İğneli Epilasyon İSTANBULDA "ben yaptırdım iz kalmadı" DEDİĞİNİZ YER VAR MI?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.472
Puanlar
133
Arkadaşlar lütfen yardım edin burdaki reklamlardan bıktım artık. İstanbulda avrupa yakasında, ben gittim iz kalmadan yaptı dediginiz bi igneli epilasyoncu var mı?
Acisi umrumda degil ama yuzde iz kaldigini oyuklar olustugunu okudum ve boyle bir sey olursa cok takarim ben yuzume zaten takintili bi insanim :/
Gercekten guvenilir bi yer var mi?

İz ihtimali iyi çalışan bir uzmanda dahi binde bir olabilir ama çukur asla ! Çukur oluşturabilmek için ciddi derecede niteliksiz ve özensiz yani acemi olmak gerekiyor. Çukur ; iğnenin gereğinden fazla veya az girmesi ve fazla akım verilerek deri çevresinin yakılmasıdır. Yani folikül dediğimiz kısma yeterli girilememiş veya fazla girilip akımın verilmemesi gereken yere fazla akım verilmesi ile oluşur. Bunu becerebilen biri için uzman denilemez. Çünkü artık akım ayarları manuel olabildiği gibi otomatik de olabiliyor, kıla foliküle giriş için el alışkanlığı ile beraber artık izole iğnelerin izolesi kısımlarının seviyeleri de belirleyici oluyor, a izolesiz iğne kullanan yerlere DİKKAT edin. İzolesiz iğne kullanımı iz riskini arttırır. İzoleli iğnenin özelliği ; akım sadece iğnenin ucundadır. İğnenin tümünde değildir , ve sadece foliküle akım ulaşır. Yani bu teknik bilgilerden yola çıkarak çukur iz nasıl oluşur bir düşünceye sahip olabilirsiniz.

merhaba, ben nişantaşında epifirst merkezinde epilasyona başladım 1,5 ay önce boyun bölgeme ve favori kısımlarına yaptırdım. Çok memnun kaldım. 2 gün kızarık kaldı sonra da 15 gün falan nokta nokta ama sonra onlar geçti şimdi aradan 1,5 ay geçti çıktılar biraz daha sarı çıktılar cuma günü yeniden gideceğim. Nagihan hanım var arayıp bilgi alabilirsiniz eli de hafif geldi bana tabi acıyor ama katlanmaya değer:)

açıkçası boynumdaki siyah uzun kıllardansa biraz iz kalmasını bile tercih ederim yani:( Ama iz kalmaz diye düşünüyorum şuan gayet normal cildim yaptırmadan önceki gibi

İz ihtimali iyi çalışan bir uzmanda dahi binde bir olabilir ama çukur asla ! Çukur oluşturabilmek için ciddi derecede niteliksiz ve özensiz yani acemi olmak gerekiyor. Çukur ; iğnenin gereğinden fazla veya az girmesi ve fazla akım verilerek deri çevresinin yakılmasıdır. Yani folikül dediğimiz kısma yeterli girilememiş veya fazla girilip akımın verilmemesi gereken yere fazla akım verilmesi ile oluşur. Bunu becerebilen biri için uzman denilemez. Çünkü artık akım ayarları manuel olabildiği gibi otomatik de olabiliyor, kıla foliküle giriş için el alışkanlığı ile beraber artık izole iğnelerin izolesi kısımlarının seviyeleri de belirleyici oluyor, a izolesiz iğne kullanan yerlere DİKKAT edin. İzolesiz iğne kullanımı iz riskini arttırır. İzoleli iğnenin özelliği ; akım sadece iğnenin ucundadır. İğnenin tümünde değildir , ve sadece foliküle akım ulaşır. Yani bu teknik bilgilerden yola çıkarak çukur iz nasıl oluşur bir düşünceye sahip olabilirsiniz.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

merhaba, ben nişantaşında epifirst merkezinde epilasyona başladım 1,5 ay önce boyun bölgeme ve favori kısımlarına yaptırdım. Çok memnun kaldım. 2 gün kızarık kaldı sonra da 15 gün falan nokta nokta ama sonra onlar geçti şimdi aradan 1,5 ay geçti çıktılar biraz daha sarı çıktılar cuma günü yeniden gideceğim. Nagihan hanım var arayıp bilgi alabilirsiniz eli de hafif geldi bana tabi acıyor ama katlanmaya değer:)

Peki dakikasini ne kadara yapiyor nagihan hanim? Siz de bu siteden mi duymustunuz
Kizariklik neyse de kabuk korkutuyor beni

Peki dakikasini ne kadara yapiyor nagihan hanim? Siz de bu siteden mi duymustunuz
Kizariklik neyse de kabuk korkutuyor beni

Ben araştırarak buldum. İnternette baya araştırma yaptım birkaç yer belirledim artılarını eksilerini inceledim sonra da nagihan hanım eğitim geçmişine baktım sitesinden güvenilir geldi bana gözümü karartıp gittim ama iyi ki gitmişim yarın ikinci seansıma gidicem ve boynumda ne bir kabuk var ne bir kızarıklık veya başka bir sorun. Dakikası 2,5 TL sanırım tam hatırlamıyorum yarın gidince bakarım kaç dakika çalışıp ne kadar ödicem. Ama dediğim gibi siz de isterseniz arayıp görüşün kendisiyle hatta gidip yüz yüze de görüşebilirsiniz. Ben de yarın sizi yeniden bilgilendiririm ama dediğim gibi 2-3 hafta içinde cildim eskisi gibi oldu hiçbir sorun yaşamadım

Back