İstanbul’da diş beyazlatma için öneri arıyorum

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
27
4
29
Merhabalar... İstanbul’da diş beyazlatma işlemi yaptırmak istiyorum, çok fazla yapan yer var biliyorum ama daha önce bu site sayesinde estetik konusunda çok iyi bi doktor bulmuştum o yüzden diş konusunda da konu açmak istedim. Yaptırıp memnun kalanlardan doktor önerisi alabilir miyim? Tabii fiyat bilgisi de verebilirseniz çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar :)

Diş beyazlatmayla hiç uğraşmayın hem çok pahalı hemde beyazlattıktan sonra yine sararıyo. O yuzden size kendi düğünüm olduğu için acil netten siparişverdiğim crest 3d white strip öneririm youtubedan videolarini izleyip yaptım dişlerim bembeyaz oldu 6 ay önce kullandım hala beyaz. Diş beyazlatmaya da gitseniz onlarda size 6 aylık süre veriyolar zaten kalicılıkta

diş taşı temizliği dahil 1800 tl ye bildiğim bir yer var, istanbul anadolu yakasında. Yaptırmayı düşünürseniz özelden doktor ve kliniğin adını-adresini yazarım.

videonun linkini atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…