istanbul'DA DÜĞÜN MEKANLARI

handeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
6
0
36
İstanbul
Haziran'da olacak düğünümüz için 250 kişilik sahil taraflarında (olmasa bile manzaralı) bildiğiniz mekanlar var mı? önerilerinizi bekliyorummmm

Haziran'da olacak düğünümüz için 250 kişilik sahil taraflarında (olmasa bile manzaralı) bildiğiniz mekanlar var mı? önerilerinizi bekliyorummmm

Maddi imkanlarına göre Armada Teras , Yıldız Teknik Hisar, Yıldız Teknik Yıldız, İTÜ sosyal tesisleri, Portex... benim gezip beğendiğim yerler ... umarım haziran için yer bulabilirsin biz 3- 4 ay önce anlaşma yaptık

neden kimse bana cevap vermiiiioooo

canım en sana yardımcı olayım hemen..o kadar cok yer arastırdık ki en sonunda bahçelievler olimpik spor tesislerinin bahçesinde yapmaya karar verdik:))önceden not aldıgım yerler hala duruyo sana birkaç yer yazayım canım:
papuli restorant küçükçekmece,garden doğa bakırköy(deniz manzarası yok ama cok güzel bir yer),yıldız hisar resturant,riva restorant sarıyer,doğa tepe resturant rumeli hisarııı(ahhh süper yerrr),garden 74 beşiktas balmumcu(süper yer gittim gördüm ama pahalı geldi biraz)paşagarden resturant küçükçekmece(burası da harika gittim),bakırköy spor vakfı tesisleri,yeşilyurt spor klubü(denize sıfır acık hava bir yeri var 250 kişi için ideal vee harikaaa)..
benden bu kadar,aslında daha cok yer var baktıgımmm,araştırmadıgım yer kalmadı:)allah kolaylık versin sana,dügününü ne zamn düşünüyosun??

Merhaba,

Haziran ayında nişan için çok yer baktık ama hem heryer dolu hemde fiyatlar uçmuş durumda.Üsküdarda katibim restorant ile anlaştık çok şükür 11 Haziran'ı ayarladık.Mekan ile ilgili bilgisi olan var mı?

düğün 25 haziran'da inşallah ama hala bi yer yok

az kalmış bayaa inş. bulabilirsin. Boş olan yerlerde fiyatlar uçuk.Dilruba ile görüştüm kapalı yerinin bi özelliği yok zaten haftasonları dolmuş.Duduzar ile görüştüm fiyatlar uçuk ve haftasonu 400-450 kişinin altında kabul edemiyorlarmış ki haziran full dolu. :84: Kafayı yemek üzereyken Katibimi bulduk. :124: Fiyatları diğer yerlere göre biraz daha uygun geldi bana.En azından çok güzel bir deniz manzarası var.Ben tuttuğum zaman Haziran ayında boş yer vardı sanki bi git görüş derim

hayrılı olsun arkadasım ınternettekı sayfasına bakınca cok bır sey gorunmuyor fıyatlar ve organızasy hakkında bılgı verırmısın

Bak mutlaka bende tesadüfen buldum orayı.Daha doğrusu biliyordum orayı ama bu tip organizasyon yaptıklarını bilmiyordum.Manzarı muhteşem.Fiyat konusundada 130 kişi yemekli olacak şekilde orkestra ve gelin masası süslemesi dahil 4.5 milyara anlaştık.Koktelylle yemekli arasında 300tl. gibi bir fark vardı.Masa sandalye süslemesine bence gerek yok.Çünkü sandalyeleri deri zaten kötü durmuyor.Baktığın zaman haber ver mutlaka :112:

Bu arada internet sitelerine girdiğiniz zaman bekleyin sayfa yüklendikten sonra çıkan sarı ekran daha sonra mekanın resimlerini göstermeye başlıyor.

kızlar düğün için mekan arayanlar için gördüğüm bir fırsatı paylaşıyorum.
siteye girer incelersiniz. Fırsat aşağıdaki şekilde:

Günün Fırsatı: En Mutlu Gününüz için kaçırılmayacak fırsat! Garden 74’ten 11000 TL değerindeki eksiksiz Düğün Paketi’nde kullanabileceğiniz 5500 TL’lik Hediye Çeki %91 grupfoni fırsatıyla sadece 500 TL! (Tüm özel organizasyonlarınız için kullanabilirsiniz)

https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com

bu linkten üye olup daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
herkese şimdiden mutluluklarr

gerçekten güzel yermiş acele etmeseydim keşke dedim içimden

bu fırsat meyhane bolumu ıcıcn gecerlı oranında cok espırısı yok resımlerde gorulern yer bahce ordakı dugunler 25.000 tl aralıgındaymıs o meka zaten cok o para camlıcada daha ıyı yerler var tabı paylaısım ıcıcn tesekkur ederız

Düğün nerede yapılır bilmem ama nerede yapılmayacağını biliyorum. 24 Eylül 2011 tarihinde Nabizade Konağı'nda düğün yapmaya karar verdik. Yemek menüsü ve sınırsız alkollü alkolsüz içecek şartlarına bağlı olarak anlaştık; ancak o akşam bütün misafirlerimize içki servisi hem geç hem de az yapılmış. Yani limitsiz içecek ücreti ödeyip limitli içecek servisi aldık.

Ayrıca 150 kişilik yemeğe anlaşmamıza rağmen misafirlerimize yemek kalmadı dendi. Müzik, süsleme ve servisin kötülüğünden bahsetmiyorum bile. DJ profesyonel olacak diye ayrıca para verdik gelen DJ 15 yaşında ve arkadaşımın 9.sınıf öğrencisi çıktı; tabi ki profesyonel değildi hatta düğünde çalacağını bile oraya gelince öğrenmiş. Mağdur durumda bırakıldık. En önemli gecemiz mahvoldu.

merhabalar arkadaşlar,

2012 temmuz ayına yıldız hisardan rezervasyon yaptırdık. ama henüz kaporayı vermedik. verme sürcemize kadar sizlerden fikir almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim. bir de garden 74 ile ilgili fikri olan var mı? buarada düğünümüz 250 kişilik olacak.

bizde İstanbul Avrupa yakasından bakıyoruz ama Şirin evler Fatih civarı ulaşımı kolay olan ve fiyat acısından uygun yer araştırması yapıyoruz. fikri olan arkadaslar bana ozelden yada burdan yazarsa cok sevınırım. teşekkürler simdiden :)

650 kişilik bir düğün yapacağız ancak bütçemiz 10000 civarında avrupa yakasında önerceeğiniz güsel bir yer va mı arkdaşalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…