İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

beylikdüzü tıp merkezinden neden ayrıldın begenmedin mi?
bende hastane arayışı içindeyim

bende birkaç aydır doktor arayışındayım.Bende Maslak Acıbademe gitmek istemiştim ama özel sigortam yok (sgk) ve doğum ücretleri 10 binden başlıyor.Birkaç devlet hastanesi ,araştırma hastanesi ve özel hastane araştırdım hijyen ve muamele bakımından oralarıda eleştirenler var. Arkadaşım Çapa'da hemşire ona sordum orada yapsam nasıl olur diye burda personel az hasta çok fazla, hastayla ilgilenemiyorlar ve hastane temiz dediği dedi iyice tırsmaya başladım.Aylık kontrollerime Erdem hastanesine gidiyorum doktorum çok tatlı bir kadın,çok ilgili ama sadece perşembeleri nöbetçi ve doğum gündüz olmazsa doğuma o girmiyor,nöbetçi giriyor, hastanedeki diğer doktorlar ile ilgili eleştirilerde çok iç açıcı değil.Cerrah Paşa'yı merak ediyorum, araştırma hastanesi olması iyi birşey ama ordada doktor gelmezse asistanın yaptırması gibi bir olasılık var.İlk doğumum olduğu için çok fazla çekincelerim var :26:
Türkiyedeki diğer şehirlerde özel hastanelerde fiyatlar bukadar uçuk değil ...

Özel sigortam olduğu halde 175 vermiştim 2 sene önce.. Sadece kadın dogum hastenesi orası.. Arayıp sorabilrsiniz... Ben çok memlunun kaldım..

orası neresi canım anlamadım ben
tamam tamam anladım jinemed

Son düzenleme:
Tamamdır. Teşekkürler :)

Canım sordum ayten hanımmış erkek de ıyıymış bıde doğum ucreti sgk lıya normal d 200₺ sezeryan 500₺. Beylıkduzu sana yakın bence dusun ılerdede gıdebılecegın hastane yakıbında ılması guzel ben fatıh uni hastanesıne 5 10 dk yuruyerek gıdebılıyırum doğumdan sonra hem benım hem bebegımın kontrollerı ıcın yakın olması daha ıyı yoksa bende gıdecektım beylıkduzu tıp merkezıne ama uzak işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Avcılar Hospital de Nil hanım var çok iyi bir doktor tavsıye ederım
Silivri Özel Anadolu Hastanesındede Eser bey Çok çok ıyı bır doktor ve hastanede çok ıyı çok ilgili bi hastane..

beylikdüzü tıp merkezinden neden ayrıldın begenmedin mi?
bende hastane arayışı içindeyim

Aslında bir şikayetim yoktu ama tıp merkezi diye işte tereddüt ettim biraz, hastanede nasıl durumlar diye öneri üzerine Avcılar Hospital' da son bir kaç kontrolümü yaptırdım. Şeker testi için bu hafta yine Beylikdüzü Tıp Merkezine gitmeyi planlıyorum. Şimdi düşününce hastane çok kalabalık oluyor tıp merkezinde devam etmek daha mantıklı gibi.

Çok teşekkür ederim ya gerçekten evet yakın olması çok daha iyi. Fiyatlarda çok uygunmuş bu kadar beklemiyordum ben şaşırdım. Bu hafta şeker yüklemesi için gitcem , orada devam edeyim ben en iyisi. Evet Ayten Hanım diğer gittiklerime göre çok daha iyi bir doktor en azından güleryüzlü çoğu zaman :) Teşekkür ederim tekrar.

Rica ederım canım doğum baya uygun evet benm hastanemde doğuma 900₺ demişlerdi bi kaç ay önce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Ben yeniyim burada. Aslında benim durumlar biraz karışık, işin içinden çıkamadım buraya yazayım da sizlerinde fikrini alayım dedim.
Nereden nasıl başlayayım bilemedim, neyse başlıyorum :) Sabırla okuyup bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum.
Şöyle ki hamilelik planlarım var ve geçen sene özel sağlık sigortamı yaptırdım mayıs sonunda da 1 yıllık bekleme sürem doldu. Yani artık hamile kalabilirim.Ancak 2015 mayıs sonuna kadar da doğum yapmalıyım ki tekrar sigortayı yeniletmek zorunda kalmayayım. Bir daha para ödemeyeyim yani.
Ancak olayım şu ki; aldığım sigorta kapsamında limitsiz doğum geçen hastaneler ; acıbadem fulya, istanbul florence nightingale, şişli memorial.
Yani aslında daha bir çok hastane var da ben bunlardan birinde doğumu gerçekleştirmek istiyorum.
Şimdi hani bunlardan birinde doğum yapacağım için muayenelere de ilk oradan bir doktor seçip başlamam gerekiyor.
Amaaaa sadece muayeneler için %100 sigortamın karşıladığı hastane istanbul florence nightingale. Diğerlerinde doğum yapmak istersem ve acıbadem yada memorial seçersem her muayenemde %20 sini ben ödeyeceğim yani sigortam %100ünü karşılamayacak.
Bu nokta da direk istanbul florence nightingale de başlayıp orada bir doktor seçip doğumumu da orada yapayım diye düşünüyordum ki sigortamdan bir yazı geldi seneye mayıs ayında sigortayı yeniledikten sonra acıbadem maslak ta limitsiz doğum hastaneleri arasına girecekmiş.
Şimdi bu nereden çıktı dediğiniz duyar gibiyim ama ben hep keşke maslak acıbadem de olsaydı orada doğum yapsaydım diyordum.
O halde şu noktada sizden yardım bekliyorum ; bana direk istanbul florence nightingale de başla orada da doğur hiçte para ödeme! mi dersiniz ? yoksa fulya acıbadem de doğum yap, doğuma para ödeme, muayenelerde de %20sini cebinden öde! mi dersiniz ? yoksa acıbadem maslak çok iyi karart gözünü bekle biraz daha ekim gibi hamile kal mayıs ayında 3000 tl daha ver sigortanı yenile ayrıca muayenelerde de %20sini de cebinden ver ama acıbadem maslakta yap! mı dersiniz? Ne dersiniz? Kafamda deli sorular N'olur yardım edin bana ne yapayım ben ?
NOT: Direk istanbul florence nightingale de bir doktor bul muayenelere başla ve muayenede de doğum da cebinden hiç para çıkmasın deli misin sen diyenler varsa aranızda, o zaman istanbul florence nightingale için doktor tavsiyesi de beklerim sizlerden

Canım ben bebek için bir yıl bekleyemem sanırım ve üç bin tl daha vermen gerekecekmis yazdığına göre. Emin ol başka bir sürü masrafları olacak yeni anne ve bebeğin. Oyle ya da böyle o para çıkacak senden ben olsam hem beklememis olurdum hem de azar azar ödeyerek istediğim hastanede Bebeğimi dogururdum. Bir yıl bir yıldır. Hayat kısa zaman kaybetmemeli bence.
Ben de bebek istiyorum ve sizin gibi pahalı hastaneleri tercih edemeyeceğim. İstanbul Avrupa yakasinda Bir doktor bulursam bu aylarda hamile kalmak istiyorum.
Hepimize bol şans. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de İstanbul başakşehirde oturuyorum. Hamilelik takibi ve doğum için ben de doktor ve hastane arıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Önerdiğiniz doktor ya da hastane var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle acıbadem maslak hastanesini öneririm. Acelen yoksa bekle. Ben gebeliğimin en başından beri oraya gidiyorum. doktorum da ordan prof. dr. ibrahim bildirici. kendisini de şiddetle tavsiye ederim. benimki planlı bi gebelikti. önceden özel doğum sigortası falan yaptırmştım. evet arkadaşlar haklı fiyatlar çok uçuk hatta türkiyedeki en pahalı doğum orada ama değer bence. ben öğretmenim buna rağmen başka şeylerden kıstım bu hastaneyi tercih ettim .ilk bebeğim herşeyin özel güzel ve sorunsuz olmasını istiyorum. o yüzden bence aldıkları paralara da değer. bi kere kafanız rahat oluyor. Allah izin verirse doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum. Hastanenin ctesi günleri yoga kursları var gebelere özel. ayrıca doğuma hazırlık kursları çiftlere yönelik. bence bi katılın arkadaşlar. burdan bile farkı görebilirsiniz. herkese keyifli sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim.

Ikiside iyi hastane... Ben olsam ikisinde de olan doktorları araştırıp öyle karar verirdim.. Ama para vermek istemiyorsam tekrar ozaman Acıbadem hastesini es geçirdim.
Ben Beşiktaş jinemed i öneririm sigortan karşılıyormu bilmemde.. Ben çok memlun kaldım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…