Haziran'da olacak düğünümüz için 250 kişilik sahil taraflarında (olmasa bile manzaralı) bildiğiniz mekanlar var mı? önerilerinizi bekliyorummmm
neden kimse bana cevap vermiiiioooo
düğün 25 haziran'da inşallah ama hala bi yer yok
merhaba,
haziran ayında nişan için çok yer baktık ama hem heryer dolu hemde fiyatlar uçmuş durumda.üsküdarda katibim restorant ile anlaştık çok şükür 11 haziran'ı ayarladık.mekan ile ilgili bilgisi olan var mı?
kızlar düğün için mekan arayanlar için gördüğüm bir fırsatı paylaşıyorum.
siteye girer incelersiniz. Fırsat aşağıdaki şekilde:
Günün Fırsatı: En Mutlu Gününüz için kaçırılmayacak fırsat! Garden 74’ten 11000 TL değerindeki eksiksiz Düğün Paketi’nde kullanabileceğiniz 5500 TL’lik Hediye Çeki %91 grupfoni fırsatıyla sadece 500 TL! (Tüm özel organizasyonlarınız için kullanabilirsiniz)
https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com
bu linkten üye olup daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
herkese şimdiden mutluluklarr
kızlar düğün için mekan arayanlar için gördüğüm bir fırsatı paylaşıyorum.
siteye girer incelersiniz. Fırsat aşağıdaki şekilde:
Günün Fırsatı: En Mutlu Gününüz için kaçırılmayacak fırsat! Garden 74’ten 11000 TL değerindeki eksiksiz Düğün Paketi’nde kullanabileceğiniz 5500 TL’lik Hediye Çeki %91 grupfoni fırsatıyla sadece 500 TL! (Tüm özel organizasyonlarınız için kullanabilirsiniz)
https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com
bu linkten üye olup daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
herkese şimdiden mutluluklarr
merhabalar arkadaşlar,
2012 temmuz ayına yıldız hisardan rezervasyon yaptırdık. ama henüz kaporayı vermedik. verme sürcemize kadar sizlerden fikir almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim. bir de garden 74 ile ilgili fikri olan var mı? buarada düğünümüz 250 kişilik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?