İstanbul’da en iyi bleferoplasti doktoru

Merhaba
Prof Dr Sevim Çakmak ve Fatih Şirin’i bir araştırın derim.YouTube da konuyla ilgili çok bilgilendirici videolar var bir de oraya bakın.

Sevim cakmagi kesinlikle önermem. Yaklasik 5 ay once goz kapagi ameliyati oldum ve sag goz pinarimda sol goz pinarima gore bariz cukur oldu. Daha dun sordum bunu hocaya ve rahatsiz oldugumu soyledim. Gozumun yapisiyla ilgili oldugunu kendisinden kaynaklanmadigini soyledi. O zaman neden sol tarafta olmadi??? Cozum olarak dolgu yaptirabilirsin ama ben o bolgeye yapmiyorum dedi. Cok odaklanma takma dedi ve gecistirdi. Yuzumun en odak yerinde bariz asimetri var nasil takmayayim??? Cozum bulmak yerine gecistirmesi cok rahatsiz etti beni goz kapagimdan rahatsizken simdi de olusturdugu cukurluk rahatsiz ediyor simdi ona Cozum bulmaya calisicam yardimci olmadigi icin. O yuzden onermiyorum en azindan sorunlarınıza cozum bulan hocalara gidin.

Merhaba. Üst göz kapakta pınara yakın yerden yağ mi aldı? Çünkü göz pınarına yakın yerden fazla yağ aldıysa çukur kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…