayarda, sanirin onden olmuyo bilmidigim kadariyla
bende hazıran yada temmuz ayında yaptırdım 2 kere kırılmıştı burnum doktorum çok zorlanmış eski haline getirirken ama morluklar 5 günde geçti doktorum mükemmel bir iş çıkarttı arkadaşlar fiyat olarakda çok makul geldi bana.daha uygun fiyatta çıktı karşıma daha pahalısıda ama nedense konuşmaları bana çok mantıklı geldi ve yaptırdım.şöyle yaparım böyle yaparım şunu ederim diyen prof.larla da konuştum ama hiç içime sinmedi iyikide ona yaptırdım diyorum asla ameliyat olduğunuz anlaşılmıyor.Doç.Dr.Kemal Uğurlu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?